Προς το περιεχόμενο

Καρτα γραφικων εκτος κουτιου

npapas1977

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελωνα μου πειτε αν ξερετε αν υπαρχει τροπος να συνδεσω την καρτα γραφικων

εκτος του κουτιου,δηλαδη αν γινεται με καποια προεκταση(καλωδιοταινια) να την

τοποθετησω εκτος μητρικης.

Δημοσ.

Δεν έχω να σου προτείνω κάτι εγώ, τα παιδιά παραπάνω πιστεύω να σε κάλυψαν.

Απλά θα ήθελα να σε ρωτήσω και εγώ γιατί θέλεις αυτή την προέκταση? Τι project ετοιμάζεις? Συγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτος και offtopic αλλά είναι η πρώτη φορά που βλέπω τέτοιες προεκτάσεις και μου κάνει εντύπωση :-)

Δημοσ.
Δεν έχω να σου προτείνω κάτι εγώ, τα παιδιά παραπάνω πιστεύω να σε κάλυψαν.

Απλά θα ήθελα να σε ρωτήσω και εγώ γιατί θέλεις αυτή την προέκταση? Τι project ετοιμάζεις? Συγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτος και offtopic αλλά είναι η πρώτη φορά που βλέπω τέτοιες προεκτάσεις και μου κάνει εντύπωση :-)

και γω...ισως για να την βλεπει κ να κ@υλωνει..

Δημοσ.
και γω...ισως για να την βλεπει κ να κ@υλωνει..

Yπαρχει ανθρωπος που κ@υλωνει με καρτες γραφικων? :rolleyes:

Τι αλλο θ' ακουσουμε? ;)

Δημοσ.
Yπαρχει ανθρωπος που κ@υλωνει με καρτες γραφικων? :rolleyes:

Τι αλλο θ' ακουσουμε? ;)

Αμε....ολοι οι pcaκιδες μαζι και εγω, ποσο μαλλον οι enthusiasts... :P

Δεν το ενοουμε στην κυριολεξια μαν... Οταν λεμε "κ@υλωνουμε" σε τετοια θεματα ενοουμε οτι κατι μας αρεσει πολυ...παρα πολυ... Να στο θεσω και αλιως: Δεν εχεις ακουσει ποτε να λεει κανεις "Αυτος ο cpu γ@μαει!" ο cpu δεν εχει τα "απαραιτητα" για κατι τετοιο ομως. Οποτε θελει να πει πως εχει πααααρα πολυ καλες επιδοσεις...

Δημοσ.
Αμε....ολοι οι pcaκιδες μαζι και εγω, ποσο μαλλον οι enthusiasts... :P

Δεν το ενοουμε στην κυριολεξια μαν... Οταν λεμε "κ@υλωνουμε" σε τετοια θεματα ενοουμε οτι κατι μας αρεσει πολυ...παρα πολυ... Να στο θεσω και αλιως: Δεν εχεις ακουσει ποτε να λεει κανεις "Αυτος ο cpu γ@μαει!" ο cpu δεν εχει τα "απαραιτητα" για κατι τετοιο ομως. Οποτε θελει να πει πως εχει πααααρα πολυ καλες επιδοσεις...

Ωραιος man,πολυ ωραιος.Για πλακα το ειπα ρε συ.Και εγω μεσα σ'αυτους ειμαι ( δεν κ@υλΩνω αλλα μου αρεσουν αρκετα).Και οσο για το αν εχω ακουσει κανεναν να λεει αυτος ο cpu μαμαει,το ακουω συχνα( απο 'μενα :lol: :lol:).

Δημοσ.
Ωραιος man,πολυ ωραιος.Για πλακα το ειπα ρε συ.Και εγω μεσα σ'αυτους ειμαι ( δεν κ@υλΩνω αλλα μου αρεσουν αρκετα).Και οσο για το αν εχω ακουσει κανεναν να λεει αυτος ο cpu μαμαει,το ακουω συχνα( απο 'μενα :lol: :lol:).

'Νταξι τοτε... δικος μας εισαι :P:lol:

Δημοσ.

Λοιπον εχω ενα HTPC με κουτι low profile με phenom 965και θελω να χρησιμοποιησω μια 5850 που εχω για να παιζω κανενα παιχνιδακι στην τηλεοραση. Δοκιμασα συνδεοντας το pc και μου αρεσε πολυ το gaming στην 47αρα.

Γι αυτο ηθελα να τη βαλλω εξωτερικα βιδονωντας τη στο επιπλο της τηλεορασης.Μαλιστα αρχικα ηθελα ολο το συστημα να το μονταρω στο πισω μερος του επιπλου της τηλεορασης.

Δημοσ.

Και γιατί να μπείς σε τέτοια έξοδα ρε φίλε με μετατροπείς και να γεμίζει και σκόνη η κάρτα και να αυξηθεί ο θόρυβος που θα την έχεις έξω. Πάρε ένα κουτάκι ευρύχωρο σαλονάτο σαν και αυτό ας πούμε που χωράει μέσα 2 τέτοιες κάρτες επιβεβαιωμένα. :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...