LouCi4er Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 caution: Τι σου βρηκα,ταξε μου.Παιζει και να το εχεις δει ομως,αλλα ειναι πολυ μπομπα (και λιγο υπερβολικο χεχε)
Nik.K Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Thermalright VRM5........ Και ? Το εχω διπλα μου, δυστυχως σε non-reference καρτες δεν κανει.
Teisos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Σόόόόόρυ για το ot, αλλά το λέω μπας και εξυπηρετηθώ εγκαίρως: θυμάται κανείς αν η PowerColor 5870 από πλαίσιο είχε 2 ή 3 χρόνια εγγύηση; LouCi4er τί είναι αυτό ρα; ΑΑΑΑ!!! χοχοχοχο Ποιο ογκώδες άλλη φορά!
Nik.K Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Οταν λες και? Δεν κανει δουλεια? Φυσικα και κανει δουλεια αλλα ο σκοπος του ηταν να συνδιαστει με την Spitfire οποτε αν τα βαλεις και τα 2 εχεις μια τεραστια ψυκτρα στο PC σου που μπορει να ειναι η καλυτερη αλλα σε περιοριζει πολυ. Ασε που δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις την πανω πανω χ16 θυρα αν εχεις ψηλη ψυκτρα επεξεργαστη γιατι δεν χωραει.
LouCi4er Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Σόόόόόρυ για το ot, αλλά το λέω μπας και εξυπηρετηθώ εγκαίρως: θυμάται κανείς αν η PowerColor 5870 από πλαίσιο είχε 2 ή 3 χρόνια εγγύηση; : Αν θυμαμαι καλα μονο η Gigabyte και η Asus εχουν 3 χρονια εγγυηση.Οι υπολοιπες εχουν 2.Νομιζω οτι η PowerColor ειχε 2 χρονια. ---------- Προσθήκη στις 08:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 08:54 ---------- Φυσικα και κανει δουλεια αλλα ο σκοπος του ηταν να συνδιαστει με την Spitfire οποτε αν τα βαλεις και τα 2 εχεις μια τεραστια ψυκτρα στο PC σου που μπορει να ειναι η καλυτερη αλλα σε περιοριζει πολυ. Ασε που δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις την πανω πανω χ16 θυρα αν εχεις ψηλη ψυκτρα επεξεργαστη γιατι δεν χωραει. Χαιρω πολυ.Ολες οι κορυφαιες αεροψυκτρες για να γινουν κορυφαιες πρεπει να φανε χωρο.
Nik.K Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Φυσικα, απλα η συγκεκριμενη υλοποιηση ειναι λαθος, το εχω συζητησει με την Thermalright αρκετες φορες και παραδεχονται πως επρεπε να ηταν διαφορετικο το που επρεπε να κοιταει τοσο το VRM οσο και η Spitfire. Πχ στο κεντρικο μου κουτι αναγκαστικα η καρτα πρεπει να μπει στην 4η PCIex κατω κατω γιατι αν την βαλεις σε καποια απο τις αλλες 3 δεν χωραει. Απο την μια η Spitfire βρισκει στο τροφοδοτικο που ειναι κατω και απο την αλλη βρισκει στην ψυκτρα που ειναι Tower λυση. Τωρα το VRM ειναι πιο ευκολο αφου αν εχεις μικρη ψυκτρα ακομα και Tower ισως να χωρεσει, αλλιως βαζεις την καρτα στην 2η PCiex.
caution Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 @LouCi4er Πω πω, φαίνεται τούμπανο... ήδη ψάχνω @ techpowerup.com για results
Nik.K Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δεν θα βρεις, τα παιδια σπανια ασχολουνται ακομα και με ψυκτρες για επεξεργαστες, ποσο μαλλον για ψυκτρες καρτων. Εγω σε λιγες μερες θα εχω αποτελεσματα στην 5870 και πιο μετα στην 470/480.
caution Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Κάτι βρήκα: http://www.techpowerup.com/forums/showpost.php?p=1811546&postcount=4 promising...
kanesaxo Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Παρατηρούσα μολις πριν την ψυκτρα της arctic cooling για την 5970. Σ'αυτην την περιπτωση,η ram ψυχεται οπως ακριβως στην εργοαστασιακή ψυκτρα. Με thermal pads δηλ και παταει "πανω" στην αφτερμάρκετ ψύκτρα. Δεν κάναν το ίδιο ομως για την αντιστοιχη της 5870...μλκ τους.
Heatspreader Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Είχα αρκετό καιρό Drivers 4+μηνών. Έβαλα χθες τους 10.10 και είδα αύξηση θερμοκρασιών, τουλάχιστον σε idle, τουλάχιστον 5C. Κατάλαβε κάποιος κάτι ανάλογο?
kanesaxo Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Xmm ειμαι ακομη με τους 10.8 Αν περάσω τους 10.10 θα το τσεκαρω να σου πω.Αν κι εγω ειμαι idle απο 25-27 βαθμους συνηθως οποτε δυσκολο να δω τέτοια αυξηση. Μου φαινεται βέβαια καπως υπερβολικο,αλλα για να το λες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα