Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πλεον δε νομιζω να συμφερει να το παρει καποιος απο την Αγγλια.

εχει παει 10 Ιουλιου , και εχει 3 weeks delivery , που σημαινει οτι

θα φτασει στον φιλο στην Αγγλια αρχες Αυγουστου και εδω Ελλαδα

5+ Αυγουστου.

Με αυτα που ακουω οι αισιοδοξοι πιστευουν πως θα το εχουμε αρχες Αυγουστου στην Ελλαδα , ενω οι υπολοιποι λενε για τελος Αυστουστου αρχες Σεπτ.

either way αξιζει να περιμενεις πλεον.

!** Θα εχουμε προβληματα διαθεσιμοτητας ??

Δημοσ.

λογικά ναι οπως κάθε χρόνο...επίσης φέτος έχουμε και τι διχρωμία στη μέση..πολλοί θα είναι αυτοί που θα περιμένουν το άσπρο...

Δημοσ.

Ζεσταίνονται και τα δικά σας περιέργως πολύ όταν τα φορτίζεται, εκεί στο αλουμινένιο πλαίσιο γύρω-γύρω;

Επίσης έχω παρατηρήσει ότι το κινητό φορτίζει απίστευτα γρήγορα και όχι placebo effect.

Δημοσ.

Πήγα στον φίλο μου που το έχει (με cosmote) και πράγματι ζεστένεται όταν το φορτίζει αλλά και φορτίζει και πολύ γρήγορα. Επίσης να πω ότι το έπιασα και δεν χάνει το σήμα με τίποτα, είτε με 3G ανοικτό είτε με 3G κλειστό...

Περιμένω το δικό μου από Αγγλία τέλη Ιουλίου και ελπίζω κι εγώ να μην έχω πρόβλημα. Άντε να δω πως θα κόψω την sim μου...

Α, το άλλο το ακούσατε. Κυκλοφόρησαν πληροφορίες σχετικά με το κόστος του 4 στην Ελλάδα:

699 ευρώ το 16αρι

799 ευρώ το 32αρι

http://www.iphonehellas.gr/forum/topic/26975-iphone-4-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%b7-%cf%84%ce%b9%ce%bc%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b1%ce%b4%ce%b1-799-32gb-kai-699-16gb/page__pid__211569#entry211569

Τέλη Αυγούστου και αντε γειά έχω να πω εγώ. Πανάκριβο και όπως πάντα κλέφτες στην Ελλάδα! Τυχεροί όσοι το πήραμε από Αγγλία!!!

Δημοσ.

Είναι πάρα πολλά τα λεφτά, πάρα πολλά. Πιο πολλά και από πολλά! Μόλις έβαλαν ταφόπλακα στις πωλήσεις του κινητού στην Ελλάδα και δεν το ξέρουν. Μπορεί να βρώμισε ο τόπος από 3GS, μπορεί όταν έβγαινες έξω σχεδόν σε κάθε τραπέζι να έβλεπες και από ένα, αυτό πάντως να μου το θυμηθείτε, σε βιτρίνες μόνο θα το βλέπουμε. Άντε να το πάρει κανείς με επιδότηση, η δική μου επιδότηση του εταιρικού (3 γραμμές γύρω στα 520) δε μου φτάνει, θα πρέπει να στάξω άλλα 2 κατοστάρικα;;;; Γμ τη απληστία τους γμ!!! Μου φαίνεται θα το πάρω να μη χάσω την αυξημένη επιδότηση και θα το πουλήσω να πάω να πάρω λάπτοπ.

Δημοσ.

Εγώ 605 και μου το φέρνει ο κολλητός στην βαλίτσα του τσαμπέ...Χεχε!

Όχι θα τα σκάω στους αλήτες εδώ...

• Super Moderators
Δημοσ.
Εγώ 605 και μου το φέρνει ο κολλητός στην βαλίτσα του τσαμπέ...Χεχε!

Όχι θα τα σκάω στους αλήτες εδώ...

Και γω δεν πρόκειται να δώσω πάνω από 600!

B)

Δημοσ.

Αν μάθω πως το Android συγχρονίζει με iTunes και δουλεύει με Mac θα το σκεφτώ πολύ πολύ σοβαρά.

• Super Moderators
Δημοσ.
Αν μάθω πως το Android συγχρονίζει με iTunes και δουλεύει με Mac θα το σκεφτώ πολύ πολύ σοβαρά.

Φτου σου, Βρούτε! :mad:

mozambique_spitting_cobra.jpg

Αν σε ξαναδώ, θα σου πετάξω την Guiness (σου) στα μούτρα! :mad:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...