zoranb Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Θέλω να κάνω αγορές με την πιστωτική μου που έχει πιστωτικό όριο 1200euros. Επειδή θα είμαι στο εξωτερικό για μεγάλο διάστημα φοβάμαι πως με τις αγορές που θα κάνω θα το τελειώσω... τί λύση υπάρχει όταν υπάρχουν και μετρητά; Μπορώ να καταθέσω στο λογαριασμό της πιστωτικής χρήματα πχ 5000 και με τις αγορές να χρησιμοποιώ και να εξοφλώ από αυτά μέχρι να τελειώσουν;
leftermann Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 δεν μπορείς να επικοινωνήσεις με την τράπεζα να σου ανεβάσουν το όριο; εναλλακτικά βγάζεις μια χρεωστική με την οποία μπορείς να ψωνίζεις όσο έχεις λεφτά στον λογαριασμό σου
athlios Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Το δευτερο πιστευω μετραει πιο πολυ! Μια χρεωστικη , ψαξε ποια σε συμφερει πιο πολυ για εξωτερικο και εχε την πιστωτικη καβατζα μη τυχον τη χρειαστεις ! Επισης ισως ηταν καλη ιδεα με τα 5χιλιαρικα πχ ή αν μιλαμε γενικα για τετοιο μεγαλο ποσο να κανεις μια χρεωστικη στη χωρα που θα πας για να μην εχεις επιπλεον χρεωσεις !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.