Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 255
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σημερα ελαβα απαντηση απο (ελληνικο) καταστημα πως η accelero http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=2_&mID=546 θαναι διαθεσιμη αρχες του μήνα,με τιμη 44.90ε.

Τιμη λογικη σχετικα με τα πρωτα δημοσιευματα που λεγαν περιπου 60ε.

Επεξ/σία από kanesaxo
Δημοσ.

Η zalman κάνει 40 ευρώ περίπου από αγγλικό κατάστημα(χωρίς έξοδα αποστολής)

Όσο για την accelero 5870 περίμενα να είναι πιο ακριβή, καλή τιμή φαίνεται αν έχει ίδια απόδοση με την accelero 5970(-40c load είδαν κάποιοι)

Επίσης στην accelero 5870, αν τα αποτελέσματα είναι αληθινά είναι περίπου 50C load για 30C ambient.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν φαινεται κακη...αλλα αυτα τα fan mates με εκνυριζουν προσωπικα.(παντως 1800σαλ και 18db ειναι πολυ ησυχη,αλλα στις 2500σαλ και 32db ησυχη δεν τη λες)

Προτιμω τις accelero που ρυθμιζονται απτο βιος της καρτας.

Επισης η accelero δινει τις μετρησεις ηχου σε διαφορετικη μοναδα απτα db και δε μπορω να συγκρινω ποια ειναι πιο ησυχη.

Επίσης στην accelero 5870, αν τα αποτελέσματα είναι αληθινά είναι περίπου 50C load για 30C ambient.

κι εγω σ'αυτο βασιζομαι.ΑΝ ειναι αληθινες οι μετρησεις,τότε μιλάμε για μεγαλη διαφορα,που σιγουρα αξιζει τα χρηματα της.Τοσο απο θεμα ψυξης οσο κι απο θεμα θορύβου.

EDIT: 1 sone ειναι περιπου 40db (αν ισχυει αυτο που βρηκα) οποτε στις 2000σαλ η accelero εχει 20db.Συνεπως 3 ανεμιστηρες σε 2000σαλ εν συγκρισει με 2 της zalman στις 1800σαλ και 2db λιγοτερα.

Θαρρω πως 3 ανεμιστηρες ειναι καλυτεροι απο 2.

Επεξ/σία από kanesaxo
Δημοσ.

LOAD TEMPS

GPU / MEMORY

XFX ATI RADEON 5870 AVP EDITION STOCK COOLING 68----74

XFX RADEON 5870 AVP EDITION ARCTIC COOLING ACCELERO XTREME 47-----49

Την εχω εδω μαζι με την Spitfire και περιμενω την νεα V3000 αφου η πρωτη εκδοση εχει καποια θεματακια.

Δημοσ.

Me καλυπτει προσωπικα αυτή η απόδοση/θορυβος.

Ποτε λες να αναμενουμε την 3000α για να κανουμε μια συγκριση? επισης και τιμή αυτής,γιατι τα 45 σχεδον ευρώ της accelero δεν ειναι δα κανα τρομακτικο ποσο.

Δημοσ.
LOAD TEMPS

GPU / MEMORY

XFX ATI RADEON 5870 AVP EDITION STOCK COOLING 68----74

XFX RADEON 5870 AVP EDITION ARCTIC COOLING ACCELERO XTREME 47-----49

Την εχω εδω μαζι με την Spitfire και περιμενω την νεα V3000 αφου η πρωτη εκδοση εχει καποια θεματακια.

Θα περιμένουμε αποτελέσματα από την Zalman μόλις την σετάρεις!

Έχετε κατά νου και την Coolit όμως γιατί τώρα τον Ιούνιο θα παρουσιάσει κλειστό κύκλωμα υδρόψυξης για κάρτες γραφικών(όπως και για cpu) που ονομάζεται Omni ALC.

Δύσκολο όμως να το βρούμε εδώ.

Δημοσ.

Της CoolIT τα προιοντα σχεδον παντα τα λαμβανω για τεστ, δεν εχουν κατι τρομερο ομως στην γκαμα τους, οχι ακομα εστω.

Οσο για την V3000 τα παιδια στην Zalman ακομα "παλευουν" τα προβληματα οπως και την συμβατοτητα με τις Non-Reference 5870 οπως ειναι η AVP Edition. Δυστυχως εκει μας τα εκαναν μανταρα οι εταιρειες αφου και το VRM5 της Thermalright δεν μπαινει στις non-reference και ετσι δεν μπορω να το βαλω με το Spitfire στην 5870.

Δημοσ.

( δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί - αλλά εγώ θα το πω μπας και σώσω κανένα... )

Πρόσφατα έπαιξα με την prolimatech mk-13 + 5850 reference - μπαίνει μια χαρά (όπως και σε άλλες 287.548 κάρτες /respect) και με 2 ήσυχα fans κρατάει τον πυρήνα σε πολύ καλά temps AΛΛΑ...

οι μάγκες τις prolimatech το failιάσαν τελείως με την ψύξη των vrms - μιλάμε για +10 C εύκολα - οπότε έχεις ένα δροσερό και πολλά υποσχόμενο core αλλά σε προδίδουν τα vrms πριν καν αρχίσεις το clocking... Ver2 - και σύντομα - το καλό που τους θέλω :mad:

Δημοσ.

οι μάγκες τις prolimatech το failιάσαν τελείως με την ψύξη των vrms - μιλάμε για +10 C εύκολα - οπότε έχεις ένα δροσερό και πολλά υποσχόμενο core αλλά σε προδίδουν τα vrms πριν καν αρχίσεις το clocking... Ver2 - και σύντομα - το καλό που τους θέλω :mad:

Το κιτ αυτο ψυκτρας δεν περιειχε μικρές ψύκτρες για τα VRM? ή περιειχε,απλα το desing ηταν τετοιο που δεν λειτουργησε ποτε?

Πάντως βγαζοντας το reference cooler βλεπουμε πως τα VRMs πατανε ολα στη ψυκτρα,αλλα ολες οι στοκ δινουν ψυκτρακια που ψυχονται με τον αερα των φανς της κυρίας ψυκτρας.

Εψαξα κατι τετοιο για την accelero xtreme 5870,αλλα δε μπορεσα να βρω.Παντως κατασκευαστικα,φαινεται ευμεγεθης η ψυκτρα για τα VRMs της.

th_vrm.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...