gesamgr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 παιδια βοηθεια ...ο,τι λεει ο τιτλος εχω συνδεσει ενα PC πανω σε UPS και το οποιο το κλεινω οταν ομως παω να το ανοιξω για να ανοιξω μετα το PC , πεφτει η ασφαλεια ακομα και αν κλεισω τον υπολογιστη απο πισω με το διακοπτη του τροφοδοτικου ΟΝ/ΟFF και ανοιξω το UPS και μετα ανοιξω το διακοπτη του PC ..παλι τα ιδια τι γινεται? τι μπορω να κανω?
Nik.K Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Βραχυκυκλωμα η δεν αντεχει η μπριζα τον φορτο....Μαλλον το 1ο... Το τροφοδοτικο σου ειναι καλο η απο αυτα των 20ε ?
gesamgr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 εχω ενα thermaltake TR2-QFAN 500W και το UPS πανω σε πολυπριζο με αλλες 4 συσκευες ευχαριστω για την απαντηση..τι λες τωρα?
Nik.K Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Οι αλλες συσκευες τι ειναι ? Μην πεις κανα πιστολακι η σιδερο και με στειλεις αδιαβαστο...
gesamgr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 οχι οχι οθονη σκληρος εξωτερικος router οθονη ---------- Προσθήκη στις 22:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:24 ---------- πολυπριζο αντι οθονης ...λαθος
Nik.K Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Οκ βγαλε το μαυρο καλωδιο ρευματος απο τον υπολογιστη σου και ξαναβαλτο αλλα οχι με πολυ δυναμη. Δοκιμασε να τον ανοιξεις παλι.
gesamgr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 εννοεις να κλεισω υπολογιστη μετα το διακοπτακι στο OFF και βγαζω το καλωδιο απο το τροφοδοτικο και να το ξαναβαλω? και μετα ανοιγμα παλι? τι ψαχνουμε με αυτο? ευχαριστω
gs20309 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 εννοεις να κλεισω υπολογιστη μετα το διακοπτακι στο OFF και βγαζω το καλωδιο απο το τροφοδοτικο και να το ξαναβαλω? και μετα ανοιγμα παλι? τι ψαχνουμε με αυτο? ευχαριστω βγάλε το ups από την μπρίζα αποσύνδεσε κ το καλώδιο που το συνδέει με το pc, ξανασύνδεσέ τα κ ξαναδοκίμασε.. η μπρίζα που έχεις πάνω το ups μήπως μοιράζεται και με άλλη μπρίζα? ίσως γι αυτό να στο ρίχνει...
Nik.K Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Το μαυρο καλωδιο που παει στο τροφοδοτικο σου, βγαλτο και ξαναβαλτο αλλα απαλα, οχι ατσουμπαλα. Καμια φορα αν πιεσεις πολυ το καλωδιο και αρα τα 3 συρματακια βραχυκυκλωνει το συστημα και ριχνει την ασφαλεια.
gesamgr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 κοιτα το UPS ειναι πανω σε ενα πολυπριζο οπως σου ειπα με αλλες 4 συσκευες εκ των οποιων 1 απο αυτες ειναι ενα 2ο πολυπριζο που δινει ρευμα σε αλλες 4 συσκευες το πολυπριζο που ειναι πανω το UPS συνδεεται σε πριζα τοιχου με αλλες 2 συσκευες με φις (στερεοφωνικο-ανεμιστηρας)
Roger Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Τα πραγματα φιλε ειναι απλα.Συνδεσε το ups μονο του σε μια πριζα του τοιχου,ουτε πολυπριζα και αλχημειες. Εξ αρχης χωρις φορτιο αναψε το.Αν δουλεψει,βαλε ενα μικρο φορτιο οπως ενα router και τραβα την εισοδο του ρευματος. Εαν παρολαυτα δεν δουλεψει αντεστρεψε το βυσμα σουκω του ups στην πριζα του τοιχου.Ορισμενα ups καταλαβαινουν φαση ουδετερο.
gesamgr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 OK τελειωνω μια εργασια που εχω και αμεσως μετα θα το δοκιμασω φιλε μου σε ευχαριστω ..θα ενημερωσω για το αποτελεσμα ευχαριστω ---------- Προσθήκη στις 22:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:45 ---------- εκει που εχω το πολυπριζο φιλε roger δεν εχω πριζα κοντα οποτε η προεκταση ειναι αναγκαστικη λυση
Roger Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Για δοκιμη,κανε οπωσδηποτε βολτα το ups και βαλτο μονο του πανω σε ΠΡΙΖΑ ΤΟΙΧΟΥ
gesamgr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 ΟΚ θα τα δοκιμασω ο,τι προτεινετε και θα ενημερωσω σας ευχαριστω παιδια
cabdik Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 ειδα οτι το τροφοδοτικο σου ειναι ActivePFC..... διευκρινησε μου 1 πραμα και κατα 99% σου εχω την απαντηση. ποιο UPS εχεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.