RottenLungs Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Ρε παιδιά γράψτε καλές κωμωδίες (ταινίες κυρίως) που έχετε δεί... Είμαι σε φάση τρελού διαβάσματος με έχει φάει η κλεισούρα και θέλω να γελάσει λίγο το χιλάκι μου!!! Γενικότερα μ'αρέσει το "black" humor στυλ Black Adder και καφριλοχιούμορ (αλλα όχι οι κλασσικές αμερικανικές ταινίες που βγαίνου με το κιλό) στύλ Steve Martin ή και στυλ Hangover στην χειρότερη. Γιατι όσες κωμωδίες βλέπω είναι για τον ποτσο;;;; Έχω πολύ καιρό να ξεκαρδιστό ή ακόμα και να γελάσω με ταινία. Οι περισσότερες είναι
yioula Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 tv: black books, it crowd, the office [uk], the big bang theory, coupling [uk], fawlty towers, Blackadder , Monty Python's Flying Circus,little britan [uk],yes minister,yes prime minister.... cinema: all the monty pythons films,.. [life o bryan....] αργοτερα δες το skins και το κορυφαιο ολων στο νησι εχει αναδειχθη αυτο [?] με την πρωταγωνιστρια απο το black books
tr3quart1sta Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 i love you philip morris με τον jim carrey :lol: κηξγκγλκξγ
yannis27gr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Σε άλλο θέμα που συζητούσαμε για αστείες σειρές, κάποιος μας θύμησε τον Alf και έχω φάει τρελλό κόλλημα μαζί του (ξανά, μετά από 20 χρόνια). Είναι και μικρά τα επεισόδια (20 λεπτά έκαστο), ότι πρέπει για διάλειμμα από διάβασμα!
chaplin1981 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 ολα απο monty python,ταινιες του Gilliam,το Big Lebowski,Clerks και συναφη του Kevin Smith.αν θυμηθω και κανενα αλλο θα σου πω.
fearwhatnow Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 - Υouth In Revolt - Accidents Happen (Δραματικη μαυρη κωμωδια) - She's Out Of My League Η 1η και η 3η ειναι αμερικανικες αλλα στο νεο στυλ που προσπαθουν να περασουν, δηλαδη καπως αντισυμβατικες.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Kevin Smith όπως αναφέρθηκε, για χαλαρό στυλάκι. Δείπνο μετά φόνου ή αλλιώς Murder By Death. Παλιές ταινίες: Peter Sellers, αδερφοί Marx κ.α.
RottenLungs Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Ευχαριστώ παιδιά, θα τα τσεκάρω... Να γράφεται κυρίως για ταινίες κι όχι για σειρές. Πάντα φοβάμαι μέσα σε εξεταστική να ξεκινήσω σειρά, γιατι ΚΑΙΓΟΜΑΙ.
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Il mostro με τον Benigni Hear no evil,see no evil Tais-toi με Jean Reno και Gerard Departdie
overclocker Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 My Best Friend's Girl, καφριλοχιούμορ 100% αλλά όλα τα λεφτά...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Monty Python με διαφορά... Ευχαριστώ παιδιά, θα τα τσεκάρω... Να γράφεται κυρίως για ταινίες κι όχι για σειρές. Πάντα φοβάμαι μέσα σε εξεταστική να ξεκινήσω σειρά, γιατι ΚΑΙΓΟΜΑΙ. άλλαξε το topic, διευκρίνησε
vagarap Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Ξεκινάς όπως είπαν πολλοί με το: Life of Brian ( http://en.wikipedia.org/wiki/Life_of_Brian ) And Now Something Completely Different ( http://en.wikipedia.org/wiki/And_Now_for_Something_Completely_Different ) Μετά μια πολύ ευχάριστη κωμωδία είναι το Whatever Works ...- It is a must for me!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.