Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1.5dBA σε idle και 4dba σε load.....

Σοβαρολογουμε ? Υπαρχει 1 ατομο εδω μεσα που νομιζει πως ακομα και σε 30 εκατοστα αποσταση πως θα μπορεσει να εντοπισει αυτες τις διαφορες ? Συν οτι ΑΝ οντως η υλοποιηση της XFX ειναι χειροτερη απο πλευρας θορυβου οι διαφορες πανε αναποδα και ειναι αρκετα μεγαλυτερες. θα κανω καποια στιγμη ενα Noise Level Test να δω τι ισχυει.

Δημοσ.

Ο καθένας αντιλαμβάνεται τον ήχο διαφορετικά πάντως, και παίζει και πολύ μεγάλο ρόλο τι ανεμιστήρες κλπ έχεις στο κάθε σύστημα...

Δεν γίνεται στο ένα σύστημα την 480 να έχεις slipstream στο full και στο άλλο με την 5870 όλα τα άλλα ανεμιστήρια να είναι ήσυχα. Είναι κάπως άτοπη η σύγκριση...

Δημοσ.

το θέμα είναι ότι είναι πιο αθόρυβη ρε παιδιά.και όλο αυτό για να μην ακούγονται κάτι κουλα ότι συμβαίνει το αντίθετο.

τώρα αν είναι λίγο η πολύ,άλλο.απλά μην λέμε ότι η 480 είναι πιο αθόρυβη από την 5870 γιατί πολύ απλά είναι κάτι που δεν υπάρχει.

Δημοσ.

Έλεος!!! κάποιος παραπληροφορεί ΑΣΥΣΤΟΛΑ!!!!

Ξέρει ποιος είναι! Περιμένω συμμόρφωση!

Oσο για τον φιλο με την ΑΤΙ, σωστη επιλογη! Καλοδουλευτη!

Δημοσ.

δεν ξερω αν κανεις Lobying(δεν ηξερα καν οτι υπαρχει αυτο,αν ναι θελω και γω:o),

αλλα τα συστηματα σου ειναι super douper...μαν πρεπει να βγαζεις τουλαχιστον 3000+ το μηνα για να εχεις τετοια pc..

Δημοσ.
δεν ξερω αν κανεις Lobying(δεν ηξερα καν οτι υπαρχει αυτο,αν ναι θελω και γω:o),

αλλα τα συστηματα σου ειναι super douper...μαν πρεπει να βγαζεις τουλαχιστον 3000+ το μηνα για να εχεις τετοια pc..

Τσάμπα το παίρνει το hardware...

Δημοσ.

θελω και γω.....:cry::cry::cry::cry:

ειμαι διατεθειμενος να μοιραζω φυλλαδια στη σχολη : η ΑΤΙ τον παιρνει τον CEO της AMD τηλεφωνο....

Δημοσ.

Η αυτο ή ειναι father's money > all :P

Δημοσ.

Ο d3mon επεσε μεσα, αν και δεν παιρνω Ολο το hardware τσαμπα.

Περα απο αυτο Τιτανομαχε μπορεις να κοπανιεσαι οσο θελεις, ολοι εχουν δει το "promo" που κανεις στην ΑΤΙ εδω μεσα, δεν ειναι κατι νεο.

Τωρα αν κανω Lobying που λενε μερικοι τοτε πρεπει να ειμαι πολυ ζντουπ για να εχω κρατησει και μηχανημα με AMD, τσαμπα χωρο θα μου επιανε...

• Super Moderators
Δημοσ.

ο Apokleiros (Titanomaxos) δεν κάνει promo στην ΑΤΙ, αλλά στην κάρτα που έχει...

όταν βγάλει η Nvidia κάρτα που είναι καλύτερη από την top της ΑΤΙ και την αγοράσει θα δεις ακριβώς τα ίδια αλλά για Nvidia :P

Δημοσ.

Ε οπως και να εχει κανει σε κατι Promo και νευριαζει οταν καποιος λεει κατι αντιθετο, το ιδιο κανει.

Δημοσ.

viral marketing είναι ο όρος, και παίζουν αρκετοί στο insomnia τέτοιοι, μερικοί διακριτικοί και άλλοι εμφανέστατοι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...