filarhos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Προσφάτως αγόρασα ένα netbook το Lenovo s10-2 και είδα ότι έχει περασμένα και τα Linux (ubuntu) τα οποία δεν χρειάζομαι. Πως μπορώ να τα διαγράψω ώστε να μπορώ να χρησιμοποιήσω τον χώρο που δεσμεύουν;;; Γιατί έχει 160gb σκληρό και τώρα έχω διαθέσιμο μόνο 75. Σκέφτομαι ότι κάπως γίνεται με το recovery partition αλλά δεν γνωρίζω πως. Είναι σαν να κάνω εγκατάσταση των XP από cd;;; Έχει ειδικό κουμπί που μπαίνει αλλά το manual λέει ότι είναι σε περίπτωση ζημιάς. Ευχαριστώ πολύ!!!
ser_x Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Σε κάποιες δοκιμές που έχω κάνει σε σκληρούς όπου έχω δημιουργήσει 2 διαμερίσματα (partitions) τα διέγραψα και ένωσα σε έναν δίσκο αρχικό χωρείς κάποιο πρόβλημα με αυτό το πρόγραμμα http://www.easeus.com/ φυσικά έμενα δεν με ενδιέφεραν εάν αποτύχει η επέμβαση αυτή όποτε όπως καταλαβαίνεις ότι κάνεις είναι με δική σου ευθύνη και παίρνοντας πάντα αντίγραφα ασφαλείας από τα υπάρχον δίσκο
filarhos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 εγώ δεν έχω κάτι που θέλω να κρατήσω, οπότε μπορώ να κάνω το φορματ και την εγκατάσταση των windows από την αρχή. Απλώς ρωτάω πως μπορεί να γίνει. Ώστε να κρατήσω το κρυφό partition και να μην χρειαστεί να περάσω σε φλασάκι τα windows.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.