p_under Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Heatspreader αν την εχει κλοκαρει ειναι λογικο γτ οι καινουργοι οδηγοι δεν ριχνουν τα ρολογια εκει που τα εριχαν οι παλιοι κ σε 2d φαση ( αλλα ενω εχεις κλοκαρει την καρτα) δινει κ την αλλη επιλογη ρευματος για τα παραπανω ρολογια .
Heatspreader Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Όχι, δεν την έχω κλοκάρει. Δεν κλοκάρω κάρτες γραφικών γενικότερα. Μετράω με ένα Gadget των Windows, το οποίο συμφωνεί με το CCC.
kanesaxo Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Θα σου προτεινα να βαλεις και το msi afterburner για θερμοκρασιες κτλ... Ειναι ακριβεστατο.
Heatspreader Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Το έχω και μόλις το τσέκαρα. Συμφωνεί με το CCC.
LouCi4er Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Απο τους 10,4 και μετα να κλοκαρεις την καρτα τα ρολογια idle δεν πεφτουν κατω απο 400 για τον πυρηνα και οσο εχεις παει την μνημη.πχ εμενα καθεται 400/1200 για την 5850.Γινεται ομως να πεσουν 157/300 αν ξετικαρεις το Ενεργοποιηση του ATI Overdrive μεσα απο τον catalyst.Για να ισχυουν ομως τα oc ρολογια πρεπει να το ξανατικαρεις.
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δεν υπαρχει λογος να χρησιμοποιεις του Overdrive
Heatspreader Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 @LouCi4er Όπως και να έχει αυτό που βλέπω είναι ότι δεν είναι κάτι γνωστό ή ότι η ATi έκανε κάτι και άλλαξαν πράγματι οι θερμοκρασίες σε Idle. Παρόλα αυτά, επειδή λες για OC. Γίνεται να κάνω OC και να είναι πάντα OCed? Δεν θέλω να ανοίγω προγράμματα κάθε φορά. Ένας από τους λόγους που δεν μου αρέσει το VGA OCing είναι και αυτός.
LouCi4er Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Όχι, δεν την έχω κλοκάρει. Δεν κλοκάρω κάρτες γραφικών γενικότερα.Μετράω με ένα Gadget των Windows, το οποίο συμφωνεί με το CCC. Το Gpu Observer λες,ε? Εμενα ενα παραξενο πραγμα με αυτο: η 5850 που εχω ειναι custom και δεν εχει επιλογη για ρευμα.Δεν βλεπω πουθενα ρευμα ουτε στο afterburner,ουτε στο gpu-z ουτε πουθενα.Ε το gpu observer μου το δειχνει.Πως γινεται δεν ξερω.
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Γίνεται να κάνω OC και να είναι πάντα OCed? Αυτο μονο με αλλαγη Bios.
LouCi4er Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 @LouCi4erΌπως και να έχει αυτό που βλέπω είναι ότι δεν είναι κάτι γνωστό ή ότι η ATi έκανε κάτι και άλλαξαν πράγματι οι θερμοκρασίες σε Idle. Παρόλα αυτά, επειδή λες για OC. Γίνεται να κάνω OC και να είναι πάντα OCed? Δεν θέλω να ανοίγω προγράμματα κάθε φορά. Ένας από τους λόγους που δεν μου αρέσει το VGA OCing είναι και αυτός. Εννοειτε και γινεται αλλα ανεβαινουν τα idle ρολογια με αποτελεσμα ,τουλαχιστον στην 5850 που εχω,+ 10 βαθμοι Idle χωρις λογο.
Heatspreader Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Εννοειτε και γινεται αλλα ανεβαινουν τα idle ρολογια με αποτελεσμα ,τουλαχιστον στην 5850 που εχω,+ 10 βαθμοι Idle χωρις λογο. Αυτο μονο με αλλαγη Bios. Δεν θέλω τότε, ok.
phanispal Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δεν ισχύει πλέον ότι με το RivaTuner μπορείς να ορίσεις να φορτώνονται συγκεκριμένα profiles με το startup των παραθύρων; Μέχρι πρότινος ίσχυε πάντως.
LouCi4er Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δεν ξερω παιδια για το Riva και τα σχετικα(ATI Tray tools etc,) γιατι δεν τα εχω χρησημοποιησει ποτε αλλα καποιος ειδικος σε καρτες γραφικων ΑΤΙ (ειναι σε καποιο αλλο φορουμ,ολοι καταλαβαμε πιστευω) μου ειχε πει οτι το να κλοκαρεις με 3d party προγραμματα ειναι οτι χειροτερο.Ο λογος ειναι διοτι τα προγραμματα αυτα οπως πχ το afterburner κανουν real time hacking bios και αν κρασαρει ή απο driver ή για οποιονδηποτε λογο η καρτα την ωρα που την εχεις κλοκαρισμενη με τετοιο προγραμμα και παιζεις καποιο παιχνιδι ειναι πιθανον να δημιουργηθει μεχρι και προβλημα στο bios της καρτας, ακομα και στην ιδια την καρτα.Εγω της εχω φλασαρει MSI bios που εχει limits 1550/2250 και την κλοκαρω απο τον catalyst. Το καλυτερο ειναι να βρεις τα ρολογια που θες να την τρεχεις,παιρνεις το bios με το gpu-z και με το RBE μονταρεις μονιμα τα oc ρολογια και την φλασαρεις. ---------- Προσθήκη στις 21:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:27 ---------- Δεν θέλω τότε, ok. Ενταξει,αφου δεν κλοκαρεις αστην οπως ειναι.Παντως το να φλασαρεις αλλο bios ειναι μια διαδικασια μερικων δευτερολεπτων.Απο την στιγμη που μπουταρεις απο το USB κανεις περιπου 10 δευτερολεπτα το πολυ.Επισεις αν εχεις reference μοντελο ειναι 99% ασφαλες.Τεσπα
DimitrisGR Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Μια ερωτησούλα για τη συγκεκριμένη κάρτα παίδες... Χρειάζεται και τα 2 6pin για να παίξει (σωστά) ή της φτάνει μία παροχη 6pin από ένα psu? Ρωτάω γιατί πρόσφατα την πήρε ένας γνωστός δεν την έχε εγκαταστήσει ακόμα ( και μιας και εγώ δεν είμαι του gaming). Εκ πείρας γνωρίζω ότι κ το 1 φτάνει. Ρωτάω εσάς που το έχετε δοκιμασμένο στη πράξη. Έχουμε κάποιο hint ή καμια πρόταση. Το pc είναι minimal σε HW( 1 HDD 1 sata power, 1DVD rom 2o sata power, mobo 24+4. To psu είναι ενα 550W ) Αυτα κάνει χρήση Λέτε να χρειαστεί άλλο ? Επί το πλείστον οι παροχές ειναι 1 x PCI Express 6 pin στη πλειοψηφία των psu. Ευχαριστώ! Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2010 από DimitrisGR spelling
phanispal Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Η PCI Express θύρα παρέχει έως 75W. Το ίδιο και το κάθε 6πινο. Όντως, στις περισσότερες των περιπτώσεων το ένα 6πινο will do the job. Σε FurMark και τα συναφή όμως, όπως και για κλοκάρισμα, λογικά θα χρειαστεί και το δεύτερο 6πινο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα