Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όχι, όλοι παίρνουν, απλά θα πρέπει να το δηλώσουν κάπως στο applestore.

- Apple will provide all iPhone 4 customers who purchase their phones by September 30th a free case. Customers will be able to choose from Apple's own bumpers, as well as third-party cases sourced from other vendors. Customers who have already purchased a bumper can receive a refund. Apple's site will begin taking orders for the free cases beginning late next week, and the company will re-revaluate the case situation as it gets closer to the September deadline.

Απλά πράγματα..η παραπληροφόρηση κανει κακό...

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μάι μπαντ B):cool:

Δημοσ.

ρε παιδες μπορει να μου εξηγησει καποιος πως λειτουργει η aramex? δλδ τους λες πηγαινε και παρε μου αυτο ? το 4αρι ποσο βγαινει δηλαδη?

Δημοσ.

οκ, για να καταλάβω... βάζω παραγγελία στην Aramex, και κάνουν εκείνοι όλη τη δουλειά;

μπορώ να δώσω ελληνική πιστωτική...

δύο ναι θα ήταν το ιδανικό...

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια απο οτι βλεπω ο Σταυρακος θα δωσει θηκες??

Ειλικρινα αν οντως ισχυει θα πεσω απο το μπαλκονι... Ρε παιδια αυτο το εργο τεχνης μεσα σε θηκη??

Ειλικρινα εχω απιστευτα νευρα..

Περα απο το τραγικο της υποθεσης, οι γνωστοι αγνωστοι που το κρυφογουσταρουν και το βριζουν ολη μερα θα εχουν και δικιο να μας δουλευουν... Η μετοχη της θα ριξςι μια βουτια και καλα να παθουν

Επεξ/σία από iced
Δημοσ.

- Apple will provide all iPhone 4 customers who purchase their phones by September 30th a free case. Customers will be able to choose from Apple's own bumpers, as well as third-party cases sourced from other vendors. Customers who have already purchased a bumper can receive a refund. Apple's site will begin taking orders for the free cases beginning late next week, and the company will re-revaluate the case situation as it gets closer to the September deadline.

Απλά πράγματα..η παραπληροφόρηση κανει κακό...

αμφιβαλω εαν θα εχει ερθει ελλαντα εως 30 σεπτεμβριου :devil:

Δημοσ.

Νομίζω θα προτιμήσω μια άλλη 3rd party θήκη αντί για ένα bumper .. Καλή κίνηση από την Apple η σημερινή ..

Ο χαμός θα γίνει όμως όταν θα βγούν νέα iPhone 4 μοντέλα χωρίς καθόλου reception issues :lol:

Δημοσ.
ρε παιδες μπορει να μου εξηγησει καποιος πως λειτουργει η aramex? δλδ τους λες πηγαινε και παρε μου αυτο ? το 4αρι ποσο βγαινει δηλαδη?

Δεν τους λες πηγαινε και παρε μου το iPhone 4. Πας και "αγοραζεις" ενα lifetime subscription (για να εισαι μελος στην υπηρεσια ShopandShip) και σου δινουν 2 διευθυνσεις, μια στην αγγλια και μια στην αμερικη, εσυ βαζεις της αγγλιας, και ακολουθοντας αυτον τον οδηγο βαζεις οτι σου λεει, και εισαι ΟΚ :-)

Μπορεις να το παραγγειλεις και με ελληνικη καρτα, μολις το παραγειλα (βασικα πριν 6 ωρες).

οκ, για να καταλάβω... βάζω παραγγελία στην Aramex, και κάνουν εκείνοι όλη τη δουλειά;

μπορώ να δώσω ελληνική πιστωτική...

δύο ναι θα ήταν το ιδανικό...

(ενα κόπι/πεΪστ απο πανω :P)

Πας και "αγοραζεις" ενα lifetime subscription (για να εισαι μελος στην υπηρεσια ShopandShip) και σου δινουν 2 διευθυνσεις, μια στην αγγλια και μια στην αμερικη, εσυ βαζεις της αγγλιας, και ακολουθοντας αυτον τον οδηγο βαζεις οτι σου λεει, και εισαι ΟΚ :-)

Ναι, δεχονται και ελληνικη πιστωτικη :-D

Παιδια απο οτι βλεπω ο Σταυρακος θα δωσει θηκες??

Ειλικρινα αν οντως ισχυει θα πεσω απο το μπαλκονι... Ρε παιδια αυτο το εργο τεχνης μεσα σε θηκη??

Ειλικρινα εχω απιστευτα νευρα..

Αντε καλο πεσιμο (πλακα κανω εννοειται) :P

Δημοσ.

Λοιπόν η γνώμη μου με αυτά που είδα και σήμερα είναι η εξής. Όχι μόνο έχουν το ίδιο πρόβλημα και άλλα κινητά, αλλά την έπεσαν στην apple ξέρωντας ότι έτσι θα γίνει ένα μεγάλο σούσουρο. Μπείτε απλά στην ιστοσελίδα της apple. Εδώ και λίγες ώρες έχει ανέβει ένα βίντεο, που δείχνει σε τι εργαστήρια γίνεται το τεστ με το σήμα. Μιλάμε οι άνθρωποι δεν παίζονται. Επίσης το ποσοστό που δήλωσε ότι έχει πρόβλημα με την κεραία του, είναι 0,55 τοις εκατό!!!!! ΣΤΑΓΟΝΑ στον ωκεανό. Άντε γιατί αυτό το gizmodo μας τα είχε κάνει ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ τόσο καιρό... Αυτά......

Ιδού και το λινκ με το βίντεο. http://www.apple.com/antenna/testing-lab.html

Δημοσ.

καμια πιο επισημη ανακοινωση για τιμη υπαρχει ? γενικα επισημες ανακοινωσεις απο τις εταιριες ποτε περιμενουμε?

Δημοσ.

Μόλις πληρώσεις τα 35 ευρώ stin aramex, σου δίνει ένα mailbox με το όνομά σου. Μέτα πας στο applestore και άπλα αγοράζεις το iphone δινοντας αυτh τh διεύθυνσή;

Δημοσ.

Στην Ελλάδα θα

Βγει όπως άκουσα τέλη Αυγούστου. Υπάρχει περίπτωση να έρθει πιο νωρίς?

Δημοσ.
Στην Ελλάδα θα

Βγει όπως άκουσα τέλη Αυγούστου. Υπάρχει περίπτωση να έρθει πιο νωρίς?

μετά τα χθεσινά υπάρχει πιθανότητα να έρθει πιο αργά (εγώ από την αρχή λέω ότι δεν περιμένω πριν τον Σεπτέμβριο)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...