thes1os Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Ο ήχος που μοιάζει με ήχο εισερχόμενου sms (όταν φορτώνει η σελίδα) δεν μου άρεσε. Δεν ταιριάζει. Ένας πιο απλός ήχος που να δίνει την αίσθηση της κίνησης, ένα σύντομο "τύπου κλικ" μάλλον ταιριάζει στο ύφος καλύτερα. Επίσης και το "Who is online" δεν προσφέρει τίποτα. Το έχουμε συνηθίσει σε blog ή σελίδες "κοινωνικής δικτύωσης". Άλλωστε δεν είναι μια σελίδα που περιμένει σωρηδόν τις επισκέψεις. Η γενικότερη αισθητική και τα χρώματα μου άρεσαν πολύ.
polydiastatos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Στη νομιμοποίηση ημιυπαιθρίων δεν λες πότε λήγη η προθεσμία υποβολής. Επίσης τί σχέση έχει η γέφυρα της φωτο με τους ημιυπαίθριους χώρους )θα τη νομιμοποιήσουμε και αυτή???) Έκανε πολύ ώρα να μου ανοίξει την ιστοσελίδα σου.
petergi Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 σιγουρα ασχετη αλλα στις δυσκολες μερες που ζουμε θα πρεπει να κανουμε οτι μπορουμε!δεν λεει μια παροιμια μαθε τεχνη και αστηνε και αμα θελεις πιαστηνε εεε κατι τετοιο! Φιλε μου στο λεω για το καλο σου.Κανεις σοβαρος ανθρωπος που θα δει αυτο το πραγμα στη σελιδα σου δεν θα σε επιλεξει για αυτον τον λογο.Αυτο δεν δειχνει επαγγελματισμο.Γυφτια δειχνει(2 site σε ενα)χωρις παρεξηγηση.Καλυτερα να παρεις ενα domain με 10 ευρω και ξεμπερδευεις.Α και ειναι πολυ αργο το site.Κοιτα να το ελαφρυνεις μικραινωντας τις φωτο ισως
v5net Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 έκανε ένα σχεδόν λεπτό να μου φορτώσει,στο pc σου την έχεις με dyndns? εγώ δεν θα σου πω τη γνώμη μου,θα πω μόνο ότι όποια σελίδα έχει αυτό το who is online δεν έχει πάνω από 10 επισκέψεις την ημέρα,γιατί αν είχε περισσότερες δεν θα το έβαζε εκεί να φαίνεται. αυτό δεν το λέω για σένα αλλά γιατί θυμήθηκα κάτι που είδα μόλις χτες,μια σελίδα γνωστού μου έγραφε στο who is online έχουμε 550 συνδεδεμένους χρήστες αυτή τη στιγμή. όταν η σελίδα είναι 5 χρονών,έχει rank 19000000 στο alexa,pr0 στο google κλπ.δηλαδή ο τύπος κοροϊδεύει τον εαυτό του. όπως καταλαβαίνεις εδώ μέσα δύσκολα θα ακούσεις καλά λόγια,και έτσι πρέπει γιατί το να φτιάξεις κάτι καλό θέλει μεγάλη προσπάθεια και όχι συμβιβασμούς. εσύ έκανες κάτι παραπάνω από συμβιβασμούς,ούτε domain έχεις και την έκανες και καφεζυθοπωροπαντοπωλείο τη σελίδα. πάντως αισθητικά δεν είναι άσχημη,απλά δεν ταιριάζει το template για κατασκευαστική εταιρεία,το μαύρο πάει για άλλα θέματα. ξέχασα,τις γέφυρες στο flash η εταιρεία αυτή τις έχει φτιάξει;
dewn735 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Ο ήχος που μοιάζει με ήχο εισερχόμενου sms (όταν φορτώνει η σελίδα) δεν μου άρεσε. Δεν ταιριάζει. Ένας πιο απλός ήχος που να δίνει την αίσθηση της κίνησης, ένα σύντομο "τύπου κλικ" μάλλον ταιριάζει στο ύφος καλύτερα. Η γενικότερη αισθητική και τα χρώματα μου άρεσαν πολύ. Γενικότερα, το να ακούγεται κάτι κάθε φορά που ανοίγω μια σελίδα δεν είναι και ό,τι καλύτερο... Μπορεί να ακούω μουσική, μπορεί να μιλάω στο skype μπορεί για οποιονδήποτε λόγο τέλος πάντων να έχω τα ηχεία στη διαπασών... δεν είναι ανάγκη να με στείλεις και αδιάβαστο! Γενικότερα κι εμένα μου άρεσε κι εμένα σαν αισθητική, αν και το flash επάνω ίσως να είναι λιγάκι μεγάλο, όπως επίσης και τα γράμματα γενικότερα είναι δυσανάγνωστα και κουράζουν. Μπορείς να τα κάνεις λίγο μεγαλύτερα (γερνάω ή μου φαίνεται;!) ή να ανοίξεις λίιιγο το γκρι τους.
Chemical Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 απο templatemonster το αγόρασες; Η γενικότερη αισθητική και τα χρώματα μου άρεσαν πολύ. και σε μένα
LIApeace Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδια ευχαριστω ολους σας για τις συμβουλες σας και την κριτικη σας! θα παρω υποψην μ ολα οσα σχολιασατε και θα πειραξω λιγο την σελιδα!θα επανελθω για καινουργιο σχολιασμο/παρατηρησεις!
orotoi Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Πάρε domain. Άλλαξε theme, ίσως κατι πιο φωτεινό.. Φτιάξε άλλο site για τις επισκεύες.. ήμαρτον! Και να θελα να αναθέσω εργο στην εταιρία μόλις δω οτι προσφέρεις και κατι τέτοιο θα έφευγα τρέχοντας. Στο flash βάλε δικά σας έργα.. δεν πείθει οτι έχετε κάνει τις γέφυρες στο νιου γιόρκ και στο υπόλοιπο αμέρικα.. Μη το κάνεις σε wysiwyg editor, με 600-700 ευρω ενας freelancer θα στο φτιάξει καλύτερο (πιο γρήγορο πιο αποδοτικό..) και πιο σύντομα.. Το link privacy policy δεν δουλεύει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.