Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δε συμφωνώ, αν και αρχικά με είχε ξενίσει η εμφάνισή του.

Αυτο που ενισχυει τις ανησυχιες μου ειναι οτι το βρισκουν ομορφο οι apple haters...

Ενταξει κραταω μια πισινη μεχρι να το δω απο κοντα , αλλα απο τις φωτος ακομα δεν μπορω να καταλαβω πως το εβγαλε αυτο η apple και ακομα νομιζω οτι ειναι απατεωνια του Gizmodo.

Οχι τπτ αλλο να σωσουν τα γεννητικα τους οργανα που εβαλαν στοιχημα εκεινα τα μελη του φορουμ. :lol::lol::lol::lol:

Τεσπα οπως και να ειναι αφου δεν θελω να παρω κατι αλλο εκτος απο iphone :devil: στο τελος πιστευω και εγω θα το συνηθισω και θα μου αρεσει. :-(

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προσωπικά αν και iPhone user (3G) έχω ξενερώσει με το 4 και το signal issue*.

Προς το παρόν μέχρι να βγει το software update και αν *ουσιαστικά* φτιάξει το πρόβλημα (I doubt it) στρέφομαι σε 3GS. Όχι τπτ άλλο αλλά ακούω Spotify, μου έρχεται μήνυμα και σκέφτομαι να το κλείσω για να το δω.

Ξενε-ρουά ματ.

*και ας έχω το 3G με θήκη από την πρώτη μέρα.

Δημοσ.
Αν βγει unlock για το 4 θα μπορουμε μέσο ebay να το φέρουμε από Αμερική. Ειδικά με τις τιμές που διαβάζω τελευταία και με τι διαθεσιμότητά στην Ευρώπη Η καλλίτερη επιλογή θα είναι. Η μονή διάφορα δεν είναι το unlock?

Και το τελωνείο. :-D

Δημοσ.

Εγώ πούλησα το iphone 2g που είχα με σκοπό να αγοράσω το iphone 4 αλλά με όσα ακούω τόσο για το πρόβλημα με την κεραία όσο και για την πιθανή τιμή του αρχίζω να σκέφτομαι κι εγώ σοβαρά την λύση του android.

Δημοσ.
Εγώ πούλησα το iphone 2g που είχα με σκοπό να αγοράσω το iphone 4 αλλά με όσα ακούω τόσο για το πρόβλημα με την κεραία όσο και για την πιθανή τιμή του αρχίζω να σκέφτομαι κι εγώ σοβαρά την λύση του android.

Δεν έχει μεγαλύτερο "πρόβλημα" από το galaxy s, nexus, evo κ.α. Όλα χάνουν κάμποσα db όταν τα πιάνεις. Ρώτα, πάντως, τα παιδιά που έχουν ήδη αγοράσει τη συσκευή να σου πουν, αν αμφιβάλλεις. Η τιμή στην Ελλάδα είναι το μόνο ουσιαστικό πρόβλημα.

Δημοσ.

Ρε παιδιά ακόμα με την κεραία ασχολείστε? Έλεος πια. Το κινητάκι είναι μαγεία, το είδα με τα μάτια μου στον φίλο μου και δεν έχει κανένα πρόβλημα! Ας προχωρήσουμε παρακάτω επιτέλους!!! Βαρεθήκαμε...

Εμένα έγινε shipped χθες ενώ περίμενα να γίνει 23 του μηνός!!! Ξεκίνησε και πάει προς England από Ireland στον κολλητό μου! Παράδοση σε αυτόν μου γράφει το αργότερο 19 Ιουλίου Δευτέρα!!!!

Ξέρετε με ποια εταιρεία να μου το στείλει γρήγορα και πόσο θα πληρώσω περίπου?

Δημοσ.
Ξέρετε με ποια εταιρεία να μου το στείλει γρήγορα και πόσο θα πληρώσω περίπου?

fedex και βάλε και ασφάλεια. Εγώ δεν είχα βάλει και τα χρειάστηκα μέχρι να το πάρω στα χέρια μου.

Πόσο κάνει όμως δεν έμαθα γιατί εγώ τα έξοδα αποστολής τα έχω από τώρα κάνει ποτά και σφηνάκια στην φίλη που μου το έστειλε :P

Δημοσ.
fedex και βάλε και ασφάλεια. Εγώ δεν είχα βάλει και τα χρειάστηκα μέχρι να το πάρω στα χέρια μου.

Πόσο κάνει όμως δεν έμαθα γιατί εγώ τα έξοδα αποστολής τα έχω από τώρα κάνει ποτά και σφηνάκια στην φίλη που μου το έστειλε :P

Thanks.

Για πες και για την μπαταρία. Είχες πει 1 και 3/4 ημέρες και του έκανες βαριά χρήση. Πότε σου έσβησε τελικά?

Δημοσ.
Thanks.

Για πες και για την μπαταρία. Είχες πει 1 και 3/4 ημέρες και του έκανες βαριά χρήση. Πότε σου έσβησε τελικά?

Ε, δεν προλαβαίνει γιατί όλο και κάτι θα περάσω στο κινητό οπότε θα το βάλω στο dock και επίσης το βράδυ πρέπει να το φορτίσω γιατί το πρωί το χρειάζομαι.

Δημοσ.
Η Ελληνικη τιμη γυρω στα 600-620Ε δεν θα ειναι για το 16αρι??

600-620 με τίποτα κατ εμέ... εντελώς μπακαλίστικα το περιμένω στα ~650 και πάνω. Το 700 που ακούγεται δεν το πιστεύω

Δημοσ.
Γιατί? Από τόσα δεν ξεκίνησε και το HD2?

Ναι, από τόσο... απλά δεν το κόβω για τόσο. Ξαναλέω εντελώς μπακαλίστικα, δεν έχω στοιχεία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...