Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Αν μάθω πως το Android συγχρονίζει με iTunes και δουλεύει με Mac θα το σκεφτώ πολύ πολύ σοβαρά.

Άσε τους άλλους να σε φτύνουν και μάθε πως το android συγχρονίζει πολύ εύκολα με mac!!

Υπάρχουν διάφορα προγράμματα που κάνουν αυτή τη δουλειά (πχ DoubleTwist, iSyncr, TuneSync κτλ) αλλά το σημαντικότερο είναι πως μπορείς να κάνεις mount την κάρτα μνήμης και να πετάξεις μέσα ότι θες.

Στην αρχή εγώ έκανα συγχρονισμό με τα παραπάνω προγράμματα αλλά τελικά έχω καταλήξει να χρησιμοποιώ μόνο το TuneSync για να συγχρονίζω μέσω wifi τις playlists απο iTunes και όλα τα άλλα απλά τα ρίχνω μέσα στην κάρτα μνήμης.

Δημοσ.
Εγω με το συνάλλαγμα 603

Εγώ 605 και μου το φέρνει ο κολλητός στην βαλίτσα του τσαμπέ...Χεχε!

Όχι θα τα σκάω στους αλήτες εδώ...

Και γω δεν πρόκειται να δώσω πάνω από 600!

B)

για 3 ευρω τοχασες :lol::P

• Super Moderators
Δημοσ.
Αν μάθω πως το Android συγχρονίζει με iTunes και δουλεύει με Mac θα το σκεφτώ πολύ πολύ σοβαρά.

http://www.doubletwist.com/dt/Home/Index.dt

Για Mac άνετα!

B)

---------- Προσθήκη στις 18:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:38 ----------

για 3 ευρω τοχασες :lol::P

...Κρυάδες!

:P:cool:

Δημοσ.

Ρε πως άλλαξαν οι καιροί... εγώ να το παίρνω από τους πρώτους και οι φανατικοί να σκέφτονται να μην το πάρουν καν...

Τα γνωστά/άγνωστα pm φταίνε...

Δημοσ.

παιδια βλεπω οτι πολλοι προτεινετε την αγγλια για αγορα.

απο ποιο καταστημα ειναι καλυτερα??

ποσο βγαινει περιπου??

ποσες μερες κανει να ερθει??

ξεκλειδωνει το 4? αν το παρω δηλαδη απο αγγλια μπορω να δουλεψω ανετα σε οποιο δικτυο θελω εδω στην ελλαδα?

ευχαριστω

Δημοσ.

Απο οποιοδήποτε έχει διαθέσιμο really στα 600 ευρώ.

Προς το παρόν "δεν έρχεται" μόνο αν στο φέρει κάποιος.

Είναι ξεκλείδωτο από την μαμά.

Δημοσ.

Aramex το φέρνει Ελλάδα;

Πρέπει να το πάρει κάποιος δικός μας και να τους το δώσει εκεί;

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

Τέσσερα νέα διαφημιστικά spot παρουσίασε η Apple για το iPhone 4, όλα διάρκειας 30 δευτερολέπτων και όλα έχουν να κάνουν με το FaceTime.

Τα νέα spot έχουν τίτλο Smile, Meet Her, Haircut και Big News και βέβαια με όλα βλέπετε σε συγκεκριμένες περιπτώσεις πως η χρήση της βιντεοκλήσεις μέσα από το FaceTime μπορεί να αλλάξει δραματικά τον τρόπο επικοινωνίας.

Δείτε τα παρακάτω.

Στο site θα βρείτε τα videos των διαφημίσεων

Source.png Πηγή: laptopblog.gr.

Δημοσ.
Τέσσερα νέα διαφημιστικά spot παρουσίασε η Apple για το iPhone 4, όλα διάρκειας 30 δευτερολέπτων και όλα έχουν να κάνουν με το FaceTime.

Τα νέα spot έχουν τίτλο Smile, Meet Her, Haircut και Big News και βέβαια με όλα βλέπετε σε συγκεκριμένες περιπτώσεις πως η χρήση της βιντεοκλήσεις μέσα από το FaceTime μπορεί να αλλάξει δραματικά τον τρόπο επικοινωνίας.

Δείτε τα παρακάτω.

Στο site θα βρείτε τα videos των διαφημίσεων

Source.png Πηγή: laptopblog.gr.

Έχει πλάκα το πόσο desperately προσπαθούν τα σποτάκια αυτά να συνδέσουν την συσκευή/λειτουργία (facetime εν προκειμένω) με πολύ ευχάριστες ανθρώπινες στιγμές. Μου άρεσαν πολύ οι διαφημίσεις των προηγούμενων iPhones, αλλά όχι τόσο οι παραπάνω διαφημίσεις του iPhone 4...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...