Προς το περιεχόμενο

Dell U2410 vs Dell U2311H με βαση και την τιμη τους!!

almandim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τελικως παιδες , μολις πριν 5 λεπτα παρηγγειλα και εγω την U2311H απο msystems και ελαβα μηνυμα στο κινητο για παραλαβη την Δευτερα.

μπορει καποιος να ποσταρει ρυθμισεις brigthness , contrast, red, green, blue και τα σχετικα για να μην καθομαι να παιζω και να μην ψαχνω στο internet για callibration ?

καποιος που να χει βαλει στην δικη του οθονη τις τιμες και μετα θα πειραξω λιγο να δω αν μου κανουν και εμενα.

PS:εχω μια Ati HD3870 και μεχρι τωρα επαιζα σε αναλυση 1280x1024 με την 17αρα LG μου.Θα μπορω λογικα να ρυθμισω 1920x1080 για τα windows ετσι ? Και στα games που παιζω , θα μπορω να την επιλεξω ?

ποπο ανυπομονω να ερθει να δω επιτελους ταινια HD γιατι με την 17αρα δεν καταλαβαινω τιποτα απο ποιοτητα.

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μια απορια ρε παιδες . για να μην παει στο ραφι η 17αρα LG μπορω να κανω dual view με τις 2 οθονες ?

1)γινεται να εχω σαν αρχικη οθονη την Dell με αναλυση 1920x1080 και να σερνω πχ msn και διαφορα παραθυρα στην LG με αναλυση 1280x1024 ?

2)οταν θα παιζω games πως γινεται να παιζω αποκλειστικα στην Dell και παραλληλα στην LG να εχω πχ ανοικτο mozilla και παραθυρα που θελω να βλεπω συνεχως ? αλλα αν ξεφυγει το ποντικι απο την Dell καθως παιζω θα παει στην LG ?

3)απο οτι αλλη πως θα μπορω ενω παιζω αν μου μιλησει πχ καποιος στο msn να κανω pause και να μπορεσω να του γραψω κατι στο msn στην αλλη οθονη και μετα να συνεχισω να παιζω ? πρεπει καθε φορα να βγαινω απο το παιχνιδι ?

PS:βρηκα ρυθμισεις : Brightness 30 , Contrast 75 , Inpust RGB , Sharp 50 , Red 99 , Green 95 , Blue 98

θα δοκιμασω αυτες οταν ερθει

• Super Moderators
Δημοσ.

μόνο και μόνο που θα βλέπεις διαφορετικά χρώματα θα ξενερώνεις...

Δημοσ.
μόνο και μόνο που θα βλέπεις διαφορετικά χρώματα θα ξενερώνεις...

:lol:

πειτε μου ομως καποιος αυτο που ρωτησα αν κανω dual view και βαλω να παιξω ενα game και παιζω στην Dell αν σειρω το ποντικι αν θα παει στην αλλη οθονη η περιοριζομαι στην Dell και μονο στα windows γινεται αυτο το περα-δωθε του ποντικιου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...