Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ πάντως αν έχετε πρόβλημα σας απαλάσσω άμεσα, αβίαστα...

Αγοράζω iPhone4 για δεξιόχειρες μετρητοίς...

PM για πληροφορίες... στω...

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.
Αλήθεια iPhone "5" ή iPhone 4s πότε προβλέπεται να βγει (σε σχέση με πέρυσι με αναλογίες χρόνου του 3G και του 3Gs)?

Του χρόνου ίδια περίοδο.

Δημοσ.
Είχα αρκετό άγχος για το θέμα αλλά τελικά φαίνεται να είναι όλα καλά. Επίσης είναι φοβερό στην ταχύτητα

Συγνώμη που θα σε στεναχωρήσω.

Σου έχω ευχάριστα και δυσάρεστα. (πραγματικά απορώ όμως που ακόμα υπάρχει κόσμος που δεν έχει καταλάβει τι παίζει με την κεραία).

Τα ευχάριστα είναι ότι εκεί που είσαι έχεις γαμάτο σήμα.

Τα δυσάρεστα είναι ότι και το δικό σου iphone έχει πρόβλημα. (αρκεί να βρεθείς σε περιοχή με χαμηλό σήμα για να το διαπιστώσεις)

Πάμε άλλη μία.

Δημοσ.

Συγνώμη που θα σε στεναχωρήσω.

Σου έχω ευχάριστα και δυσάρεστα. (πραγματικά απορώ όμως που ακόμα υπάρχει κόσμος που δεν έχει καταλάβει τι παίζει με την κεραία).

Τα ευχάριστα είναι ότι εκεί που είσαι έχεις γαμάτο σήμα.

Τα δυσάρεστα είναι ότι και το δικό σου iphone έχει πρόβλημα. (αρκεί να βρεθείς σε περιοχή με χαμηλό σήμα για να το διαπιστώσεις)

Πάμε άλλη μία.

Κοίταξε να δεις… επειδή το όλο θέμα με την κεραία είναι κάπως να σου πω το βλέπω:

Μου ήρθε' date=' έκανα αυτο που λένε, πρόβλημα δεν είδα. Αν κ πρακτικά τις μέρες που δεν είναι χαλαρές όπως η σημερινή δεν χάνει/κόβει κλήσεις όπως δεν έκανε σήμερα τότε για μένα πρόβλημα δεν υπάρχει.

Δεν μπορώ από άποψη γνώσεων να ξέρω τι και γιατί γίνεται, μου αρκεί να δουλεύει σωστά

• Super Moderators
Δημοσ.
Κοίταξε να δεις… επειδή το όλο θέμα με την κεραία είναι κάπως να σου πω το βλέπω:

Μου ήρθε, έκανα αυτο που λένε, πρόβλημα δεν είδα. Αν κ πρακτικά τις μέρες που δεν είναι χαλαρές όπως η σημερινή δεν χάνει/κόβει κλήσεις όπως δεν έκανε σήμερα τότε για μένα πρόβλημα δεν υπάρχει.

Δεν μπορώ από άποψη γνώσεων να ξέρω τι και γιατί γίνεται, μου αρκεί να δουλεύει σωστά

Ε μα πες και συ με το ζόρι πως έχεις πρόβλημα να τελειώνουμε! Μη χαλάς την ... πιάτσα!

:)

Δημοσ.

Κόντεψα να τρακάρω σήμερα από περιέργεια... από το σπίτι μου (εκτός Καβάλας) μέχρι ένα κομμάτι προς την δουλειά μου (στην Καβάλα) και οδηγώντας στην Εγνατία όπου με το 3g σε αρκετά σημεία είχα θέμα με το σήμα, είχα το κινητό στο αριστερό χέρι όπως λένε ότι υπάρχει πρόβλημα.

Πιο πολύ πρόβλημα είχα με το τιμόνι και την ταυτόχρονη χρήση του λεβιέ ταχυτήτων παρά με το σήμα.

Ξαναλέω, με το 3g στα ίδια σημεία χανόταν κιόλας.

Δημοσ.

Εγώ αν δεν δω φωτό με το δεξί σου χέρι στο τιμόνι και νταλίκα να έρχεται πάνω σου, αμφισβητώ αυτά που λες.

:devil::P:fear::rolleyes::-):lol::-D:whistle::X:cool::mrgreen:

Δημοσ.

Ακολουθεί εξαιρετικά black καφροhumor

Αν δε δω βιντεάκι με το χέρι του alexis στην άσφαλτο να σφίγγει με... death grip το iPhone 4 και αυτό να μη χάνει ούτε μια μπάρα, δεν πιστεύω τίποτα. :devil:

edit: Άσχετο, είμαι σχεδόν βέβαιος ότι έχω dropped calls με το 3gs μετά το πέρασμα του iOS 4 σε σημεία που δεν είχα, βασικά σπάνια είχα ενώ τώρα έχω συχνότερα. Σίγουρα κάτι παίζει με την 4 σε όλες τις συσκευές.

Δημοσ.

βρε εγώ να τραβήξω βίντεο... αλλά 1ον δεν έχω άλλη κάμερα (dslr έχω μόνο), 2ον δεν έχω άλλα χέρια και 3ον από πέρσι δεν έχω μεικτή ασφάλεια στο αμάξι...:P

Δημοσ.
Έχω έτοιμη ατάκα αλλά θα με κόψουν...

:devil:B)

Και θα σε κόψουν και εγώ το iphone μου εκεί δεν το βάζω :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...