Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Για πείτε. Αν πάρω θήκη απο εδώ για το iphone4:

http://www.more-thing.com/swirling-series-4-silicone-case-for-iphone-4.html

Πιστεύετε ότι αυτή η θήκη απο σιλικονη θα επηρεάζει το σήμα; Η σιλικονη είναι προβληματικό υλικό ως προς το σήμα ή χαλαρά;

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Είναι αλλεργικό σε σιλικόνες το iPhone 4.

Δημοσ.

polakis μην πάρεις θήκη από σιλικόνη. Μπορεί το iphone να μην έχει πρόβλημα, αλλά η σιλικόνη δεν είναι ότι καλύτερο για τα χεράκια μας... ειδικά αν αυτός που την έφτιαξε δεν την έφτιαξε όπως έπρεπε.

Δημοσ.
polakis μην πάρεις θήκη από σιλικόνη. Μπορεί το iphone να μην έχει πρόβλημα, αλλά η σιλικόνη δεν είναι ότι καλύτερο για τα χεράκια μας... ειδικά αν αυτός που την έφτιαξε δεν την έφτιαξε όπως έπρεπε.

Γιατί τί προκαλεί η σιλικόνη στα χέρια? Έχω στο 3gs μου μια παρόμοια More θήκη από σιλικόνη και δεν έπαθα τίποτα...

Δημοσ.

Η σιλικόνη είναι καρκινογόνος ουσία και πρέπει να είναι σωστά φτιαγμένη από τον κατασκευαστή ώστε να μη διαχέεται στους ιστούς.

Δημοσ.
Βγήκε iOS4.1 beta!

B)

Το οποίο δεν διορθώνει τπτ απολύτως... Ούτε το σήμα (λογικό) ούτε το θέμα με τον proximity sensor που από ότι φαίνεται είναι και αυτό θέμα hardware. Αν δεν αληθεύουν οι φήμες ότι οι νέες παρτίδες είναι διορθωμένες τότε με βλέπω να παραμένω με το 3G μου μέχρι το this change everything one more time.

Α το νέο ios έχει μεγαλύτερες μπάρες... Για την ακρίβεια υπολογίζει πιο ρεαλιστικά την ένταση του σήματος.

Αυτα...

Δημοσ.

Τελικά θα βγει 4.0.1 ή 4.1? Τί παίζεται? Κάτι για αντιμετώπιση jailbreak μου μυρίζει...

Πάντως ναι, δεν διορθώθηκε το όποιο θέμα με το σήμα...

Την Παρασκευή η Apple θα έχει έκτακτη συνέντευξη τύπου! Για να δούμε τί θα πει!!!

Δείτε εδώ:

http://www.loopinsight.com/2010/07/14/apple-to-hold-special-iphone-4-press-conference-on-friday/

Δημοσ.
Τελικά θα βγει 4.0.1 ή 4.1? Τί παίζεται? Κάτι για αντιμετώπιση jailbreak μου μυρίζει...

Πάντως ναι, δεν διορθώθηκε το όποιο θέμα με το σήμα...

Την Παρασκευή η Apple θα έχει έκτακτη συνέντευξη τύπου! Για να δούμε τί θα πει!!!

Δείτε εδώ:

http://www.loopinsight.com/2010/07/14/apple-to-hold-special-iphone-4-press-conference-on-friday/

30covlv.jpg

Δημοσ.

Μάλλον μπερδευτήκατε. Εδώ είναι forum, όχι chat room. :-)

Παρακαλώ οι ιδιωτικές σας συζητήσεις στο μέλλον να γίνονται μέσω pm ή αλλού. :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...