SlackulatoR Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δηλαδή αν χαλάσει η κάρτα με 1,35V και τη πάω στο Πλαίσιο και τους πω ότι ύστερα από OC και 1,35V η κάρτα τα έπαιξα θα μου την αλλάξουν? 70-75 το φουρφούρι? Ψιλοενοχλεί κατά τη γνώμη μου. Τελικά δεν κατάλαβα, κάνω Bios Update? Σκέφτομαι να δουλέψω τη κάρτα όπως έχει και αργότερα αν είναι να επιχειρήσω. Εαν είσαι σε εγγύηση δεν θα σε ρωτήσουν καν, θα στην αλλάξουν κατευθείαν μετά από έλεγχο. Bios όχι μην αλλάξεις και εγώ βλακεία έκανα. Εξάλλου έχει voltage tweak η asus.
Titanomaxos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δηλαδή αν χαλάσει η κάρτα με 1,35V και τη πάω στο Πλαίσιο και τους πω ότι ύστερα από OC και 1,35V η κάρτα τα έπαιξα θα μου την αλλάξουν? 70-75 το φουρφούρι? Ψιλοενοχλεί κατά τη γνώμη μου. Τελικά δεν κατάλαβα, κάνω Bios Update? Σκέφτομαι να δουλέψω τη κάρτα όπως έχει και αργότερα αν είναι να επιχειρήσω. Δεν θα τους πεις τιποτα...σιγα μην πιασεις και κουτσομπολιο με το service.... Χωστης ΡΕΥΜΑ για να την χαρεις την ΚΑΡΤΟΥΛΑ
d3m0n Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δηλαδή αν χαλάσει η κάρτα με 1,35V και τη πάω στο Πλαίσιο και τους πω ότι ύστερα από OC και 1,35V η κάρτα τα έπαιξα θα μου την αλλάξουν? 70-75 το φουρφούρι? Ψιλοενοχλεί κατά τη γνώμη μου. Τελικά δεν κατάλαβα, κάνω Bios Update? Σκέφτομαι να δουλέψω τη κάρτα όπως έχει και αργότερα αν είναι να επιχειρήσω. Δεν θα τους πεις τίποτα. Καλά λέει ο titanomaxos σιγά μην πιάσεις και κουτσομπολιό. Όσο για το bios update, don't fix something that's not broken...
Heatspreader Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Εαν είσαι σε εγγύηση δεν θα σε ρωτήσουν καν, θα στην αλλάξουν κατευθείαν μετά από έλεγχο. Bios όχι μην αλλάξεις και εγώ βλακεία έκανα. Εξάλλου έχει voltage tweak η asus. Το MSI Afterburner, είναι χειρότερο? Όσο για το Flash, το αφήνω, όπως μου λέτε και εσείς, δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος. Απλά γενικότερα τώρα, δεν έχω καμία διάθεση γενικότερα, ύστερα από αυτό το συμβάν. Είμαι βαθιά στεναχωρημένος... Η μόνη παρηγοριά μου είναι ότι έχω την υγεία μου και ότι άνθρωποι πεθαίνουν και ότι όλα τα άλλα γίνονται... Απλά η TV ήταν το μηχανάκι μου, έβλεπα της HD ταινίες μου, έπαιζα τα παιχνίδια μου τόσο στο PC, όσο και στο PS3/PS2/PSone. Μάλιστα τώρα με τη κάρτα γραφικών, ήθελα να παίξω λίγο Dirt2 στη TV... Είμαι απίστευτα στεναχωρημένος. Απλά δεν έχω κλάψει ακόμα παιδιά, αλήθεια...
Titanomaxos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Πακετο ρε φιλαρακι σε καταλαβαινω απολυτα!!! Δυναμη man, και οπλισου με ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΜΟΝΗ!
lionheart75 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Το MSI Afterburner, είναι χειρότερο? Όσο για το Flash, το αφήνω, όπως μου λέτε και εσείς, δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος. Απλά γενικότερα τώρα, δεν έχω καμία διάθεση γενικότερα, ύστερα από αυτό το συμβάν. Είμαι βαθιά στεναχωρημένος... Η μόνη παρηγοριά μου είναι ότι έχω την υγεία μου και ότι άνθρωποι πεθαίνουν και ότι όλα τα άλλα γίνονται... Απλά η TV ήταν το μηχανάκι μου, έβλεπα της HD ταινίες μου, έπαιζα τα παιχνίδια μου τόσο στο PC, όσο και στο PS3/PS2/PSone. Μάλιστα τώρα με τη κάρτα γραφικών, ήθελα να παίξω λίγο Dirt2 στη TV... Είμαι απίστευτα στεναχωρημένος. Απλά δεν έχω κλάψει ακόμα παιδιά, αλήθεια... Πραγματικά απίστευτο φίλε. Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Υπομονή και εύχομαι να βγάλεις άκρη με την αντιπροσωπεία.
d3m0n Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Η περίπτωση σου μου θυμίζει την δική μου ατυχία, που πήγα τις προάλλες να κάνω bios update στην μητρική και κόπηκε το ρεύμα-πάπαλα η μητρική φυσικά. Όπως και να 'χει υπομονή λογικά θα βρεις άκρη με την Samsung.
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Πακετο ρε φιλαρακι σε καταλαβαινω απολυτα!!! Δυναμη man, και οπλισου με ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΜΟΝΗ! Ναι φοραει nano-suit και τωρα θα βαλει Maximum Patience .......
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Αυτο πες το στον Titanomaxo καλυτερα.........
d3m0n Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Μιας και στα προηγούμενα post είχαμε πιάσει την κουβέντα για την Musashi, εγώ την πήρα, την τοποθέτησα σήμερα. Λοιπόν αρχικά δεν έβαλα το χάλκινο πλακίδιο. Το ξέχασα. Ξαναείδα τα posts και μάλλον θα το βάλω. Και πάστα βάλατε και απ' τις 2 πλευρές του πλακιδίου; Και δεύτερον δεν είμαι πολύ σίγουρος για το κατά πόσο δουλεύει το fan controller. Το γυρνάω αριστερά-δεξιά δεν ακούω αύξηση στροφών, ούτε βλέπω αύξηση/μείωση θερμοκρασιών.... Άμα είναι χαλασμένο υπάρχει κάποιος τρόπος να βάλω τα ανεμιστηράκια να δουλεύουν full στροφές;
kanesaxo Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Περιμένουμε θερμοκρασίες... Y.G. Θα πάω κάποια στιγμή σ'αυτην http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=2_&mID=546 (θα αργησει λιγο,μιας και εχω μπει "μεσα" με το πισι τελευταια) Αν αληθευουν τα τεστς απο κάτω,ειναι καλή επιλογη.
stm00192 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Μιας και στα προηγούμενα post είχαμε πιάσει την κουβέντα για την Musashi, εγώ την πήρα, την τοποθέτησα σήμερα.Λοιπόν αρχικά δεν έβαλα το χάλκινο πλακίδιο. Το ξέχασα. Ξαναείδα τα posts και μάλλον θα το βάλω. Και πάστα βάλατε και απ' τις 2 πλευρές του πλακιδίου; Και δεύτερον δεν είμαι πολύ σίγουρος για το κατά πόσο δουλεύει το fan controller. Το γυρνάω αριστερά-δεξιά δεν ακούω αύξηση στροφών, ούτε βλέπω αύξηση/μείωση θερμοκρασιών.... Άμα είναι χαλασμένο υπάρχει κάποιος τρόπος να βάλω τα ανεμιστηράκια να δουλεύουν full στροφές; ναι θελει παστα και απο τις δυο πλευρες.... οι ροοστατες μια χαρα δουλευου μην περιμενεις τρελη διαφορα ουτε σε θορυβο ουτε σε θερμοκρασιες
TEOKOS Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Μιας και στα προηγούμενα post είχαμε πιάσει την κουβέντα για την Musashi, εγώ την πήρα, την τοποθέτησα σήμερα.Λοιπόν αρχικά δεν έβαλα το χάλκινο πλακίδιο. Το ξέχασα. Ξαναείδα τα posts και μάλλον θα το βάλω. Και πάστα βάλατε και απ' τις 2 πλευρές του πλακιδίου; Και δεύτερον δεν είμαι πολύ σίγουρος για το κατά πόσο δουλεύει το fan controller. Το γυρνάω αριστερά-δεξιά δεν ακούω αύξηση στροφών, ούτε βλέπω αύξηση/μείωση θερμοκρασιών.... Άμα είναι χαλασμένο υπάρχει κάποιος τρόπος να βάλω τα ανεμιστηράκια να δουλεύουν full στροφές; To ίδιο ακούγεται περίπου και τέρμα αριστερά και τέρμα δεξιά.Θα δεις διαφορές στις θερμοκρασίες ανάλογα τις στροφές.Πάστα και από τις 2πλευρές.Πάντως είναι ψιλοέκτρωμα ε?Την δικιά μου την χάρισα
p_under Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Περιμένουμε θερμοκρασίες... Y.G. Θα πάω κάποια στιγμή σ'αυτην http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=2_&mID=546 (θα αργησει λιγο,μιας και εχω μπει "μεσα" με το πισι τελευταια) Αν αληθευουν τα τεστς απο κάτω,ειναι καλή επιλογη. να μπαινει σε 5850 ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα