Net-Captain Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα παιδειά, τι κάνετε? Εδώ και λίγο καιρό πείρα την απόφαση να ανόιξω μια δικιά μου επιχείρηση στην περιοχή τησ κω, η οποία να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής και τώρα ψάχνομαι για να δώ τι αξίζει περισσότερο σε μια τέτοιου είδους επιχείρηση, να είναι franchise ή να είναι καθαρά προσωπική;Ποιά καταστήματα θα επιλέγατε εσείς αν διαλέγατε τη λύση του franchise;Κάθε γνώμη δεκτή
Blondeamon Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Πληροφορικής. Στην Ελλάδα. Στην Κω. Μάλιστα, ποιό ακριβώς είναι το business plan σου?
Net-Captain Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Βασικά αυτό που θέλω είναι να παρέχω τεχνική υποστήριξη σε υπολογιστές, δίκτυα, μηχανογραφήσεις επιχειρήσεων, ιστοσελίδες, συστήματα καμερών και τελος παντων τέτοιου είδους λύσεις πληροφοιρκής.Εμένα η γνώμη μου είναι ότι το franchise ειναι πιο καλό, γιατί σε περίπτωση που κάπου κολλήσεις έχεις πάντα κάποιον πίσω σου να σε βοηθήσει και εκτός αυτού σου παρέχουν σεμινάρια, εκπαίδευση και άλλα διαφορα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.