Προς το περιεχόμενο

hotmail και ιους

dkangel000039

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα

μου λενε πολλοι φιλοι μου σημερα οτι παιρνουν μαιλ απο εμενα με διαφορα link μεσα τα οποια εγω ποτε δεν εστειλα...

το mail μου ειναι hotmail εχει συμβει σε κανενα αλλο αυτο?

πως μπορω να τοσταματησω καμια ιδεα?

το απενεργοποιησα για την ωρα.

Δημοσ.

το εκανα απο τη πρωτη στιγμη αυτο το θεμα ειναι οτι τωρα εχω μπει στο διλημμα να το κρατησω ή να αλλαξω μαιλ εντελως...σκεφτομαι οτιαφου καποιος ειχε το κωδικο μου μια φορα στο συγκεκριμενο username 8α μπορεσει να τον ξαναεχει σωστα?

Δημοσ.

dkangel ο κωδικός σου "κλάπηκε" γιατί κάτι δεν πρόσεξες εσύ. Είτε ο υπολογιστής σου έχει πρόβλημα ασφάλειας, είτε χρησιμοποίησες κάποιο υπολογιστή μη ασφαλή (π.χ. σε net cafe, κάποιου φίλου, κλπ). Ορθά άλλαξες τον κωδικό σου. Καλό θα ήταν να ελέγξεις τον υπολογιστή σου και για ιους/spyware.

Πρακτικά αυτό σημαίνει, ότι και να αλλάξεις email, άμα δεν αλλάξεις τρόπους προστασίας πάλι θα σου κλέψουν τον κωδικό.

Δημοσ.

ότι λέει ο isay .

επίσης το πιο πιθανό είναι να είσαι clean και απλά να την πάτησες με τα κλασικά phishing από Msn. Απλά πρέπει να το σιγουρέψεις αυτό και όχι να το υποθέσεις.

Επίσης πέρα από το Pass που άλλαξες καλό θα ήταν να δεις μην σου έχει αλλάξει το security question και μην έχει προστεθεί κάποιο secondary mail.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...