Squall545 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Πήρα πριν 10 μέρες την u2311h από το msystems.Η οθόνη είχε ένα καμένο pixel. Παίρνω ένα τηλ στην dell και μου λένε θα σου στείλουμε άλλη και όταν στην φέρει η μεταφορική θα δώσεις την χαλασμένη. Λέω και γω γαματα. Άψογο after sales ......... Σωστά;;;;;;; ΑΜ ΔΕ.............Δεν σας τα είπανε καλά.... Έρχεται την επομένη μέρα η μεταφορική, παίρνω την οθόνη και δεν έχει καλώδιο τροφοδοσίας. Επίσης το μισό πάνελ είχε ΠΟΛΎ backlight bleed. Σκέφτομαι ότι είναι μεταχειρισμένη. Παίρνω την dell και μου λέει ότι δεν μπορεί να μου εγγυηθεί οτι θα είναι καινούρια.Θα μου στέλνει οθόνες μέχρι να μου κάνει μια απο αυτές..... Μετά από 10 αλλαγές και 7 τηλεκάρτες των 4 ευρώ ενημερώνω τους φίλους οτι σε περίπτωση που η αρχική οθόνη ειναι ελαττωματική όλες οι οθόνες που θα σας στείλει η dell ειναι μεταχειρισμένες με ΆΘΛΙΟ panel. Επίσης ΌΤΙ και να κάνετε, ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΈΩ ΌΤΙ και να κάνετε, η dell δεν πρόκειται να σας στείλει καινούρια. Εγώ έβγαλα άκρη μέσω του msystems και θα πάρω καινούρια... Εσείς σκεφτείτε το πριν πάρετε dell. αυταααα.....
Dosas Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 και εμένα μου συνέβει αυτό που λές αλλά η 2η που ήρθε ήταν καινούργια και όχι refurb., άρα δεν ισχύει 100% αυτό που λές.
Squall545 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 και εμένα μου συνέβει αυτό που λές αλλά η 2η που ήρθε ήταν καινούργια και όχι refurb., άρα δεν ισχύει 100% αυτό που λές. Πως το καταλαβες ;;;;;; Εννοώ... είχε καλώδιο τροφοδοσίας;;;;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 σε όλους τους κατασκευαστές γίνεται δυστυχώς αυτό, μπορείς βέβαια να την αλλάζεις συνέχεια αν δεν κάνω λάθος μέχρι να πετύχεις καινούρια
Squall545 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 σε όλους τους κατασκευαστές γίνεται δυστυχώς αυτό, μπορείς βέβαια να την αλλάζεις συνέχεια αν δεν κάνω λάθος μέχρι να πετύχεις καινούρια Κοίτα, εγώ πήρα την msystems και τους είπα ότι έχουν 2 επιλογές: 1:Να μου κάνουν επιστροφή χρημάτων αφού την οθόνη την είχα 1 εβδομάδα. 2:Να τους στείλω την οθόνη και να μου στείλουν άλλη αυτοί από το stock τους οπωσδήποτε με work order 47ΧΧΧΧΧΧΧ δηλαδή ελλαδας. Αυτοί διάλεξαν το 2.....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 δλδ η Dell αρνήθηκε να σου αλλάξει την οθόνη με το αρκετό backlight bleeding?
Squall545 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 δλδ η Dell αρνήθηκε να σου αλλάξει την οθόνη με το αρκετό backlight bleeding? Δεν είπα αυτό..... Είπα οτι μετά την 10η αλλαγή ενημέρωσα το msystems οτι δεν έμεινα ικανοποιημένος και οτι έχουν της 2 επιλογές που έδωσα στο προηγούμενο post. Σίγα μην κάτσω να με γα...σει η κάθε dell. Επιπλέον τους ειπα οτι ειναι θέμα του προμηθευτή τους (dell) και δικό τους να μου δώσουν καινούρια οθόνη.Δεν μπορεί η dell, τότε αυτοί είναι υποχρεωμένοι να μου δώσουν καινούρια κ ας τα βρουν μεταξύ τους
jazzu4ia Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 ...έτσι εξηγείται γιατί τις δίνουν έτσι φτηνά...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 όλοι οι κατασκευατές οθονών κάνουν RMA και με refurbished... το αρχικό προϊόν βέβαια είναι σφραγισμένο/ολοκαίνουριο κανονικά, άρα αυτό που λες ότι "εξηγείται" δεν ισχύει...
Squall545 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 ...έτσι εξηγείται γιατί τις δίνουν έτσι φτηνά... Κοίτα η οθόνη είναι από άλλο πλανήτη.Ο λόγος που έγραψα εδώ είναι για να προειδοποιήσω τους επίδοξους αγοραστές για τους κίνδυνους, όπως και το τι πρέπει να κάνουν σε περιπτώσεις σαν την δίκια μου
epivitor Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Κοίτα η οθόνη είναι από άλλο πλανήτη.Ο λόγος που έγραψα εδώ είναι για να προειδοποιήσω τους επίδοξους αγοραστές για τους κίνδυνους, όπως και το τι πρέπει να κάνουν σε περιπτώσεις σαν την δίκια μου Εσυ απ'την αρχη επρεπε να κανεις υπαναχωρηση απ'τη στιγμη που αγορασες την οθονη μεσω Internet. Θα επερνες τα λεφτα σου πισω και θα προσπαθουσες να πετυχεις καμια καλη απο αλλο μαγαζι.
jazzu4ia Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 ...ήμουνα σίγουρος πως κάποιο λάκκο έχει η φάβα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 προτιμώ τις φακές...
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 προτιμώ τις φακές... Με κατι τετοια πηγες 34k μηνυματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.