Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Heatspreader έχεις δοκιμάσει να φλασάρεις το νεότερο bios; αυτό που έχει πάνω είναι του 2009, έχουν βγει άλλα τρία(techpowerup)

δεν ξέρω βέβαια αν υπάρχει κάποια διαφορά. Εκτός αν τα άλλα δεν κάνουν για την EAH.

Δημοσ.
Όχι δεν έχω δοκιμάσει.

Ας μας πει κάποιος αν αξίζει και πόσο Safe είναι.

Εχει καποιο προβλημα η καρτα ωστε να χρειαζεται αλλο bios? Τωρα ποσο safe ειναι τι να σου πω.Asus bios σε Asus καρτα θα βαλεις.Δεν νομιζω οτι θα υπαρξει καποιο προβλημα αν και δεν νομιζω να σου προσφερει τιποτα.

Δημοσ.

Αν φλασαρεις την καρτα υπαρχει κινδυνος να την brickaris.......

Αν δεν υπαρχει καποιο προβλημα με την καρτα δεν χρειαζεται να κανετε τιποτα :P

Δημοσ.
Εχει καποιο προβλημα η καρτα ωστε να χρειαζεται αλλο bios? Τωρα ποσο safe ειναι τι να σου πω.Asus bios σε Asus καρτα θα βαλεις.Δεν νομιζω οτι θα υπαρξει καποιο προβλημα αν και δεν νομιζω να σου προσφερει τιποτα.

+1

Kαι γω δεν βλέπω το λόγo γιατί να το ψάχνουμε έτσι.

Δεν μας καλύπτουν οι κάρτες για αυτό που θέλουμε;

Δημοσ.

SlackulatoR εχεις καποιο λινκ που να το λεει αυτο ? αν δινει λιγο πανω γιατι να μην το παρεις ?

Δημοσ.

νομίζω άνετα περνώντας ένα βίος άσους παίρνεις το κάτι παραπάνω από την κάρτα.επίσης υπάρχουν και βίος κατασκευαστών με πιο ψιλά τα ρολόγια,με κατάλληλη ψύξη το περνάς και είσαι κομπλέ.

Δημοσ.

Φοβάμαι μήπως έχω προβλήματα μετά ή βλέπω κάποια αρνητικά στη κάρτα και σκέφτομαι ότι ίσως φταίει το Bios Update.

Μπορεί δηλαδή αν βάλω κάποιο καινούριο Bios να δω καλύτερες επιδόσεις?

Σε κάθε έκδοση Bios δεν αναφέρει τα σημεία που βελτιώνει?

Δημοσ.

καλύτερες επίδοσης μονο όταν ανεβούν τα ρολόγια.

απλά αν βάλεις ένα βίος που έχει άλλες τάσης θα μπορείς να παίξεις πιο εύκολα προς τα πάνω.

Δημοσ.
http://thelab.gr/showpost.php?p=1062832188&postcount=3250

Αναφέρεται σε bios flashing

Αύριο θα το δοκιμάσω να σας πω και σίγουρα...

το εχω διαβασει ολο το θεμα αυτο , δεν λεει καπου οτι αν αλλαξεις το bios σου κ βαλεις ενα του atiman η καρτα θα κλοκαρει πιο ψηλα απο οτι το εργοστασιακο με το ΙΔΙΟ ρευμα . απλως ο atiman ,μπραβο του κιολλας ,εκατσε κ εφτιαξε αυτο το dos utillity κ βρηκε γνησια απειραχτα Bios που εχουν ανεβασμενες τασεις . κ οσο αναφορα τις μνημες καθε bios τις παιζει αλλιως. μπορει πχ σε αλλο να ανεβαινουν τρελα σαν την 5850 μου - 1275 mhz ασχετα που μετα τα 1200 χανω κ σε αλλα λογω χαμηλων χρονισμων η ρευματων να μην πανε ουτε 1200 .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...