Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και για ακόμη μια φορά θα δούμε άτομα να κράζουν και ακόμα μια φορά θα δούμε την Apple να πουλάει εκατομμύρια συσκευές τους πρώτους μήνες.

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Και για ακόμη μια φορά θα δούμε άτομα να κράζουν και ακόμα μια φορά θα δούμε την Apple να πουλάει εκατομμύρια συσκευές τους πρώτους μήνες.

Εμένα προσωπικά δεν μου λέει κάτι αυτό... λαμπρό παράδειγμα το ipad.

Δημοσ.

To τηλεφωνο ειναι καταπληκτικο αλλα συμφωνω με το Sotosgl... τα περισσοτερα απ αυτα τα χαρακτηριστικά επρεπε να υπηρχαν οχι απο το 3GS...απο το 3G κατα την ταπεινη μου αποψη.... τωρα πλεον ειναι πραγματικα ισως το καλυτερο τηλεφωνο... αλλα και παλι δεν εχει τα παντα.....

Προσωπικα περιμενα ευλαβηκα αυτα τα χρονια μεχρι να εχει το iphone ολα τα αυτα πραγματα που θελω.....και παλι ομως δεν εχει ραδιοφωνο.... ενω απ την αλλη το βαλανε στα ipod....

Αμα ερθει ο καιρος της επιδοτησης, παραδεχομαι οτι για πρωτη φορα απο το πρωτο iphone θα το σκεφτω πολυ σοβαρα να δωσω τοσα λεφτα για κινητο τηλεφωνο.....αλλα και παλι να δωσεις τοσα λεφτα και να μην σε καλυπτει πληρως ειναι καπως.....ειδικα στους καιρους που ζουμε.....

Δημοσ.
Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ το τηλέφωνο. Η μόνη ένστασή μου έιναι οτι θα μπορούσαν να μεγαλώσουν λίγο την οθόνη... Όμως και πάλι σκεφτομαι οτι δεν θα χωραγε σε μια τόοοοοοοοοοοοσο μικρή συσκευή. Η apple έκανε φανταστική δουλειά με αυτό το τηλέφωνο προσφέροντας στην αγορά νεά features τα οποια θα κανουν το iPhone top of the world, king of the hill

P.S. Η παρουσίαση του Jobs για μια ακόμη φορά εξαιρετική. Είχε όλα εκείνα τα συστατικά που κάνουν το keynote της apple φανταστικό....

top of the hill, πραγματικα παρακολουθεις τον ανταγωνισμο η κοιτας μονο το site της apple. Ειναι πολυ πισω απο τον ανταγωνισμο...

Δημοσ.
Πφφφφφ γιαυτο δεν θελω να μιλαω με εσας :devil:

Δηλαδη καθε καινουργιο Iphone πρεπει να ειναι απλα ενα Facelift του προηγουμενου μοντελου με μερικα Upgrades για να δικαιολογησεις καπως γιατι πρεπει να αλλαξεις το 3GS μετα απο 1 χρονο οσο ικανοποιημενος ή συμβιβασμενος εισαι μαζι του;

Κοντραρε την αγορα με τα σημερινα Standars και οχι με αυτα που θελεις να παρουσιασεις ως καινοτομα εσυ.

Περιμενα κατι καινουργιο οχι απλα να ακολουθει τον ανταγωνισμο( Οχι σε OS αλλα καθαρα στο Multimedia κομματι) αντε να δεχτω τον επεξεργαστη(Εκει ξεκινανε ολα) και την οθονη ασχετα αν ακομα δεν εχω δει την διαφορα αλλα..(2η καμερα, led flash, μπαταρια, wifi n , hd video, gyroscope) come onnnnnn ολα αυτα αλλα και το ραδιοφωνο ειναι πραγματα που επρεπε να ειχαν μπει στο 3gs(ας βγαλω το Ν λογω τεχνολογιας) αλλα αν πραγματικα πιστευεις οτι προσπαθω να σαμποταρω την ειδηση και να το μειωσω κανεις λαθος.

Ειπα οτι περιμενα να δω τι εχει να προσφερει για να το παρω αλλα μεχρι τον Σεπτεμβριο ολο και κατι αλλο θα εχει βγει με ιδιο ή καλυτερο επεξεργαστη αλλη οθονη 3η καμερα xenon flash 1080p video και παει λεγωντας αυτο ειναι που με οργιζει,ολα με το σταγονομετρο αλλα αφου δεν σας πειραζει εσας τι προβλημα να εχω;

Αντε σε καλη μερια.

απο το 1ο iphone ετσι ειναι τα specs του σε συγκριση με τα υπολοιπα της αγορας. δεν χρειαζεται να το αναλυσουμε για 4η φορα!!!

Δημοσ.
απο το 1ο iphone ετσι ειναι τα specs του σε συγκριση με τα υπολοιπα της αγορας. δεν χρειαζεται να το αναλυσουμε για 4η φορα!!!

Πάτησα κάλο οκ σταματάω οριστικά πείτε οτι δεν ποσταρα καν αν πονάνε αυτά που λέω

Censorship on:X(Μην γινω σαν τον Nick.K :lol:)

Not so proud ex-owner of Iphone 2g

Δημοσ.

-πολυ πιο ασχημο σε σχεση με αυτα που μας ειχε συνηθισει η apple

απο κει και περα πολλη δουλεια στο engineering της apple... Επαθα πλακα με τις κεραιες! Επισης πολυ πιο λεπτο (νομιζω οτι ειναι η σημαντικοτερη διαφορα). Αλλα αυτο που μου αρεσε εμενα ιδιαιτερα ειναι το δευτερο μικροφωνο με correlator(υποθετω):

While most phones have only one microphone, iPhone 4 has two. The main mic, located on the bottom next to the speakers, is for phone and FaceTime calls, voice commands, and memos. The second mic, built into the top near the headphone jack, is for making your phone and video calls better. It works with the main mic to suppress unwanted and distracting background sounds, such as music and loud conversations. This dual-mic noise suppression helps make every conversation a quiet one.

Δημοσ.

ΤΟ ΘΕΛΩ. Επιτέλους τώρα αξίζει να αποκτησω το 1ο μου iphone μιας και το τριγυρίζω από το 2g αλλά είχα πάρει ipod touch 1g (από αυτό γράφω XD). Έφτασε ο καιρός... Μπράβο apple!!!

Δημοσ.
Για όποιον ρώτησε, η O2 (μέχρι σήμερα τουλάχιστον) στο δείνει ξεκλείδωτο το iPhone σε Pay-As -You-Go με 15 λίρες έξτρα.

Εγώ εξτασιάστηκα με το release date που είναι το ίδιο UK :D

Σκέφτομαι να πάρω day off στις 24 να ανέβω Apple Store Γλασκώβη και να το χτυπήσω.

Βέβαια θα πρέπει να δούμε πρώτα αν θα ανακοινωθεί σε PAYG (και από ποιους).

Αν δεν κάνω λάθος, το 3GS αρχικά δεν ήταν διαθέσιμο σε PAYG με option για ξεκλείδωμα .. Ελπίζω να μην ισχύσει κάτι τέτοιο και με το 4G, και να μπορούμε να το πάρουμε από την πρώτη μέρα unlocked .. Η Αγγλία είναι η μόνη χώρα από την οποία μπορώ να πάρω iPhone τον Ιούνη ( μέσω φίλων και συγγενών ), αλλιώς θα περιμένω την κυκλοφορία στην Ελλάδα, κάτι που πραγματικά δεν θέλω ...

Γι'αυτό, όποιος έχει νεότερα για αυτό το θέμα ας ενημερώνει !! :-D

Ειπα οτι περιμενα να δω τι εχει να προσφερει για να το παρω αλλα μεχρι τον Σεπτεμβριο ολο και κατι αλλο θα εχει βγει με ιδιο ή καλυτερο επεξεργαστη αλλη οθονη 3η καμερα xenon flash 1080p video και παει λεγωντας αυτο ειναι που με οργιζει,ολα με το σταγονομετρο αλλα αφου δεν σας πειραζει εσας τι προβλημα να εχω;

Os + App Store + Hardware = iPhone 4

Με βάση αυτή την "εξίσωση", για μένα δεν πλησιάζει κανένα άλλο το iPhone 4 προς το παρών .. Μην "οργίζεσαι" ;)

Δημοσ.
top of the hill, πραγματικα παρακολουθεις τον ανταγωνισμο η κοιτας μονο το site της apple. Ειναι πολυ πισω απο τον ανταγωνισμο...

Δεν αντιλέγω οτι έιναι πίσω σε κάποια πράγματα αλλα η συνολική εικόνα του νικάει νομίζω κάθε άλλο κινητό. (Μπορεί να περίμενες 8 mp καμερα αλλά ειλικρινά τί να την κάνεις; με 5 mp έχει απίστευτες φοτο για καθημερινή χρήση) το μόνο που του λείπει είναι μια hdmi έξοδο, οκ το δέχομαι . Όμως αυτό που γράφεις για πολύ πίσω απο τον ανταγωνισμο δεν νομιζω να ισχυει απόλυτα.

Δημοσ.

Με το ραδιόφωνο ομολογώ πώς ξενέρωσα και εγώ αλλά ευτυχώς έχω πρόγραμμα με κάποια MB το μήνα και κάνω τη δουλειά μου με εφαρμογές. Αυτό που σκέφτηκα μόλις είδα ότι δεν έχει είναι το εξής:

Στο iPhone 3GS αν θυμάμαι καλά είχαν δεί ότι έχει απο πλευράς hardware την υποστήριξη για fm radio και όλα είναι θέμα software. Ελπίζω και το καινούργιο iPhone OS4. Κάθε ένα χρόνο η Apple κάνει ένα μεγάλο firmware update μαζί με την παρουσίαση και του νέου iPhone, σήμερα με το iOS 4, πέρσι με το OS 3, πρόπερσι με το OS2. Σε κάθε ένα απο τα μεγάλα updates στο αμέσως προηγούμενο μοντέλο έχει πλήρης υποστήριξη αλλά στο προ προηγούμενο έχει μερική. Όπως με το OS3 το iPhone 2G δεν είχε MMS, ενώ το iPhone 3G είχε. Έτσι πιστεύω ότι και με το μελλοντικό iOS 5 που θα παρουσιάσουν λογικά του χρόνου μαζί με το πιθανόν νέο iPhone, θα βάλουν πιστεύω ραδιόφωνο που θα το υποστηρίζει το iPhone 4, αλλά όχι το iPhone 3GS. Αν λέω κάτι λάθος διορθώστε με.

Πάντως προσωπικά το iPhone 4 το βρίσκω σχεδόν πλήρες.

Δημοσ.
Δεν αντιλέγω οτι έιναι πίσω σε κάποια πράγματα αλλα η συνολική εικόνα του νικάει νομίζω κάθε άλλο κινητό. (Μπορεί να περίμενες 8 mp καμερα αλλά ειλικρινά τί να την κάνεις; με 5 mp έχει απίστευτες φοτο για καθημερινή χρήση) το μόνο που του λείπει είναι μια hdmi έξοδο, οκ το δέχομαι . Όμως αυτό που γράφεις για πολύ πίσω απο τον ανταγωνισμο δεν νομιζω να ισχυει απόλυτα.

δεν υπαρχει dock connector to vga adapter??

στην γερμανια υπαρχει unlocked??

Δημοσ.
Με το ραδιόφωνο ομολογώ πώς ξενέρωσα και εγώ αλλά ευτυχώς έχω πρόγραμμα με κάποια MB το μήνα και κάνω τη δουλειά μου με εφαρμογές. Αυτό που σκέφτηκα μόλις είδα ότι δεν έχει είναι το εξής:

Στο iPhone 3GS αν θυμάμαι καλά είχαν δεί ότι έχει απο πλευράς hardware την υποστήριξη για fm radio και όλα είναι θέμα software. ΕΛπίζω και το καινούργιο iPhone OS4. Κάθε ένα χρόνο η Apple κάνει ένα μεγάλο firmware update μαζί με την παρουσίαση και του νέου iPhone, σήμερα με το iOS 4, πέρσι με το OS 3, πρόπερσι με το OS2. Σε κάθε ένα απο τα μεγάλα updates στο αμέσως προηγούμενο μοντέλο έχει πλήρης υποστήριξη αλλά στο προ προηγούμενο έχει μερική. Όπως με το OS3 το iPhone 2G δεν είχε MMS, ενώ το iPhone 3G είχε. Έτσι πιστεύω ότι και με το μελλοντικό iOS 5 που θα παρουσιάσουν λογικά του χρόνου μαζί με το πιθανόν νέο iPhone, θα βάλουν πιστεύω ραδιόφωνο που θα το υποστηρίζει το iPhone 4, αλλά όχι το iPhone 3GS. Αν λέω κάτι λάθος διορθώστε με.

Για να έχει FM radio, πρέπει να έχει FM radio transmitter built-in, κάτι που δεν έχει το iPhone 4 .. Δεν μπορεί να γίνει με software update ;) Γι'αυτό καλύτερα να το ξεχάσουμε σιγά-σιγά ...

Δημοσ.

Στο iPhone 3GS αν θυμάμαι καλά είχαν δεί ότι έχει απο πλευράς hardware την υποστήριξη για fm radio και όλα είναι θέμα software. Ελπίζω και το καινούργιο iPhone OS4. Κάθε ένα χρόνο η Apple κάνει ένα μεγάλο firmware update μαζί με την παρουσίαση και του νέου iPhone, σήμερα με το iOS 4, πέρσι με το OS 3, πρόπερσι με το OS2. Σε κάθε ένα απο τα μεγάλα updates στο αμέσως προηγούμενο μοντέλο έχει πλήρης υποστήριξη αλλά στο προ προηγούμενο έχει μερική. Όπως με το OS3 το iPhone 2G δεν είχε MMS, ενώ το iPhone 3G είχε. Έτσι πιστεύω ότι και με το μελλοντικό iOS 5 που θα παρουσιάσουν λογικά του χρόνου μαζί με το πιθανόν νέο iPhone, θα βάλουν πιστεύω ραδιόφωνο που θα το υποστηρίζει το iPhone 4, αλλά όχι το iPhone 3GS. Αν λέω κάτι λάθος διορθώστε με.

επιτηδες δεν βαζουν για να χρησιμοποιει ο κοσμος ιντερνετικο (βλεπε pandora)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...