Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραια' date=' τυχερος εισαι! (ή τουλαχιστον δεν ησουν ατυχος)

Απο 3g ή απο 3gs ερχεσαι? Απο 3g πρεπει να ειναι χαωδης η διαφορα.[/quote']

Από 3G και είναι όντως χάωδης η διάφορα.

Είναι φοβερό στο χέρι, πολύ όμορφο κατ εμε τελικά αλλά το πίσω μέρος με χαλάει ελαφρός.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Απίστευτη η retina οθόνη παιδιά. Τα διάβαζα και εγώ τόσο καιρό αλλά δεν περίμενα να είναι τόσο καλή.

Επίσης όσο και να το χουφτώσω το σήμα δεν πέφτει.

Όχι φίλε μου έχεις και εσύ πρόβλημα με το ζόρι. Πέρνα από εδώ για να σου πουν ότι έχεις πρόβλημα.

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=389332

Δημοσ.

Όχι φίλε μου έχεις και εσύ πρόβλημα με το ζόρι. Πέρνα από εδώ για να σου πουν ότι έχεις πρόβλημα.

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=389332

Να σου πω την αλήθεια με τον τόσο ντόρο το φοβόμουν μήπως και το παθαίνει και το δικό μου αλλά ευτυχώς όλα καλά.

Δημοσ.
Πως γίνεται να μην συμβαίνει σε όλους το πρόβλημα με το σήμα δεν το καταλαβαίνω;

Σίγουρα κάποιοι έχουν προβλήματα αλλά και κάποιοι άλλοι τα παραλένε.

Εύχομαι πάντως όλοι όσοι το περιμένουν να μην έχουν θέμα γιατί το κινητό είναι φανταστικό. Μην ξενερώσουν λόγο κεραίας

• Super Moderators
Δημοσ.
Είχα αρκετό άγχος για το θέμα αλλά τελικά φαίνεται να είναι όλα καλά. Επίσης είναι φοβερό στην ταχύτητα

Να σου πω την αλήθεια με τον τόσο ντόρο το φοβόμουν μήπως και το παθαίνει και το δικό μου αλλά ευτυχώς όλα καλά.

Σίγουρα κάποιοι έχουν προβλήματα αλλά και κάποιοι άλλοι τα παραλένε.

Εύχομαι πάντως όλοι όσοι το περιμένουν να μην έχουν θέμα γιατί το κινητό είναι φανταστικό. Μην ξενερώσουν λόγο κεραίας

Για να μάθουν οι "άπιστοι" πως ο λόγος, η σιγουριά και η εγγύηση του BillDanos ® είναι ...συμβόλαιο!

B)

Δημοσ.

Για να μάθουν οι "άπιστοι" πως ο λόγος' date=' η σιγουριά και η εγγύηση του BillDanos ® είναι ...συμβόλαιο!

B)[/quote']

Άστα αυτά και ετοιμάσου για αγορά.

• Super Moderators
Δημοσ.
Άστα αυτά και ετοιμάσου για αγορά.

Σε μια βδομάδα πάω διακοπές 10 μέρες. Μετά την επιστροφή έχω αγορές!

B)

Δημοσ.
Θα σας κάνω ignore ρε!!!!

:P συγνώμη αλλά ο ενθουσιασμός μου είναι υπέρμετρος...

Το στέγνωσα το καημένο... από την ώρα που έκοψα την sim δεν το έχω αφήσει από τα χέρια μου... συνεχίζω με το λαπτοπ. Θα ποστάρω αργότερα ένα pdf που χρησιμοποίησα για να κόψω την sim. Το εκτυπώνεις, το κολλάς πίσω από την sim και κόβεις εκεί που σου δείχνει.

Μέχρι και εγώ ο άμπαλος το έκανα σωστά :-D

• Super Moderators
Δημοσ.
:P συγνώμη αλλά ο ενθουσιασμός μου είναι υπέρμετρος...

Το στέγνωσα το καημένο... από την ώρα που έκοψα την sim δεν το έχω αφήσει από τα χέρια μου... συνεχίζω με το λαπτοπ. Θα ποστάρω αργότερα ένα pdf που χρησιμοποίησα για να κόψω την sim. Το εκτυπώνεις, το κολλάς πίσω από την sim και κόβεις εκεί που σου δείχνει.

Μέχρι και εγώ ο άμπαλος το έκανα σωστά :-D

Το θέλω αυτό το pdf ε!

Αλλιώς θα πάρω το έτοιμο tool που βάζεις μέσα την sim, το πατάς σαν συραπτικό και ...έτοιμη η micro sim!

B)

Δημοσ.
Το θέλω αυτό το pdf ε!

Αλλιώς θα πάρω το έτοιμο tool που βάζεις μέσα την sim, το πατάς σαν συραπτικό και ...έτοιμη η micro sim!

B)

Θα το βάλω μόλις ανοίξω το desktop... το σκέφτηκα για αυτό το μαραφέτι αλλά μόνο εγώ πήρα iphone 4... αν έπαιρνε και ο κολλητός μου με τον μπαμπά του που το σκεφτόταν θα το αγόραζα, θα σύμφερε

Δημοσ.

Μεγειές μεγειες alexzzz...!!!

Σού είναι κυριλέ με το θέμα της κεραίας / λήψης έτσι? No Problem?

Τέτοια να ακούω... :-)

Λυπήθηκα πολύ όταν άκουσα τα νέα με την κεραία του iPhone 4, απογοητεύτηκα διότι ήμουν έτοιμος για την αγορά του (όταν θα έρθει Ελλάδα).

Τώρα θα περιμένω λίγο βέβαια αφενός για να έρθει Ελλάδα αλλά και αφετέρου για να δω τι θα γίνει με το θέμα και μέχρι να πάρουν περισσότεροι εδώ στην Ελλάδα iPhone 4 και να δοκιμάσουν.

Το χούφτωσες? Χούφτωστό χούφτωστο και κάνε κλήσεις να μας πεις αν έχεις Drop Calls κλπ..!!! Επίσης αν υπάρχει εφαρμογή για να μετράει τα db, να κάνουμε και μετρήσεις με τα DB να δούμε που βρίσκεται το iPhone 4 και αν αληθεύουν όσα ακούγονται δοκιμάζοντας διάφορα χουφτώματα στο κινητό...χιχιχι.

Αλήθεια iPhone "5" ή iPhone 4s πότε προβλέπεται να βγει (σε σχέση με πέρυσι με αναλογίες χρόνου του 3G και του 3Gs)?

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ vag3d

Επίσης αν υπάρχει εφαρμογή για να μετράει τα db, να κάνουμε και μετρήσεις με τα DB να δούμε που βρίσκεται το iPhone 4 και αν αληθεύουν όσα ακούγονται δοκιμάζοντας διάφορα χουφτώματα στο κινητό...χιχιχι.

Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι τέτοιο αλλά αν υπάρχει (και είναι free) το δοκιμάζω !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...