Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Με το παμπερ λύνεται το πρόβλημα με το σήμα; αν ναι στην ελλάδα θα φέρουνε θήκες παμπερ;

πάμπερ :-D

φαντάζομαι πως θα φέρουν... σαν ζεστά ψωμάκια πουλάνε

Δημοσ.
πάμπερ :-D

φαντάζομαι πως θα φέρουν... σαν ζεστά ψωμάκια πουλάνε

Οποίος πάρει τόσο ακριβό κινητό και δεν βάλει θήκη θα είναι τρελός

Δημοσ.
είμαι... :P

Αν δεις το παραμικρό πάνω του (που δεν το εύχομαι ούτε στο χειρότερο οχτρό μου), αυτοί που θα βρίσκονται κοντά σου θα βλαστημήσουν την ώρα και τη στιγμή...

Δημοσ.
Αν δεις το παραμικρό πάνω του (που δεν το εύχομαι ούτε στο χειρότερο οχτρό μου), αυτοί που θα βρίσκονται κοντά σου θα βλαστημήσουν την ώρα και τη στιγμή...

Και εγώ μαζί... απλά δεν μου κάνει κέφι να του βάλω θήκη εκτός και αν βρω τίποτα όμορφο. Προς το παρών δεν υπάρχει κάτι όμορφο

Δημοσ.

Θηκούλα υφασμάτινη να το βάζεις μέσα. Εγώ έχω πάρει μια εδώ και μήνες και για τα δυο κινητά που έχω. Μόνο μην κάνεις το λάθος να προσπαθήσεις να το βάλεις απρόσεχτα και αντί να το σύρεις μέσα, το αφήσεις να πέσει κάτω. Δεν είμαστε για crash test τέτοιες εποχές.

Δημοσ.

Το εχω ξαναγραψει , ειναι που ειναι κακασχημο το 4 (για apple) , αμα του βαλεις και "παμπερ" γινεται σαν το τηλεκοντρολ του aircondition.

Καλα εγω γενικα βγαζω σπυρακια με τις θηκες κινητων.

Δημοσ.

Α ωραία, τώρα ξέρω ότι στην τρίτη πτώση το iPhone μου ραγίζει, θα αρχίσω να μετράω όταν μου πέσει για πρώτη φορά. :rolleyes:

Δημοσ.

το θέμα θήκη είναι και λίγο γούστου. πχ έχω μία foof bag από το 3g ακόμα που κάνει και για το 4. Το βάλε- βγάλε όμως, ειδικά με τσάντα λάπτοπ στο χέρι, δεν είναι βολικό και είναι και επικίνδυνο. Ακόμα το μελετάω...

προς αυτους που το εχουν ηδη: ποσο κραταει η μπαταρια με εντονη χρηση??

1 και 3/4 μέρες με λιώσιμο... δεν το αφήνω από το χέρι μου ποτέ.

Το εχω ξαναγραψει , ειναι που ειναι κακασχημο το 4 (για apple) , αμα του βαλεις και "παμπερ" γινεται σαν το τηλεκοντρολ του aircondition.

Καλα εγω γενικα βγαζω σπυρακια με τις θηκες κινητων.

Δε συμφωνώ, αν και αρχικά με είχε ξενίσει η εμφάνισή του.

αυτό ακριβώς... και μένα στην αρχή μου την έσπασε αλλά όσο το βλέπω από κοντά το βρίσκω πολύ πιο όμορφο από το προηγούμενο.

Δημοσ.

Αν βγει unlock για το 4 θα μπορουμε μέσο ebay να το φέρουμε από Αμερική. Ειδικά με τις τιμές που διαβάζω τελευταία και με τι διαθεσιμότητά στην Ευρώπη Η καλλίτερη επιλογή θα είναι. Η μονή διάφορα δεν είναι το unlock?

Greeklish to greek converter

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...