Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Υποψιάζομαι ότι αυτό οφείλεται στο ότι η 5870 έχει πιο έντονο sharpness στα textures.

2010 και ακόμα υπάρχει διαφορά απεικόνισης ανάμεσα στις δύο εταιρίες?

Μήπως γι' αυτό πιάνει καλύτερα νούμερα η 5870 σε σχέση με τη GTX295 στη χρήση AA και ίδια νούμερα χωρίς AA?

Θέλω να πω μήπως ακόμα υπάρχει πρόβλημα με το AA των ATi σε σχέση με τις nVidia?

Δημοσ.
2010 και ακόμα υπάρχει διαφορά απεικόνισης ανάμεσα στις δύο εταιρίες?

Μήπως γι' αυτό πιάνει καλύτερα νούμερα η 5870 σε σχέση με τη GTX295 στη χρήση AA και ίδια νούμερα χωρίς AA?

Θέλω να πω μήπως ακόμα υπάρχει πρόβλημα με το AA των ATi σε σχέση με τις nVidia?

To crysis έχω να το παίξω καίρό με nvidia και δεν θυμάμαι.Αυτό που γενικά έχω παρατηρήσει έιναι πως όσες Ati είχα , δίναν πολύ καλύτερο 4χΑΑ απο τις nvidia πχ x1900xtx vs 8800gtx.Η σειρά 8800 όμως έδινε καλύτερο 8x.Επίσης η 4870χ2 έδειξε πιο sharp απο την gtx280 ,εγώ το γουστάρω αυτό , άλλοι όχι.

Δημοσ.

Έβαλα τώρα από τα πρώτα Stage να δω τι παίζει.

Μάλλον έχεις δίκιο για τα Textures.

Και τα δύο μου αρέσουν...

Αυτό τι κάνει?

Δουλεύει ή @@?

AtiVideoConverter.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Καλοφάγωτη :-)

( Παίζει να έχει λίγο ζουμί ακόμα ο Quad ;) )

δεν ανεβαινει ευκολα ο Q6600 του Heatspreader :P , πλακα κανω !!

καλοριζικη .

Επεξ/σία από p_under
Δημοσ.
Δε βλέπω να σχολιάζεις όμως κάποια σχόλια που αφορούν στην ομαλότητα του gameplay, θερμοκρασίες και τα συναφή..

Παλιοτερης τεχνολογιας συστημα απο αυτα που εχω εγω τις καρτες πανω, διαφορετικες υλοποιησεις + εχει την καρτα μονο κατι ωρες.

Παιζουν τοσα πολλα που τι να λεμε ? Το σιγουρο ειναι πως εχοντας την αρκετα θορυβωδη GTX295 ( και ακομα χειροτερα την 4870χ2 αποτι διαβασα )πριν μια 5870 λογικο να του ακουγεται πιο αθορυβη, αυτο δεν σημαινει ομως πως ειναι αθορυβη.

Δημοσ.

Με 31% fan που φτανει με stock ρολογια τι ακριβως ειναι?

Τοσα ατομα σου λεμε οτι η καρτα ειναι αθορυβη και εχουν περασει πολλες καρτες απο τα χερια μας

Δημοσ.

Kαλοριζικη man...Γενικα τι διαφορες στις επιδοσεις εχει η 5870 με την 295?Mιλαω τωρα για fps στεγνα..Θα με ενδιεφερε να μαθω απο πρωτο χερι τωρα που την πηρες.

Δημοσ.
Καλοφάγωτη :-)

( Παίζει να έχει λίγο ζουμί ακόμα ο Quad ;) )

Έχει πάρα πολύ! Φτάνει τα 4 σχετικά εύκολα ο συγκεκριμένος. Με τη μητρική αυτή δεν το έχω ψάξει πολύ, με την παλιά που πήγαινε και bench-αρε και 3d. Θα κάνω κάτι διορθώσεις στη λούπα της υδρόψηξης και θα τον έχω μόνιμα μετά στα 3,8GHZ μάλλον. Αν αξίζει η διαφορά θερμοκρασίας με τις επιδόσεις.

Kαλοριζικη man...Γενικα τι διαφορες στις επιδοσεις εχει η 5870 με την 295?Mιλαω τωρα για fps στεγνα..Θα με ενδιεφερε να μαθω απο πρωτο χερι τωρα που την πηρες.

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3375519&postcount=4770

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3375582&postcount=4773

Παλιοτερης τεχνολογιας συστημα απο αυτα που εχω εγω τις καρτες πανω, διαφορετικες υλοποιησεις + εχει την καρτα μονο κατι ωρες.

Παιζουν τοσα πολλα που τι να λεμε ? Το σιγουρο ειναι πως εχοντας την αρκετα θορυβωδη GTX295 ( και ακομα χειροτερα την 4870χ2 αποτι διαβασα )πριν μια 5870 λογικο να του ακουγεται πιο αθορυβη, αυτο δεν σημαινει ομως πως ειναι αθορυβη.

Τι σύστημα έχεις εσύ?

καλοριζικη και απο μενα καλο gaming !!!!

Ευχαριστώ ! ! ! :-D

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω ποια είναι η διαφωνία του με τον Psycho_Warhead. Μάλλον έχουν προηγούμενα.

Θα μας πει ακριβώς τι σύστημα έχει και σε τι ακριβώς διαφωνεί με τον Psycho_Warhead, γιατί φοβάμαι πως δεν έχω καταλάβει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...