Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σήμερα πρωί πρωί στα χέρια μου, γρήγορη η FEDEX.

4753937125_a02be04484.jpg

Με γεια φίλε, καλοδούλευτο!!!

Το έχω κι εγώ στα χέρια μου από προχθές και αυτό πυ μου κάνει ακόμα εντύπωση είναι η οθόνη...!!! Αυτό δεν είναι οθόνη, είναι Super-ΟΘΟΝΗ!!!

Ένα παράπονο που έχω έιναι, που δεν υποστηρίζουν πολλές εφαρμογές την καινούρια οθόνη!

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Ωχ Θεέ μου, απανωτά τα χτυπήματα. Πόσο θα αντέξουμε ακόμα; :-(

:-D Καλορίζικο και σε σένα!!!!!!!:-D

Σε ευχαριστώ φίλε μου!

Δημοσ.

Να κάνω μια ερώτηση σε όσους το πήραν από Αγγλία και μένουν Ελλάδα. Με την κάρτα sim, τι κάνατε; Την κόψατε μόνοι σας;

Δημοσ.

Αν θες περιμένεις μέχρι να βγάλουν οι εταιρίες micro sim που υποστηρίζει iPhone 4, αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να έρθει στην Ελλάδα πρώτα..

Δημοσ.
Αν θες περιμένεις μέχρι να βγάλουν οι εταιρίες micro sim που υποστηρίζει iPhone 4, αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να έρθει στην Ελλάδα πρώτα..

δεν είναι τόσο σίγουρο αυτό... εγώ που είχα μιλήσει με την vodafone μπορούσα να παραγγείλω. Δεν το έκανα τελικά γιατί κόστιζε 17.7ε οπότε είπα να την κόψω όταν μου έρθει.

Δημοσ.
Με γεια φίλε, καλοδούλευτο!!!

Το έχω κι εγώ στα χέρια μου από προχθές και αυτό πυ μου κάνει ακόμα εντύπωση είναι η οθόνη...!!! Αυτό δεν είναι οθόνη, είναι Super-ΟΘΟΝΗ!!!

Ένα παράπονο που έχω έιναι, που δεν υποστηρίζουν πολλές εφαρμογές την καινούρια οθόνη!

Thanks, καλά έχω πάθει πλάκα με την οθόνη, και γενικά από την κατασκευή του, πολύ στιβαρό, δεν περίμενα τόσο. :confused:

Να κάνω μια ερώτηση σε όσους το πήραν από Αγγλία και μένουν Ελλάδα. Με την κάρτα sim, τι κάνατε; Την κόψατε μόνοι σας;

Ψαλιδάκι και κόψιμο, και παίζει μια χαρά.

Δημοσ.

Ψαλιδάκι και κόψιμο, και παίζει μια χαρά.

Αφού υπάρχει σχετικό περφορατέρ..γιατί να το ρισκάρεις;

Δημοσ.
Αφού υπάρχει σχετικό περφορατέρ..γιατί να το ρισκάρεις;

Ε εντάξει δεν είναι και τόσο ρίσκο, λίγο να πιάνει το χεράκι σου θέλει, όλοι κάναμε χαρτοκοπτική στο δημοτικό. :lol:

Δημοσ.
Ε εντάξει δεν είναι και τόσο ρίσκο, λίγο να πιάνει το χεράκι σου θέλει, όλοι κάναμε χαρτοκοπτική στο δημοτικό. :lol:

Ε ναι αλλά δεν πιάνει εξίσου σε όλους μας κύριος.!

Δημοσ.
Το μοντέλο "Φερράρι"

Και το μοντέλο "YUGO"

Στο μοντέλο YUGO δωρεάν μεταφορικά.

πάλι ακριβά είναι ραααα... όσο κάνει το μαραφέτι κάνει καινούρια η sim. Για μια φορά δεν αξίζει να το πάρεις.

Δημοσ.
πάλι ακριβά είναι ραααα... όσο κάνει το μαραφέτι κάνει καινούρια η sim. Για μια φορά δεν αξίζει να το πάρεις.

Εμ ναι αλλά αν "χάσεις" την κάρτα πάλι θα τα πληρώσεις, μπρος αφρός και πίσω κρέμα (Σρεκ 2 ή 3; :Ρ)

Άλλωστε θα το πάρουν γραμμή οι Κινέζοι και θα τα πουλάνε 2 ευρώ σε λίγο καιρό..

Δημοσ.
Εμ ναι αλλά αν "χάσεις" την κάρτα πάλι θα τα πληρώσεις, μπρος αφρός και πίσω κρέμα (Σρεκ 2 ή 3; :Ρ)

Άλλωστε θα το πάρουν γραμμή οι Κινέζοι και θα τα πουλάνε 2 ευρώ σε λίγο καιρό..

Ναι... αλλά εγώ το περιμένω σήμερα/αύριο/μεθαύριο (και με την γκαντεμιά μου μάλλον Δευτέρα- Τρίτη), δεν μπορώ να περιμένω.

Οπότε και μα'ακία να κάνω θα πάω στην voda να σκάσω 17.7ε να πάρω την micro sim που μου πρότειναν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...