Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χθες το παρέλαβα και εγώ.

τι να πω οτι και να πω είναι λίγο (to design συνεχιζει να μην μου αρέσει)

όσο αναφορά για το σήμα θέλω να υπογραμμίσω πως ότι ακούγεται είναι τελίως μαξιμαρισμένο.

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απλά ένα heads up με εντυπώσεις από τις πρώτες μέρες και διάφορες σκέψεις ..

+ Πολύ, μα ΠΟΛΥ πιο γρήγορο syncing ! Δεν παίζει ρόλο αν μιλάμε για apps, μουσική ή ταινίες .. Το syncing είναι απίστευτα γρήγορο και αυτό με ικανοποιεί αφάνταστα !

+ Η μπαταρία του .. Πολύ περισσότερη ώρα στο internet από οτι με το 2G μου και η μπαταρία του πάει πάρα πολύ καλύτερα .. 1 μέρα άνετα με πολύ βαρετή χρήση, 2 μέρες με κανονική χρήση και νομίζω από 3 και πάνω όταν δεν μπαίνει κανείς στο internet υπολογίζω ..

+ Η ταχύτητα του .. Ένας από τους λόγους που το χρησιμοποιώ τόσο πολύ είναι γιατί είχα ξεχάσει πόσο γρήγορο ήταν το iOS όταν το πρωτοείχα στο 2G μου .. Ο Safari ειδικά είναι απόλαυση !

+ 802.11n ... Σχεδόν όπου και αν είμαι μπορώ να βρώ wireless δίκτυο !

+ Naked iPhone .. Με το 2G μου ένιωθα την ανάγκη να αγοράσω θήκη για να μην το "καταστρέψω" .. Με το iPhone 4 τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά .. Ο μόνος φόβος είναι να μην μου πέσει, αλλά ελπίζω αυτό να μην μου συμβεί ποτέ ( με θήκη ή χωρίς ! )

- Προβλήματα με το 3G ανοικτό και τηλεφωνήματα .. Δεν ξέρω αν θα το φτιάξουν αυτό ή όχι, αλλά με το 3G ανοικτό δεν μπορείς να είσαι ποτέ σου σίγουρος πόσο θα διαρκέσει ένα τηλεφώνημα :-(

- Folders .. Είναι χρήσιμοι αλλά δεν έχω κάνει κανέναν μέχρι τώρα .. Υποθέτω ότι δεν μου αρέσει η ιδέα να έχω "κρυμμένα" apps μέσα σε ένα φάκελο .. Μπορεί να είναι απλά ιδιοτροπία αλλά θα ήθελα και κάτι άλλο για να βλέπω τα apps μου .. Ας το σκεφτεί η Apple αυτό B)

- Wireless syncing ! Do it Apple !!!

Δημοσ.

Μεγιές σε όλους...

Ερώτηση. Το πήρατε από UK; Ξεκλείδωτο προφανώς... Κανονίσατε όλοι να το παραλάβει και να το στείλει κάποιος δικός σας εκεί και να το στείλει Ελλάντα;

Κι άλλη ερώτηση. Είχατε οικονομικό όφελος ή μόνο συναισθηματικό;

Ευχαριστώ.

Βοήθειά μας...

Δημοσ.

Yeap, από UK και ξεκλείδωτο και είχα άτομο που μου το έστειλε. Οικονομικό όφελος δύσκολα έχεις όταν αγοράζεις Apple προϊόντα οπότε.... :P

Δημοσ.
Yeap, από UK και ξεκλείδωτο και είχα άτομο που μου το έστειλε. Οικονομικό όφελος δύσκολα έχεις όταν αγοράζεις Apple προϊόντα οπότε.... :P

Οικονομικό όφελος δύσκολα, συναισθηματικό όμως....μεγάλο :-)

Δημοσ.

Οικονομικό όφελος δύσκολα, συναισθηματικό όμως....μεγάλο :-)

Δημοσ.

παιδια εγω χτες εκανα ακυρωση της παραγγελιας που ειχα κανει απο το apple store γιατι ειχα κανει ενα λαθος στη διευθυνση.πληρωσα λοιπον με χρεωστικη eurobank και οταν ηρθε το mail της ακυρωσης λεει οτι θα αποδεσμευτουν τα χρηματα σε 5-7 μερες,ισχυευ αυτο?

Δημοσ.

παιδια εγω χτες εκανα ακυρωση της παραγγελιας που ειχα κανει απο το apple store γιατι ειχα κανει ενα λαθος στη διευθυνση.πληρωσα λοιπον με χρεωστικη eurobank και οταν ηρθε το mail της ακυρωσης λεει οτι θα αποδεσμευτουν τα χρηματα σε 5-7 μερες,ισχυευ αυτο?

Δημοσ.

Μην αγχώνεσαι δεν έχουν πάρει καν τα λεφτά σου ;) Απλά όταν πρόκειται να πληρώσεις κάτι, τα λεφτά αυτά γίνονται "hold" για πληρωμή .. Αν τελικά αυτή η πληρωμή δεν γίνει, χρειάζοντε κάποιες μέρες για να αποδεσμευτούν .. Είναι τυπική διαδικασία για όλες τις τράπεζες του κόσμου .. Εντος των ημερών θα μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις ξανά ;)

Ερώτηση. Το πήρατε από UK; Ξεκλείδωτο προφανώς... Κανονίσατε όλοι να το παραλάβει και να το στείλει κάποιος δικός σας εκεί και να το στείλει Ελλάντα;

Το έφερε ένας φίλος από την Αγγλία .. Τελείωσε το εξάμηνο και επέστρεψε πίσω μαζί με το iPhone ! :-)

O Tempo με κάλυψε B)

Δημοσ.

Μην αγχώνεσαι δεν έχουν πάρει καν τα λεφτά σου ;) Απλά όταν πρόκειται να πληρώσεις κάτι, τα λεφτά αυτά γίνονται "hold" για πληρωμή .. Αν τελικά αυτή η πληρωμή δεν γίνει, χρειάζοντε κάποιες μέρες για να αποδεσμευτούν .. Είναι τυπική διαδικασία για όλες τις τράπεζες του κόσμου .. Εντος των ημερών θα μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις ξανά ;)

Το έφερε ένας φίλος από την Αγγλία .. Τελείωσε το εξάμηνο και επέστρεψε πίσω μαζί με το iPhone ! :-)

O Tempo με κάλυψε B)

Δημοσ.

παιδια υπαρχει καπιο ευρωπαικο καταστημα στυλ clove.co.uk που να ειναι αξιοπιστο και να το πουλαει?

Δημοσ.

παιδια υπαρχει καπιο ευρωπαικο καταστημα στυλ clove.co.uk που να ειναι αξιοπιστο και να το πουλαει?

Δημοσ.
Εγω ξέρω ότι τα παιδιά από iphonehellas παρουσίασαν το δικό τους βίντεο όπου το iphone 4 δεν χάνει το σήμα με τίποτα όπως και να το κάλυψαν! Άρα μιλάμε για κάποια ελλατωματικά μοντέλα και τίποτα άλλο...Οπότε σιγά σιγά να το ξεχνάμε. Πάμε για άλλα...

Το πρόβλημα βρίσκεται κυρίως στην Αμερική όπου η AT&T εκπέμπει σε διαφορετική συχνότητα απότι οι Ευρωπαικοί πάροχοι. Αν και έχουν αναφερθεί κάποια ζητήματα απο Άγγλους καταναλωτές το ποσοστό σε σχέση με τους Αμερικάνους είναι πολύ πιο μικρό. Πιστεύω ότι το κυρίως πρόβλημα είναι ίσως στον λάθος κώδικα που έχουν βάλει μέσα στο τηλέφωνο και μετά αναλόγως την γεωγραφική περιοχή να έχει αντίστοιχη επίπτωση. (π.χ. στην αμερική να έιναι πιο εμφανές λόγο χρήσης διαφορετικής συχνότητας..)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...