Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Της CoolIT τα προιοντα σχεδον παντα τα λαμβανω για τεστ, δεν εχουν κατι τρομερο ομως στην γκαμα τους, οχι ακομα εστω.

Οσο για την V3000 τα παιδια στην Zalman ακομα "παλευουν" τα προβληματα οπως και την συμβατοτητα με τις Non-Reference 5870 οπως ειναι η AVP Edition. Δυστυχως εκει μας τα εκαναν μανταρα οι εταιρειες αφου και το VRM5 της Thermalright δεν μπαινει στις non-reference και ετσι δεν μπορω να το βαλω με το Spitfire στην 5870.

Πολύ ωραία, θα με ενδιέφεραν πολύ τεστ σου για CoolIT Vantage/ECO 240/Omni ALC.

Αν δεν έχεις χρόνο στείλε και από εδώ να κάνω και εγώ κανα τεστ αν επιτρέπεται:-)

Στείλε πμ.

Δημοσ.
Πολύ ωραία, θα με ενδιέφεραν πολύ τεστ σου για CoolIT Vantage/ECO 240/Omni ALC.

Αν δεν έχεις χρόνο στείλε και από εδώ να κάνω και εγώ κανα τεστ αν επιτρέπεται:-)

Στείλε πμ.

Δυστυχως οταν στελνουν προς τα εδω, οχι συνεχεια εφοσον τα στελνουν απο Αμερικη, οι κανονες ειναι ξεκαθαροι, δεν μπορει καποιος στην θεση μου να δινει δεξια και αριστερα δειματα, πιστευω ειναι κατανοητοι οι λογοι.

Περα απο αυτο οταν μου ερθει το νεο πακετο θα ποσταρω αν και η CoolIT τελευταια γενικα δεν διαθετει πολλα δειγματα στην αγορα.

Δημοσ.
( @kanesaxo περιέχει ψυκτράκια για τα vrms - απλά μάλλον είναι ανεπαρκή... :/ )

αυτο εγραψα κι εγω στο ποστ πιο πανω...

Αλλα και παλι,μου φαινεται περιεργο,δηλ πως τους ξεφυγε κάτι τέτοιο? δεν ειναι καμμια ψυκτρα των 10ε.

Παντως στην Duorb AX που ειχα στην 8800GT μου (οκ,ψυκτρα της "σειρας" ηταν) τα ψυκτρακια των vrms ηταν πραγματικα "ψευτικα".

Βεβαια δεν κλοκαρα ποτε για να δω στην πραξη αν ειναι καλα ή οχι.

Δημοσ.

Υποθέτω ότι στον πυρετό τους να φτιάξουν μια πολύ universal ψύκτρα (και πράγματι είναι - υποστηρίζει άπειρες κάρτες) τους ξέφυγαν τα καυτερά vrms των 58ΧΧ :/ Μία η άλλη - εγώ το ανέφερα μπας και γλιτώσω κανέναν φίλο, όχι για να κράξω, εξ' άλλου η prolim έχει αποδείξει την αξία της :-)

Δημοσ.

Σωστός,δεν το σκεφτηκα ετσι.Με το universal "πληρωνεις" τις ιδιαιτεροτητες ας πουμε κάποιας σειρας

Γιαυτό ελπίζω μια εξειδικευμένη ψύκτρα σαν την accelero xtreme να είναι "σωστη".

Aλλα ας αναμένουμε τεστς VRM και γιαυτην αλλα και για την νεα zalman.

Υ.Γ. σε περιπτωση που δε κλοκάρω,κακώς μήπως ασχολούμαι με το vrm-θεμα?

Δημοσ.
Υ.Γ. σε περιπτωση που δε κλοκάρω,κακώς μήπως ασχολούμαι με το vrm-θεμα?

Μπορεί... αλλά αφού θα πληρώσεις για aftermarket - δεν θέλεις top notch performace για τα χρήματα σου;

Από ότι πήρε το μάτι μου η zalman τα καταφέρνει μια χαρά και στα vrms και σε core - και αν και δεν είναι της αισθητικής μου, ενδέχεται να την κοτσάρω και εγώ κάποια στιγμή... :-)

Δημοσ.

Δεν το δοκίμασα - γιατί δεν υπήρχε χρόνος... :/ Είναι καλό concept πάντως - μιας και σε core temps η ΜΚ-13 σπέρνει... :-)

Δημοσ.
Μπορεί... αλλά αφού θα πληρώσεις για aftermarket - δεν θέλεις top notch performace για τα χρήματα σου;

Από ότι πήρε το μάτι μου η zalman τα καταφέρνει μια χαρά και στα vrms και σε core - και αν και δεν είναι της αισθητικής μου, ενδέχεται να την κοτσάρω και εγώ κάποια στιγμή... :-)

Σιγουρα,απλως θα περιμενω και τα τεστς του Νικ με την ζαλμαν.Της accelero ηταν πολυ ενθαρρυντικα.

Με ενδιαφέρει να μπαίνει πάνω κατι που αξίζει τα λεφτα του,κι ας μη κλοκαρω ποτε.Αρκει να ειναι ησυχο,και να κρατα οσο πιο ψυχρα τα μερη του πισι,ωστε να χει μακροζωια.

Δεν προβαινω σε αναβαθμισεις καθε 6μηνο οπως πολλοι.

Υ.Γ. εχω χρονο μπροστα μου,μιας και η αccelero θαναι διαθεσιμη απο αρχες του μηνα.Τουλαχιστο στο καταστημα που μου απαντησαν στο μαιλ-ερωτηση διαθεσιμοτητας

Δημοσ.
Δυστυχως οταν στελνουν προς τα εδω, οχι συνεχεια εφοσον τα στελνουν απο Αμερικη, οι κανονες ειναι ξεκαθαροι, δεν μπορει καποιος στην θεση μου να δινει δεξια και αριστερα δειματα, πιστευω ειναι κατανοητοι οι λογοι.

Περα απο αυτο οταν μου ερθει το νεο πακετο θα ποσταρω αν και η CoolIT τελευταια γενικα δεν διαθετει πολλα δειγματα στην αγορα.

Καταλαβαίνω, αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί η CoolIT δεν προωθεί τα προϊόντα της, δηλαδή και στην Αμερική οι χρήστε με H50 είναι πολύ περισσότεροι από αυτούς με ECO ALC ενω τα αποτελέσματα είναι παρόμοια. Επίσης η Corsair έχει μόνο ένα μοντέλο ενώ η CoolIT περισσότερα. Πάντως στην Ελλάδα δεν νομίζω πως υπάρχει κατάστημα που να φέρνει CoolIT προϊόντα οπότε δύσκολα τα πράγματα...

Δημοσ.
@Caution: Η ΜΚ-13 μπαίνει άμα αφήσεις το backplate της κάρτας;

H ΜΚ13 ερχεται με δικο της Backplate σχηματος Χ οποτε καλυτερα να μην δοκιμασεις καποιο αλλο.

Δημοσ.

Λοιπόν επέστρεψα στην ΠΟΛΥ ζεστή Ελλαδίτσα μας και έκανα μερικά τεστάκια...

Δυστυχώς η Battle axe δεν κουμπώνει πάνω στην 5850 βρίσκει και στην θυρα DVI αλλά και στο Backplate...

H vf-1000 δεν την παλευε με την καμια επειδη το ανεμηστήρι δεν επαρκούσε για να ψύξει το backplate...

Σε στόκ ρολόγια και ρεύματα η mushasi είναι 15 βαθμούς κάτω και σε idle και σε load σε σχέση με την στοκ ψύκτρα...

Με oc 900/1200 και ρεύμα 1,22 τοπάρουν και οι δύο στους 92 βαθμούς με το fan στην στοκ στο αυτόματο...

Οπότε απογοήτευση... η mushasi αξίζει μόνο για την μείωση του θορύβου σε oc καταστάσεις...

Ολα αυτά με θερμοκρασία δωματίου γύρω στους 28 βαθμούς!!

Εγώ άφησα την στοκ με AS5 καθαρά για αισθητικούς λόγους και θα περιμένω τις καινούργιες ψυκτρόυλες να δούμε τι ψωμιά πιάνουν...

OffTopic

Αλλαξα επίσης και την True Black με Hydro H50.... κέρδισα 5 - 7 βαθμούς σε load με τον 920 στα 4Ghz με 1,26 Ρευματάκι... απο 83 - 85 έπεσα στους 77 - 78 ....οχι και άσχημα!!!

Δημοσ.
H ΜΚ13 ερχεται με δικο της Backplate σχηματος Χ οποτε καλυτερα να μην δοκιμασεις καποιο αλλο.

Λάθος διατύπωση, αυτό εννοούσα. :-)

42555844.jpg

Λοιπόν επέστρεψα στην ΠΟΛΥ ζεστή Ελλαδίτσα μας και έκανα μερικά τεστάκια...

Δυστυχώς η Battle axe δεν κουμπώνει πάνω στην 5850 βρίσκει και στην θυρα DVI αλλά και στο Backplate...

H vf-1000 δεν την παλευε με την καμια επειδη το ανεμηστήρι δεν επαρκούσε για να ψύξει το backplate...

Σε στόκ ρολόγια και ρεύματα η mushasi είναι 15 βαθμούς κάτω και σε idle και σε load σε σχέση με την στοκ ψύκτρα...

Με oc 900/1200 και ρεύμα 1,22 τοπάρουν και οι δύο στους 92 βαθμούς με το fan στην στοκ στο αυτόματο...

Οπότε απογοήτευση... η mushasi αξίζει μόνο για την μείωση του θορύβου σε oc καταστάσεις...

Ολα αυτά με θερμοκρασία δωματίου γύρω στους 28 βαθμούς!!

Εγώ άφησα την στοκ με AS5 καθαρά για αισθητικούς λόγους και θα περιμένω τις καινούργιες ψυκτρόυλες να δούμε τι ψωμιά πιάνουν...

OffTopic

Αλλαξα επίσης και την True Black με Hydro H50.... κέρδισα 5 - 7 βαθμούς σε load με τον 920 στα 4Ghz με 1,26 Ρευματάκι... απο 83 - 85 έπεσα στους 77 - 78 ....οχι και άσχημα!!!

Thnx για την ενημέρωση, επίσης και εγώ για τον μόνο λόγο που δεν ήθελα να βάλω aftermarket ψύκτρα είναι επειδή η stock είναι πανέμορφη! :-)

Δημοσ.

Παιδιά και γω στο ίδιο δίλλημα βρίσκομαι αυτή τη στιγμή με την 5850 καθώς μετά την άμεση αντικατάσταση της 4850 που μου κάνανε, η accelero S1 δεν χρειάζεται πια μιας και η 4850 που μου έδωσαν είναι υλοποίηση της gigabyte με το πολύ καλό zalman cooler που κρατα την 4850 σε 43 idle και 65-67 full load με furmark stability test καλοκαιριάτικα στο htpc!!! :-D

Σκέφτομαι λοιπόν να δοκιμάσω την accelero S1 στην μια απο τις 5850 με το κολπάκι κοψίματος των 6 fins στο πίσω μέρος, αλλά απο την άλλη δεν θέλω να χαλάσω την αισθητική της κάρτας με το reference cooler..... :o

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...