cabdik Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 roger δοκιμασα σε αλλη πριζα και στο πολυπριζο που το εχω τωρα ΜΟΝΟ το ups και ανοιγει κανονικα δεν δοκιμασα μαζι τα δυο τους UPS και PC και το ups μονο του στο πολυπριζο. στο συγκεκριμενο πολυπριζο εχω ακομα οθονη-router-2ο πολυπριζο-εξωτερικο σκληρο μονο του το ups, η με αλλες συσκευες επανω, πχ τηλεοραση, θα δουλευει κανονικα! το θεμα ειναι ο συνδυασμος '"τροφοδοτικο πανω στο ups", αν δουλευει..! δοκιμασε και σε αλλες πριζες, αλλα οπως σου ειπα 99%, δεν νομιζω να δουλεψει. παντα θα πεφτει η ασφαλεια!
gesamgr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 ευχαριστω φιλε μου θα δοκιμασω μονο αλλαγη ασφαλειας και βλεπουμε μεγαλυτερη σε αμπερ μπορω να βαλω ? απο 15αρα που εχω ή παμε σε θεμα πινακα - ηλεκτρολογου κλπ?
iceman79 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Ασφάλεια θα βάλεις ίδια. Ο ρόλος της είναι να προστατεύει τα καλώδια της εγκατάστασης απο υπερφόστωση ωστε, στη χειρότερη περίπτωση , να μή πάρουν φωτιά. Συμβαίνει σε παλιές ασφάλειες να εμφανίζουν ¨ευαισθησίες¨. Μερικές πέφτουν αλλα άν τις κοιτάξεις φαίνονται σηκωμένες!!! 15άρα δέ θα βρείς πια άρα πάς σε 16άρα. Βάλε C16, όχι B16 ., πέφτει ποιό δύσκολα
stavrakas85 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Αυτά τα πολύπριζα που έχουν υποτίθεται ασφάλεια για να μην καούν τα μηχανήματα κάνουν δουλειά η είναι μούφες; τι λέτε;
iceman79 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Τα πολύμπριζα αυτά έχουν φιλτρα μέσα. Σε περίπτωση υπέρτασης - αιχμής τάσης, τα φίλτρα τραβάνε ρεύμα και καίγεται η ασφαλεια. Ετσι αποσυνδεονται οι συσκευες που εχεις συνδεσει και δέν πάει καταστροφική τάση σε αυτές
cabdik Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 τα καλα, κανουν δουλεια. εδω δινουν και εγγυηση σε περιπτωση που καουν συσκευες που εχεις επανω, σε περιπτωση δυσλειτουργιας τους!
gesamgr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 παιδια νεωτερα ουτε η αλλαγη ασφαλειας εκανε τιποτα το ιδιο αποτελεσμα , θυμιζω οτι δεν ειχα αποτελεσμα και στην αλλαγη πριζας και στην τοποθετηση του UPS μονο του χωρις αλλες συσκευες στο πολυπριζο.αρα καταληγουμε σε ασυμβατοτητα τροφοδοτικου - UPS σωστα?
cabdik Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 ωπα...περιμενε! οταν λες μονο του τι εννοεις? το εβαλες χωρις καμμια συσκευη επανω του και εριχνε ασφαλεια? αν ειναι ετσι, τοτε μπορει να εχει προβλημα και το UPS!!! να ειναι ελλατωματικο.
phanispal Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Μπας και μιλάμε πάλι για την περίπτωση ups και τροφοδοτικού με ενεργό PFC;
gesamgr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 ωπα...περιμενε! οταν λες μονο του τι εννοεις? το εβαλες χωρις καμμια συσκευη επανω του και εριχνε ασφαλεια? αν ειναι ετσι, τοτε μπορει να εχει προβλημα και το UPS!!! να ειναι ελλατωματικο. οχι εννοω μονο του στο πολυπριζο αλλα συνδεδεμενο με το PC
cabdik Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 οχι εννοω μονο του στο πολυπριζο αλλα συνδεδεμενο με το PC α, οκ. ενταξει! σιγουρα ανηκεις στο κλαμπ της ασυμβατοτητας! αν μπορεις πηγαινε και αλλαξε το με καποιο αλλο, ισως να κανεις δουλεια! αλλιως κανε οτι κι εγω. παρατα το χωρις UPS! γιατι αν ειναι να δωσω τοσα λεφτα που κανει το on-line, που λενε οτι ειναι συμβατα και με τα Active PFC, καλυτερα να καει και να φτιαξω αλλο-που λεει ο λογος!!!!!!! αλλα αφου ειναι και σε πολυπριζο ασφαλειας, προστατευεται!
gesamgr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Aυτο σκεφτηκα και εγω να το βγαλω και να αφησω μονο του τo PC αλλα σε περιπτωση διακοπης ρευματος με καλυπτει το πολυπριζο? δεν θα παθω ζημια? γιατι καινουριο ειναι και κοστισε αρκετα μη τρεχω και πληρωνω παλι
cabdik Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 εγω 3 χρονια το main PC μου ειναι χωρις ups και μονο με πολυπριζο ασφαλειας. το μονο κακο που εχει ειναι οτι κλεινει...............................:lol:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gesamgr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 ATIMO! οκ φιλε μου σε ευχαριστω πολυ αλλωστε εσυ εντοπισες και το προβλημα φευγει λοιπον το ups και μενω στο πολυπριζο.
cabdik Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 αν θες να το χρησιμοποιησεις, μπορεις να το βαλεις σε καμια τηλεοραση LCD, αν εχεις! εγω, οπως σου ειπα το εβαλα στο HTPC και εχω πανω και την τηλεοραση (μια 32αρα CRT)! αλλιως στειλτο....!! επισης μπορεις να παρεις αλλο UPS, που μπορει να σου κανει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.