Sadamiraq Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Γιατι εχουνε διαφορα τιμης,οσο παλια και να νε μετραει πολυ ακομα σαν ψυκτρα η musashi
d3m0n Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Θα συμφωνήσω είναι ακριβές + ότι δεν τις βλέπω Ελλάδα.
Nik.K Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Ακριβες ναι, αλλα μια ψυκτρα σαν την ΜΚ13 μπορει να σου κρατησει πολυ καιρο εφοσον το backplate αλλαζει και η Prolimatech το αναβαθμιζει συνεχως.
stm00192 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Ποιος ο λογος να ασχοληθει καποιος με παλιες ψυκτρες οταν πλεον υπαρχουν λυσεις σαν την MK13 / VF3000 και αλλες ?Οταν βγηκαν και η Battle Axe και η Mushashi και η VF1000 ηταν καλες, πανε ομως κοντα 2 χρονια απο τοτε. Πρώτον γιατί μπορεί σε κάποιον να του έχουν ξεμείνει από παλιότερες κάρτες, επίσης επειδή είναι αρκετά πιο αποδοτικές και ήσυχες απο το stock, επειδή δεν θέλει να πετάξει και άλλα χρήματα σε ψύκτρες εφόσον έχει ήδη καποια που μπορει να του κάνει την δουλειά του και τέλος επιδή αυτές που αναφέρεις είναι ακόμη δυσεύρετες!!!
lionheart75 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Μια άλλη πάλι οικονομική και πιστεύω καλύτερη λύση απο τη musashi για ψύξη της 5850. Bέβαια πρέπει να στραβώσουν λίγα fins της ψύκτρας για να μην βρίσκουν στην dvi θύρα. Μπαίνει όμως κανονικά με το baseplate. Αποτελέσματα δεν έχω βρεί να σας πώ αλλά θεωρώ με έναν 120άρη πάνω θα αποδίδει πολύ καλά η S1 Rev.2 και αθόρυβα. 5850 WITH ACCELERO S1 Rev.2 with the baseplate part of the stock cooler doing VRM cooling. http://www.silentpcreview.com/forums/viewtopic.php?t=55343&postdays=0&postorder=asc&start=90&sid=5df1a07796a0f9d84c73160351ca63e0 http://www.computerbase.de/forum/showthread.php?t=647197
d3m0n Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Εγώ θα βάλω 2 slipstream πάνω στην Musashi να τελειώνει η υπόθεση, γιατί να δώσω άλλα λεφτά για ψύκτρα δεν παίζει.
lionheart75 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Aν δεν σε πειράζει ο θόρυβος ok. Πάντως είμαι σίγουρος ότι η S1 Rev.2 θα έχει καλύτερες θερμοκρασίες απο την musashi με έναν σχετικά δυνατό και αθόρυβο 120άρη fan όπως bequiet, silenX, Noctua εφόσων έχει 4 heatspreaders. Αν δείς τη φωτό είναι πιο συμμαζεμένη σε μήκος απο την musashi λόγω του ότι έρχεται πιο μέσα η τοποθέτησή της. Το να κόψεις 6 fins πίσω και άλλα 2 μπροστά πιστευω δεν θα είναι ιδιαίτερο θέμα και θα είναι και πιο ωραίο το αισθητικό αποτέλεσμα απο το να τα στραβώσεις. Πιάνεις τον ανεμιστήρα με 4 δεματικά απο τα heatspreaders αν δεν έχεις λαστιχέδιες βίδες και μπορείς να κρατήσεις και το πλαστικό στο πάνω μέρος της ψύκτρας (που ο τύπος στις ψωτό το έβγαλε) που φαίνεται το λογότυπο της accelero για να φαίνεται πιο όμορφη η κάρτα στο case. Γενικά πιστευω θα είναι πιο όμορφο το αποτέλεαμα απο τη musashi. Αλήθεια με τι προτείνετε να κόψω τα fins ώστε να φαίνονται ομοιόμορφα? Γιατι το σκέφτομαι σοβαρά...
d3m0n Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Εγώ έτσι όπως το βλέπω με κανά κόφτη θα τα έκοβα τα fins. Χωράνε 2 fan στην S1; Άμα τις πάρεις περιμένουμε αποτελέσματα να δούμε τι ψάρια πιάνει και αυτή. Και άμα κάνει και ο stm το δικό του review να τα μαζέψουμε όλα σε ένα καινούργιο thread.
Nik.K Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Αμα εκοβε τα fins θα ειχε μειωμενη επιφανεια αλουμινιου και ισως να επιρεαζε το αποτελεσμα...
lionheart75 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δύο 120άρηδες χλωμό το βλέπω, θα περισσεύει ο ένας και δεν θα είναι όμορφο. 2 κατοστάρηδες scythe που έχει η musashi θα είναι το τέλειο διότι είναι και low profile. Που να βρείς τέτοιους σκέτους όμως. Πάντως και ο ένας 120mm θα κάνει δουλειά πιστεύω. Έχω ηδη την S1 Rev2 αλλά την έχω στην 4850 στο htpc. Θα πρέπει να παραγγείλω άλλες 2 όπου με μεταφορικά θα μου βγούν στα 45 ευρώ. Θα την κάνω την κίνηση μάλλον τέλος του μήνα να πληρωθούμε πρώτα. Και γω έτσι σκέφτηκα με κάνα κόφτη, μάλιστα στη φωτό φαίνεται ότι θέλει να κοπούν ακριβώς 6 fins πίσω και 2 μπροστά για το base plate που προεξέχει. ---------- Προσθήκη στις 12:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:51 ---------- Αμα εκοβε τα fins θα ειχε μειωμενη επιφανεια αλουμινιου και ισως να επιρεαζε το αποτελεσμα... Nικ είναι 6 fins πίσω που εμποδίζουν αν δείς τη φωτό και μάλιστα μερικά χιλιοστά στο τέλος μόνο. Δεν νομίζω να επηρεάσουν κάτι καθώς μιλάμε για πάρα πολύ μικρή επιφάνεια της ψύκτρας.
Nik.K Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Θεωρητικα οχι εφοσον οντως η επιφανεια ειναι αρκετα μικρη, πρακτικα ομως μονο με μια δοκιμη μπορουμε να το γνωριζουμε αυτο.
LSAR Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Έχω αυτή τη κάρτα και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Ενώ στα games παίζει τέλεια σε όλες τις αναλύσεις με full high όλα τα γραφικά, όταν βάζω στο youtube πχ ή οπουδήποτε, ακόμα και στους κανονικούς players και σε οποιοδήποτε browser, fullscreen κολλάει και αναγκαστικά πρέπει να κάνω reset. Επίσης περιστασιακά ο κέρσορας γίνεται τεράστιος. Λίγο που έψαξα στο net δε μπόρεσα να βρώ κάποια λύση. Το πρόβλημα περιγράφεται σαν Fat Mouse/Cursor ή απλως Full Screen crash. Καμιά συμβουλή? Windows 7 x64 (updated) 4gb ram
LSAR Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Χμ,όχι, τους κατεβάζω τώρα . Το αρχείο που υπάρχει σε ένα άλλο post σε αυτό το forum κάνει τίποτα; https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/drivers/hotfix/ati_win7_vista_catalyst10.1_hotfix_8.69.3.1rc1_feb2.exe
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα