Προς το περιεχόμενο

UPS..και ασφαλεια ρευματος

gesamgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια βοηθεια ...ο,τι λεει ο τιτλος

εχω συνδεσει ενα PC πανω σε UPS και το οποιο το κλεινω

οταν ομως παω να το ανοιξω για να ανοιξω μετα το PC , πεφτει η ασφαλεια

ακομα και αν κλεισω τον υπολογιστη απο πισω με το διακοπτη του τροφοδοτικου

ΟΝ/ΟFF και ανοιξω το UPS και μετα ανοιξω το διακοπτη του PC ..παλι τα ιδια :rolleyes:

τι γινεται? τι μπορω να κανω?

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Βραχυκυκλωμα η δεν αντεχει η μπριζα τον φορτο....Μαλλον το 1ο...

Το τροφοδοτικο σου ειναι καλο η απο αυτα των 20ε ?

Δημοσ.

εχω ενα thermaltake TR2-QFAN 500W και το UPS πανω σε πολυπριζο με αλλες 4 συσκευες

ευχαριστω για την απαντηση..τι λες τωρα?

Δημοσ.

οχι οχι

οθονη

σκληρος εξωτερικος

router

οθονη

---------- Προσθήκη στις 22:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:24 ----------

πολυπριζο αντι οθονης ...λαθος

Δημοσ.

Οκ βγαλε το μαυρο καλωδιο ρευματος απο τον υπολογιστη σου και ξαναβαλτο αλλα οχι με πολυ δυναμη.

Δοκιμασε να τον ανοιξεις παλι.

Δημοσ.

εννοεις να κλεισω υπολογιστη μετα το διακοπτακι στο OFF και βγαζω το καλωδιο απο το

τροφοδοτικο και να το ξαναβαλω? και μετα ανοιγμα παλι?

τι ψαχνουμε με αυτο?

ευχαριστω

Δημοσ.
εννοεις να κλεισω υπολογιστη μετα το διακοπτακι στο OFF και βγαζω το καλωδιο απο το

τροφοδοτικο και να το ξαναβαλω? και μετα ανοιγμα παλι?

τι ψαχνουμε με αυτο?

ευχαριστω

βγάλε το ups από την μπρίζα αποσύνδεσε κ το καλώδιο που το συνδέει με το pc, ξανασύνδεσέ τα κ ξαναδοκίμασε.. η μπρίζα που έχεις πάνω το ups μήπως μοιράζεται και με άλλη μπρίζα? ίσως γι αυτό να στο ρίχνει...

Δημοσ.

Το μαυρο καλωδιο που παει στο τροφοδοτικο σου, βγαλτο και ξαναβαλτο αλλα απαλα, οχι ατσουμπαλα.

Καμια φορα αν πιεσεις πολυ το καλωδιο και αρα τα 3 συρματακια βραχυκυκλωνει το συστημα και ριχνει την ασφαλεια.

Δημοσ.

κοιτα το UPS ειναι πανω σε ενα πολυπριζο οπως σου ειπα με αλλες 4 συσκευες

εκ των οποιων 1 απο αυτες ειναι ενα 2ο πολυπριζο που δινει ρευμα σε αλλες 4 συσκευες

το πολυπριζο που ειναι πανω το UPS συνδεεται σε πριζα τοιχου με αλλες 2 συσκευες με φις

(στερεοφωνικο-ανεμιστηρας)

Δημοσ.

Τα πραγματα φιλε ειναι απλα.Συνδεσε το ups μονο του σε μια πριζα του τοιχου,ουτε πολυπριζα και αλχημειες.

Εξ αρχης χωρις φορτιο αναψε το.Αν δουλεψει,βαλε ενα μικρο φορτιο οπως ενα router και τραβα την εισοδο του ρευματος.

Εαν παρολαυτα δεν δουλεψει αντεστρεψε το βυσμα σουκω του ups στην πριζα του τοιχου.Ορισμενα ups καταλαβαινουν φαση ουδετερο.

Δημοσ.

OK τελειωνω μια εργασια που εχω και αμεσως μετα θα το δοκιμασω φιλε μου

σε ευχαριστω ..θα ενημερωσω για το αποτελεσμα ευχαριστω

---------- Προσθήκη στις 22:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:45 ----------

εκει που εχω το πολυπριζο φιλε roger δεν εχω πριζα κοντα οποτε η προεκταση ειναι

αναγκαστικη λυση

Δημοσ.

Για δοκιμη,κανε οπωσδηποτε βολτα το ups και βαλτο μονο του πανω σε ΠΡΙΖΑ ΤΟΙΧΟΥ

Δημοσ.

ειδα οτι το τροφοδοτικο σου ειναι ActivePFC.....

διευκρινησε μου 1 πραμα και κατα 99% σου εχω την απαντηση. ποιο UPS εχεις?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...