Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωριζει κανενας αν ειναι ξεκλειδωτο στον καναδα? εχω ενα θειο και αν ειναι να του πω να μου το στειλει απο κει με fed-ex

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Γνωριζει κανενας αν ειναι ξεκλειδωτο στον καναδα? εχω ενα θειο και αν ειναι να του πω να μου το στειλει απο κει με fed-ex

Αν στο στείλει με fed-ex δεν το γλυτώνεις το τελωνείο. Πες του να στο στείλει με απλό ταχυδρομείο. Ναι ξεκλείδωτο είναι αν το πάρει από Apple store και θα είναι διαθέσιμο στις 30 ιουλίου.

Δημοσ.
Αν στο στείλει με fed-ex δεν το γλυτώνεις το τελωνείο. Πες του να στο στείλει με απλό ταχυδρομείο. Ναι ξεκλείδωτο είναι αν το πάρει από Apple store και θα είναι διαθέσιμο στις 30 ιουλίου.

Δεν υπαρχει περιπτωση να χαθει με το ταχυδρομειο??? εχω ακουσει πολλα πραγματα να χανονται με απλο ταχυδρομειο

Δημοσ.

Δεν υπαρχει περιπτωση να χαθει με το ταχυδρομειο??? εχω ακουσει πολλα πραγματα να χανονται με απλο ταχυδρομειο

Δεν θα εμπιστευόμουν απλό ταχυδρομείο' date=' εδώ δεν το εμπιστεύτικα απο Αγγλία Ελλάδα φαντάσου Καναδά Ελλάδα.

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

Οπότε μπαίνω Aramex, πληρώνω, μου δίνουν mailbox, μπαίνω apple uk, κάνω παραγγελία χρησιμοποιώντας την ελληνική μου πιστωτική και το mailbox της Aramex, και περιμένω delivery σε περίπου τρεις εβδομάδες;

Πρέπει να προσέξω κάτι;

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.
Δεν θα εμπιστευόμουν απλό ταχυδρομείο, εδώ δεν το εμπιστεύτικα απο Αγγλία Ελλάδα φαντάσου Καναδά Ελλάδα.

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Αρα τι να κανω???Πως να που το στειλει χωρις να υπαρχει προβλημα με το τελωνειο αλλα ουτε να το χασω.

Δημοσ.

Απο Αμερική το απλό ταχυδρομείο είναι μονόδρομος...δε νομίζω να έχεις κίνδυνο να χαθεί.

Δημοσ.

Μαζι με το iphone θελω να μου στειλει και ενα laptop.Υπαρχει τπτ να πληρωσει παραπανω για εγγυηση ωστε να ειμαστε σιγουροι?

Δημοσ.

Αντικείμενα μεγάλου ογκου δε θα σε συμβούλευα να διακινδυνέψεις γιατί θα κινήσει τη περιέργεια στο τελωνείο..

Δημοσ.

Παιδια ποια εταιρεια να βαλω για να το στειλει ο κολλητος απο Αγγλια; Το παραλαμβανει αυριο. Ποια ειναι η πιο γρηγορη εταιρεια και ποσο κοστιζει; Φευγω διακοπες το Σαββατο. Θα προλαβει να το στειλει μεχρι Παρασκευη; Help...

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Αντικείμενα μεγάλου ογκου δε θα σε συμβούλευα να διακινδυνέψεις γιατί θα κινήσει τη περιέργεια στο τελωνείο..

Κ ποιο ειναι το χειροτερο που μπορει να γινει?

(Συγνωμη που ξεφευγω απο το θεμα)

Επεξ/σία από ~@petgio@~
Δημοσ.
Αρα τι να κανω???Πως να που το στειλει χωρις να υπαρχει προβλημα με το τελωνειο αλλα ουτε να το χασω.

Δεν μπορείς να τα έχεις όλα! Fed-ex, σίγουρο τελωνείο! Απλό ταχυδρομείο, μικρός αλλά υπαρκτός κίνδυνος να χαθεί! Και βέβαια και στο απλό ταχυδρομείο υπάρχει η πιθανότητα τελωνείου! Προσωπικά θα διάλεγα την Fed-ex ώστε να ήμουν σίγουρος ότι θα μου έφτανε σώο κι ας είχα οικονομική επιβάρυνση.

Δημοσ.
Και βέβαια και στο απλό ταχυδρομείο υπάρχει η πιθανότητα τελωνείου!

Η διαφορά είναι πως στο απλό ταχυδρομείο, θα αναλάβουν αυτοί τον εκτελωνισμό χωρίς να επιβαρυνθείς περίεργες χρεώσεις, παρά μόνο τον ανάλογο φόρο (συνήθως περίπου όσο και ο ΦΠΑ).

Με τη Fedex, η συνεργαζόμενη ελληνική εταιρία courier θα σου ζητήσει και επιπλέον προμήθεια για να κάνει αυτή τον εκτελωνισμό για λογαριασμό σου, εκτός αν να πας στο Τελωνείο στο (Ελ. Βενιζέλο) και να κάνεις μόνος σου τον εκτελωνισμό.

Μάλιστα, για να πάρει την προμήθεια, η εταιρία Courier θα βεβαιωθεί πως το πακέτο θα περάσει οπωσδήποτε από τελωνείο, ενώ με τα ΕΛΤΑ το πακέτο μπορεί και να περάσει και χωρίς έλεγχο, ειδικά αν είναι μικρό.

Δημοσ.

Την τρέλα μου! Ούτε σήμερα θα παραλάβει ο κολλητός μου μάλλον το 4αρι!!! Μου γράφει αυτό στο track order:

Shipped to STAFFORD, GB 13 Jul 2010

Estimated Delivery Date (Subject to change) 19 Jul 2010 (Subject to change)

Current Delivery Status In Transit to Customer - Shipment Delayed 19 Jul 2010

Τί διάολο γίνεται. Το delivery date δεν αλλαξε από σήμερα που το είχαν, όμως από κάτω λέει In transit to customer αλλά shipment delayed με update σημερινό 19 Ιουλίου!

Τί παίζει?

Δημοσ.
Την τρέλα μου! Ούτε σήμερα θα παραλάβει ο κολλητός μου μάλλον το 4αρι!!! Μου γράφει αυτό στο track order:

Shipped to STAFFORD, GB 13 Jul 2010

Estimated Delivery Date (Subject to change) 19 Jul 2010 (Subject to change)

Current Delivery Status In Transit to Customer - Shipment Delayed 19 Jul 2010

Τί διάολο γίνεται. Το delivery date δεν αλλαξε από σήμερα που το είχαν, όμως από κάτω λέει In transit to customer αλλά shipment delayed με update σημερινό 19 Ιουλίου!

Τί παίζει?

τελικα μαλλον θα το λαβουμε εμεις πρωτα πριν ακομη το δεις εσυ! λολ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...