stm00192 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Lionheart75 αν διαβάσεις λίγο παρακάτω στο λινκ που παρέθεσες θα δεις ότι υπαρχουν κάποια προβλήματάκια με την τοποθέτηση της accelero σρην 5850.. 1. Το γεγονός ότι τα fins βρίσκουν στην θυρα του DVΙ και 2. Αν χρησιμοποιησεις το εργοστασιακό backplate βρισκουν πάνω του τα heatpipes της ψύκτρας και πρέπει να φας λίγο το bckplate για να κάτσει καλά!! Οποτε be carefull!!! Με την Mushasi εγω δεν είχα πάντως τέτοια προβλήματα!!
lionheart75 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Lionheart75 αν διαβάσεις λίγο παρακάτω στο λινκ που παρέθεσες θα δεις ότι υπαρχουν κάποια προβλήματάκια με την τοποθέτηση της accelero σρην 5850..1. Το γεγονός ότι τα fins βρίσκουν στην θυρα του DVΙ και 2. Αν χρησιμοποιησεις το εργοστασιακό backplate βρισκουν πάνω του τα heatpipes της ψύκτρας και πρέπει να φας λίγο το bckplate για να κάτσει καλά!! Οποτε be carefull!!! Με την Mushasi εγω δεν είχα πάντως τέτοια προβλήματα!! Ναι με τα fins έχεις δίκιο αλλά με τo backplate δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Θα δώ τι θα κανω πάντως δε θα είναι δυσκολο να κοψω μερικά fins στην άκρη. Ο συγκεκριμένος μπορούσε να κανει και καλύτερη δουλειά, ήταν λίγο τσαπατσούλης και τα στράβωσε... Βασικά και γω δεν έχω αποφασίσει 100% σε ποιά λύση θα κινηθώ. Πιθανον να πάω και εγώ σε mushashi τελικά, το ζυγιζω ακόμα... Κατι άλλο που θέλω να σε ρωτήσω, Το χάλκινο πλακίδιο που έρχεται μαζί με την mushashi το έχεις χρησιμοποιήσει?
stm00192 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Ναι... δοκίμασα και χωρίς αλλά είχα χειρότερα αποτελέσμα κατά 3 - 4 βαθμούς!!
lionheart75 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Ναι... δοκίμασα και χωρίς αλλά είχα χειρότερα αποτελέσμα κατά 3 - 4 βαθμούς!! Ok καλά θυμάμαι. Τα ιδια και σε μένα όταν την ειχα δοκιμάσει στην 8800. Το καλό είναι ότι σου δίνει και αέρα για το backplate. Το κακο είναι ότι χρησιμοποιωντας νέα πάστα π.χ AS5 επειδή είναι ακόμα φρέσκια αν την γυρίσεις στο πλάι μπορεί να γλυστρίσει και να μετακινηθεί το χάλκινο πλακίδιο ακόμα και να την σφίξεις καλά. Είναι γιατι παιζει λίγο. Βέβαια το θέμα πλέον το σκέφτομαι σοβαρά τώρα για να μην κάνω μόντες αφού μου λές ότι η συγκεκριμένη είναι καθαρή απο το dvi και τα υπόλοιπα. Τελικά μπορεί να καταληξω και γω στη Mushashi. Έχεις δοκιμασει idle στην 5850 χωρίς ρευματα, stock clocks, να μου πείς. ?
stm00192 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Ναι οι idle τιμες που δίνω παραπάνω είναι με stock ρυθμίσεις... Full δεν την έχω δοκιμασει σε stock... και δυστυχως δεν μπορώ να το κάνω τωρα γιατι ειμαι 3000 χιλιομετρα μακρυά από τον υπολογιστη μου και επιστρέφω την Πέμπτη!!! :p
lionheart75 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Ναι οι idle τιμες που δίνω παραπάνω είναι με stock ρυθμίσεις...Full δεν την έχω δοκιμασει σε stock... και δυστυχως δεν μπορώ να το κάνω τωρα γιατι ειμαι 3000 χιλιομετρα μακρυά από τον υπολογιστη μου και επιστρέφω την Πέμπτη!!! :p Με έψησες και μένα. Θα πάω για την musashi. Κατα τη διαδικασία αντιμετώπισες κάποιο θέμα που καλό θα ήταν να ξέρω? 3000km Που είσαι?
TEOKOS Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Με έψησες και μένα. Θα πάω για την musashi. Κατα τη διαδικασία αντιμετώπισες κάποιο θέμα που καλό θα ήταν να ξέρω? 3000km Που είσαι? Νικόλα έχω μια mushashi στην χαρίζω
lionheart75 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Νικόλα έχω μια mushashi στην χαρίζω Σοβαρά μιλάς Θοδωρή? Κουφάθηκα τώρα....
TEOKOS Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Σοβαρά μιλάς Θοδωρή?Κουφάθηκα τώρα.... Nαι ρε πέρνα από τρίτη από το μαγαζι να την πάρεις
moldovan20 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Νικόλα έχω μια mushashi στην χαρίζω Βασικά χρειάζεται 2 :p
lionheart75 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Nαι ρε πέρνα από τρίτη από το μαγαζι να την πάρεις Οk στείλε μου σε pm τι ώρα σε βολεύει να περάσω. Απο βδομάδα έχω άδεια... ---------- Προσθήκη στις 00:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:03 ---------- Βασικά χρειάζεται 2 :p Καλά ρε μη το ξεφτιλίσουμε κιόλας. Θα την αγοράσω τη δευτερη αφού δω τι δουλειά κάνει πρώτα.
stm00192 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Με έψησες και μένα. Θα πάω για την musashi. Κατα τη διαδικασία αντιμετώπισες κάποιο θέμα που καλό θα ήταν να ξέρω? 3000km Που είσαι? Ελα οχι κανενα πρόβλημα απολύτος... ---------- Προσθήκη στις 23:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:37 ---------- Πως αντέχεις τόσες μέρες μακρια του; (απ' το pc) Δεν είναι μέρες είναι μήνες... 2 για την ακρίβεια!!! Και αντέχω επειδη ασχολουμε με την κοπελα μου!!! ;) (βοηθάει βέβαια λίγο και η ύπαρξη του ταπεινου laptopακιου μου!!!)
Heatspreader Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Νομίζω η Asus δίνει εγγύηση για μέχρι 1,35V, αν στο επιτρέπουν οι θερμοκρασίες. Δηλαδή αν χαλάσει η κάρτα με 1,35V και τη πάω στο Πλαίσιο και τους πω ότι ύστερα από OC και 1,35V η κάρτα τα έπαιξα θα μου την αλλάξουν? 1,2 για τα 950/1200 και 1,3 για τα 1050/1200 (70 - 75) στην δεύτερη περίπτωση 70-75 το φουρφούρι? Ψιλοενοχλεί κατά τη γνώμη μου. Τελικά δεν κατάλαβα, κάνω Bios Update? Σκέφτομαι να δουλέψω τη κάρτα όπως έχει και αργότερα αν είναι να επιχειρήσω.
lionheart75 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δηλαδή αν χαλάσει η κάρτα με 1,35V και τη πάω στο Πλαίσιο και τους πω ότι ύστερα από OC και 1,35V η κάρτα τα έπαιξα θα μου την αλλάξουν? 70-75 το φουρφούρι? Ψιλοενοχλεί κατά τη γνώμη μου. Τελικά δεν κατάλαβα, κάνω Bios Update? Σκέφτομαι να δουλέψω τη κάρτα όπως έχει και αργότερα αν είναι να επιχειρήσω. Αναφέρεται στα max temps που πιάνει πλέον με την Musashi στην 5850, όταν παίζει με τόσο ρεύμα (1,3v). Όσον αφορά το Bios update, εγώ προσωπικά όπως ανέφερα και παλιότερα, ειλικρινά δεν βλέπω το λόγο. Συμφωνώ και γω να δουλεψεις την κάρτα ώς έχει και βλέπεις αργότερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα