Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Για να έχει FM radio, πρέπει να έχει FM radio transmitter built-in, κάτι που δεν έχει το iPhone 4 .. Δεν μπορεί να γίνει με software update ;) Γι'αυτό καλύτερα να το ξεχάσουμε σιγά-σιγά ...

Αυτά που λέγανε για το 3GS ήταν λάθος η εγώ δεν κατάλαβα καλά? (ότι έχει υποστήριξη hardware για radio απλά δεν το έχουν ενεργοποιήσει-υλοποιήσει σε software).

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Για να έχει FM radio, πρέπει να έχει FM radio transmitter built-in, κάτι που δεν έχει το iPhone 4 .. Δεν μπορεί να γίνει με software update ;) Γι'αυτό καλύτερα να το ξεχάσουμε σιγά-σιγά ...

Σωστά τα λες αλλά για FM radio receiver!

To transmitter χρησιμεύει για να εκπέμπει το κινητό ως ραδιοφονικός πομπός και να συντονίζεσαι εσύ για παράδειγμα με το ραδιόφωνο του αυτοκινήτου και να ακούς το iPod ως ραδιοφωνικό σταθμό! ;)

Δημοσ.
Kαι μιας καποιοι ειπαν για πωλησεις... την παρασκευη βγηκε το Evo 4G στην αμερικη, εξαντληθηκε την ιδια μερα και οι σερβερ της sprint και της HTC επεσαν γιατι δεν προλαβαιναν να κανουν τοσες μαζικες ενεργοποιησεις συσκευων... χαχαχαχαχα. Σεπτεμβρη βγαινουν και οι 2πυρηνοι snapdragon...

Εντυπωσιάστηκα .. Το θέμα το λένε "iPhone 4" όμως και όχι "HTC Fanboyisms" ..

Αυτά που λέγανε για το 3GS ήταν λάθος η εγώ δεν κατάλαβα καλά? (ότι έχει υποστήριξη hardware για radio απλά δεν το έχουν ενεργοποιήσει-υλοποιήσει σε software).

Τελικά κάνω λάθος εγώ .. Από ότι φαίνεται, το iPhone μπορεί να δέχεται fm signals, και από ότι είδα στο google υπήρχε μια φήμη γύρω στον Οκτώβρη που έλεγε ότι η Apple θα το ενεργοποιήσει μέσω software update .. Γι'αυτό συγγνώμη για την "παραπληροφόρηση" περί hardware..

Τώρα αν θα το κάνει είναι άγνωστο .. Αν ισχύει το από πάνω και για το iPhone 4, τότε όλα είναι πιθανά ;)

edit

@Kpartsi

Sorry για το transmitter αντί receiver, μπερδεύτηκα λίγο μεταξύ του διαβάσματος για την εξεταστική και των posts .. Βρήκα αυτό όμως .. Check it out ..

http://www.intomobile.com/2009/10/16/apple-to-enable-iphone-3gs-radio-soon.html

Δημοσ.
Εντυπωσιάστηκα .. Το θέμα το λένε "iPhone 4" όμως και όχι "HTC Fanboyisms" ..

Τελικά κάνω λάθος εγώ .. Από ότι φαίνεται, το iPhone μπορεί να δέχεται fm signals, και από ότι είδα στο google υπήρχε μια φήμη γύρω στον Οκτώβρη που έλεγε ότι η Apple θα το ενεργοποιήσει μέσω software update .. Γι'αυτό συγγνώμη για την "παραπληροφόρηση" περί hardware..

Τώρα αν θα το κάνει είναι άγνωστο .. Αν ισχύει το από πάνω και για το iPhone 4, τότε όλα είναι πιθανά ;)

edit

@Kpartsi

Sorry για το transmitter αντί receiver, μπερδεύτηκα λίγο μεταξύ του διαβάσματος για την εξεταστική και των posts .. Βρήκα αυτό όμως .. Check it out ..

http://www.intomobile.com/2009/10/16/apple-to-enable-iphone-3gs-radio-soon.html

Νομίζω το ίδιο πράγμα με το ραδιόφωνο το έκανε άλλη εταιρία, αν δεν κάνω λάθος η Motorola. Δεν υποστήριζε στην αρχή ένα τηλέφωνό της radio αλλά με μελλοντικό firmware update το υποστήριξε.

Δημοσ.
Νομίζω το ίδιο πράγμα με το ραδιόφωνο το έκανε άλλη εταιρία, αν δεν κάνω λάθος η Motorola. Δεν υποστήριζε στην αρχή ένα τηλέφωνό της radio αλλά με μελλοντικό firmware update το υποστήριξε.

Oχι 2+ χρονια μετα ομως... και μετα απο 3 revision της συσκευης.

Δημοσ.
Oχι 2+ χρονια μετα ομως... και μετα απο 3 revision της συσκευης.

Δεν είπα ότι δεν θα ήθελα να το έχει απο τώρα, απλά αναφέρω ότι όπως βλέπω την προϊστορία είναι πιθανόν να γίνει.

Δημοσ.
Δεν είπα ότι δεν θα ήθελα να το έχει απο τώρα, απλά αναφέρω ότι όπως βλέπω την προϊστορία είναι πιθανόν να γίνει.

Λογικα θα μπει απο το φθηνοπωρο απο οτι λενε...

Δημοσ.

Ας ελπίσουμε να μπεί. Κάλιο αργά παρά "ποτέ"...

EDIT:

Υ.Γ. 1: Η αρχή έγινε με το τελευταίο iPod Nano .

Υ.Γ. 2: Υπάρχουν και εφαρμογές για radio χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εντάξει λύθηκε το πρόβλημα...

Δημοσ.
Radio θα έχουμε όταν είναι έτοιμο το feature να μπορείς να αγοράσεις το κομμάτι που ακούς από το iTunes ;)

Ωραία η σκέψη σου....:-)

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν θα το κάνουν, και προσωπικά το βρήκα πολύ παράξενο όταν προστέθηκε και στο Touch .. Το radio ήταν ένα από τα κυριότερα πράγματα που ζητούσαν οι πελάτες του iPod από το 2001 και η Apple το αγνοούσε ..

Ξαφνικά τους ήρθε πέρσυ και το πρόσθεσαν .. Τι να πώ τώρα για το iPhone ?? Δεν νομίζω να είναι απλά "βίτσιο" της Apple να μας την σπάει :lol: Εγώ δεν το χρειάζομαι αλλά μπορώ να φανταστώ πολλούς που θα το ήθελαν .. Παίζει φυσικά να ισχύει και αυτό που λέτε .. Ότι η Apple, ανανεώνει σταδιακά τα μοντέλα της, για να κρατήσει σε ψηλό επίπεδο τις πωλήσεις .. Αυτό είναι marketting ..

Δημοσ.
Δεν ξέρω αν θα το κάνουν, και προσωπικά το βρήκα πολύ παράξενο όταν προστέθηκε και στο Touch .. Το radio ήταν ένα από τα κυριότερα πράγματα που ζητούσαν οι πελάτες του iPod από το 2001 και η Apple το αγνοούσε ..

Ξαφνικά τους ήρθε πέρσυ και το πρόσθεσαν .. Τι να πώ τώρα για το iPhone ?? Δεν νομίζω να είναι απλά "βίτσιο" της Apple να μας την σπάει :lol: Εγώ δεν το χρειάζομαι αλλά μπορώ να φανταστώ πολλούς που θα το ήθελαν .. Παίζει φυσικά να ισχύει και αυτό που λέτε .. Ότι η Apple, ανανεώνει σταδιακά τα μοντέλα της, για να κρατήσει σε ψηλό επίπεδο τις πωλήσεις .. Αυτό είναι marketting ..

Ξέρουν πολύ καλά πάντως τι κάνουν εκεί στην Apple. Μακράν το καλύτερο Marketing παρ'οτι πολλοί γκρινιάζουν δεν έχει το τάδε, δεν έχει το τάδε αλλά το αγοράζουν. Κρατώντας ένα βασικό μειονέκτημα σε μία συσκευή στο προσθέτουν με ένα μεγάλο firmware update κερδίζοντας ακόμα λεφτά απο προηγούμενα μοντέλα. Επομένως σίγουρα δεν το αγνοούνε...

Δημοσ.
Ξέρουν πολύ καλά πάντως τι κάνουν εκεί στην Apple. Μακράν το καλύτερο Marketing παρ'οτι πολλοί γκρινιάζουν δεν έχει το τάδε, δεν έχει το τάδε αλλά το αγοράζουν. Κρατώντας ένα βασικό μειονέκτημα σε μία συσκευή στο προσθέτουν με ένα μεγάλο firmware update κερδίζοντας ακόμα λεφτά απο προηγούμενα μοντέλα. Επομένως σίγουρα δεν το αγνοούνε...

Η Apple μέσα σε αυτά τα 3 χρόνια, θέλησε να κυκλοφορήσει όσο περισσότερες iDevices στην αγορά γίνεται ..

Άκουσε τις απαιτήσεις των καταναλωτών τόσο σε hardware όσο και software, και κατάφερε να μεγαλώσει την πλατφόρμα της, και να εδραιωθεί ουσιαστικά σαν ένας από τους μεγαλύτερους "παίκτες" στο παιγνίδι της κινητής τηλεφωνίας ..

Με τα software updates, κράτησε αυτούς που δεν ήθελαν να αλλάξουν νωρίς τηλέφωνο, ικανοποιώντας τους παράλληλα με τις συνεχές αναβαθμίσεις, ενώ με τα hardware updates, διόρθωσε αυτά που έλειπαν, και πρόσθεσε αυτά που ζητούσαν οι καταναλωτές της ..

Το μοντέλο δουλεύει και για τις 2 πλευρές νομίζω .. Από την μια η Apple έχει καλύτερο market share, και από την άλλη οι καταναλωτές της έχουν καλύτερη υποστήριξη ..

Φυσικά πάντα ΚΑΤΙ θα λείπει ... Και πάντα ΚΑΤΙ θα σε κάνει να θέλεις το καινούριο μηχάνημα .. Αν υπήρχε η τέλεια συσκευή δεν θα υπήρχε φυσικά η ανάγκη για το επόμενο μοντέλο .. Ξέρεις καμιά εταιρεία που θα το ήθελε αυτό ?? ;)

Δημοσ.

Το τέλειο iPhone! Πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ τα επόμενα χρόνια τι θα παρουσιάσει η apple. Αυτό το iPhone τα έχει όλα όσα ζητούσαμε από την αρχή. Πλέον οι επόμενες εκδόσεις iPhone για να εντυπωσιάσουν θα πρέπει να αρχίσουν να παρουσιάζουν εξωτικές τεχνολογίες, πέρα από ταχύτερους επεξεργαστες και καλύτερες μπαταρίες. Έχει ξεφύγει πλέον η apple δεν ξέρω που θα σταματήσουν τα κέρδη της, η πορεία της τα τελευταία χρόνια είναι μοναδικό φαινόμενο στην ιστορία της βιομηχανίας υψηλής τεχνολογίας.

Ρε παιδιά είστε σοβαροί, θέλετε ραδιόφωνο στο iPhone?! Μήπως θέλετε και λειτουργία walkie talkie! Ξέρετε είμαστε στο 2010! Πάρτε κανένα μαϊμού κινέζικο για αυτά, έχει και τηλεόραση UHF! Πέρα από την πλάκα μπείτε yourmuze.fm και ακούστε ότι σταθμό γουστάρετε απροβλημάτιστα ακόμα και σε GPRS. Άκου εκεί Τρανζιστοράκι το iPhone! Χεχε!

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...