Προς το περιεχόμενο

Κωμωδίες (Ταινίες)

RottenLungs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά γράψτε καλές κωμωδίες (ταινίες κυρίως) που έχετε δεί... Είμαι σε φάση τρελού διαβάσματος με έχει φάει η κλεισούρα και θέλω να γελάσει λίγο το χιλάκι μου!!!

Γενικότερα μ'αρέσει το "black" humor στυλ Black Adder και καφριλοχιούμορ (αλλα όχι οι κλασσικές αμερικανικές ταινίες που βγαίνου με το κιλό) στύλ Steve Martin ή και στυλ Hangover στην χειρότερη.

Γιατι όσες κωμωδίες βλέπω είναι για τον πο:Xτσο;;;; Έχω πολύ καιρό να ξεκαρδιστό ή ακόμα και να γελάσω με ταινία. Οι περισσότερες είναι :eek:

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

tv: black books, it crowd, the office [uk], the big bang theory, coupling [uk], fawlty towers, Blackadder , Monty Python's Flying Circus,little britan [uk],yes minister,yes prime minister....

cinema: all the monty pythons films,.. [life o bryan....]

αργοτερα δες το skins

και το κορυφαιο ολων στο νησι εχει αναδειχθη αυτο [?] με την πρωταγωνιστρια απο το black books

Δημοσ.

Σε άλλο θέμα που συζητούσαμε για αστείες σειρές, κάποιος μας θύμησε τον Alf και έχω φάει τρελλό κόλλημα μαζί του (ξανά, μετά από 20 χρόνια).

Είναι και μικρά τα επεισόδια (20 λεπτά έκαστο), ότι πρέπει για διάλειμμα από διάβασμα!

Δημοσ.

- Υouth In Revolt

- Accidents Happen (Δραματικη μαυρη κωμωδια)

- She's Out Of My League

Η 1η και η 3η ειναι αμερικανικες αλλα στο νεο στυλ που προσπαθουν να περασουν, δηλαδη καπως αντισυμβατικες.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Kevin Smith όπως αναφέρθηκε, για χαλαρό στυλάκι.

Δείπνο μετά φόνου ή αλλιώς Murder By Death.

Παλιές ταινίες: Peter Sellers, αδερφοί Marx κ.α.

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά, θα τα τσεκάρω... Να γράφεται κυρίως για ταινίες κι όχι για σειρές. Πάντα φοβάμαι μέσα σε εξεταστική να ξεκινήσω σειρά, γιατι ΚΑΙΓΟΜΑΙ.

• Super Moderators
Δημοσ.

Monty Python με διαφορά...

Ευχαριστώ παιδιά, θα τα τσεκάρω... Να γράφεται κυρίως για ταινίες κι όχι για σειρές. Πάντα φοβάμαι μέσα σε εξεταστική να ξεκινήσω σειρά, γιατι ΚΑΙΓΟΜΑΙ.

άλλαξε το topic, διευκρίνησε :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...