vellamos_power Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 ξερω οτι δεν ειναι το καταλληλο μερος για αυτο το τοπικ. αλλα ειναι επιγον και δεν χερω που αντιστοιχει(μαλλον πουθενα) θλω την βοηθεια σας στη ηλεκρονικη. εχω τα θεματα που θα μπουν στην εξεταστικη και δεν μπορω να τα λυσω. σας δινω τα θεματα . http://img253.imagevenue.com/img.php?image=42054_hlektronikhianouarios201_122_203lo.jpg http://img244.imagevenue.com/img.php?image=42058_hlektronikhianouarios20_122_186lo.jpg ππιο πολυ θελω τα 2,3,4 θεματα.οτι μπορειτε μπας και περασω κανενα μαθημα. ευχαριστω και συγνωμη στους μοντς
nickarmy Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 αν μπορούσαμε να δούμε και τη λένε καλά θα ήταν ... soory αλλά δεν λέω τίποτά όλο γιατί δεν πρέπει να περιμένεις τώρα να τα μάθεις παπαγαλία χωρίς προσωπικό κόπο
johnykim Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Μια μικρή βοήθεια που μπορώ να δώσω για το πρώτο θέμα. Οι δίοδοι zener χρησιμοποιούνται για την σταθεροποίηση της τάσης όταν πολωθούν ανάστροφα.Η τάση που σταθεροποιούνται (Vz) είναι διαφορετική για κάθε δίοδο.Έτσι ,όταν πολώσεις ανάστροφα μια zener μέχρι την τάση Vz θα σου δίνει ελάχιστο ρεύμα, ενώ από την τάση Vz και μετά , θα δώσει πολύ ρεύμα ενώ ταυτόχρονα η τάση θα αυξάνεται ελάχιστα.Αυτό είναι το βασικό πλεονέκτημά της.Στην ορθή πόλωση συμπεριφέρεται όπως μια απλή δίοδος. Χρησιμοποιούνται δηλαδή σε εφαρμογές που χρειάζονται σταθεροποίηση της τάσης.Μια εφαρμογή, μπορεί ναι είναι τα τροφοδοτικά συνεχούς τάσης. Κοίτα και τις σημειώσεις σου.Από την χαρακτηριστική της, φαίνονται αυτά που σου λέω.
vellamos_power Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 λοιπον αν ειμαι σωστος στο 2 θεμα ειναι.i=v/r=-10v/1kω=-10mA v=i*r=-10mA*1kω=-10v.αν το παω σωστα μεχρι τωρα
Aragorn Elessar Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 hlektronika.gr ή Ηλεκτρονική του Malvino. Πέρασα ηλεκτρονικά Ι, ΙΙ, ΙΙΙ δεν μπορώ να βλέπω κι άλλα μπροστά μου :P Καλή τύχη φίλε μου. Πάλεψε το, εύκολα είναι, να πιάσεις το νοήμα θέλει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.