Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω έκανα μια ερώτηση, και εσυ απάντησες με το "ψάξε πριν γράψεις" το οποίο θα είχε νόημα αν το τεκμηρίωνες δίνοντας κάποιο λινκ κτλ.

Εξάλλου ποιός ο λόγος να υπάρχει το φόρουμ αν απαντάμε όλοι έτσι σε κάποιον που ρωτάει...

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το πήρα σήμερα :-) ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα ευτυχώς, δουλεύει κανονικότατα .. Ούτε signal losses ( και με τα δύο χέρια :lol: ) ούτε τίποτα .. Γενικότερα είναι υπέροχο πραγματικά .. Το νέο design είναι φανταστικό από κοντά, και την οθόνη θα πρέπει να την δεί κανείς για να την εκτιμήσει .. Το τηλέφωνο είναι πολύ γρήγορο ( ανάλογη ταχύτητα με το iPad ) και η κάμερα είναι μια ευχάριστη έκπληξη .. Ακόμα και αυτή που έιναι στο μπροστινό μέρος είναι σίγουρα καλύτερη από αυτή που υπήρχε στο προηγούμενο 2G μου ..

Τώρα όσο αφορά για θήκες κτλ., νομίζω ότι θα το αφήσω "γυμνό" .. Το γυαλί του φαίνεται να αντέχει τα scratches, και μιας και δεν υπάρχει chrome που γδέρνεται εύκολα, λέω να μην του χαλάσω την εμφάνιση με θήκες ...

Δημοσ.
Το πήρα σήμερα :-) ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα ευτυχώς, δουλεύει κανονικότατα .. Ούτε signal losses ( και με τα δύο χέρια :lol: ) ούτε τίποτα .. Γενικότερα είναι υπέροχο πραγματικά .. Το νέο design είναι φανταστικό από κοντά, και την οθόνη θα πρέπει να την δεί κανείς για να την εκτιμήσει .. Το τηλέφωνο είναι πολύ γρήγορο ( ανάλογη ταχύτητα με το iPad ) και η κάμερα είναι μια ευχάριστη έκπληξη .. Ακόμα και αυτή που έιναι στο μπροστινό μέρος είναι σίγουρα καλύτερη από αυτή που υπήρχε στο προηγούμενο 2G μου ..

Τώρα όσο αφορά για θήκες κτλ., νομίζω ότι θα το αφήσω "γυμνό" .. Το γυαλί του φαίνεται να αντέχει τα scratches, και μιας και δεν υπάρχει chrome που γδέρνεται εύκολα, λέω να μην του χαλάσω την εμφάνιση με θήκες ...

Μεγειά!!Ένα bumper όμως καλό θα'ταν!;)

Δημοσ.

envy01.jpg

Καλορίζικο!!!!! :-D:-D:-D

Για πάρε και κάνα τηλέφωνο, κλείνει η οθόνη ή πατιέται από το μάγουλό σου την ώρα που μιλάς;

Δημοσ.
Μεγειά!!Ένα bumper όμως καλό θα'ταν!;)

Ευχαριστώ ! :-D Για να είμαι ειλικρινής το σκέφτηκα, αλλά μέχρι να αποφασίσω ήταν όλα "out of stock" στο τοπικό κατάστημα και έτσι έμεινα χωρίς θήκη .. Μπορεί όμως και να είναι και καλύτερα έτσι :-) Αν πάλι δώ ότι υπάρχει ανάγκη, ebay B)

Καλορίζικο!!!!!

Για πάρε και κάνα τηλέφωνο, κλείνει η οθόνη ή πατιέται από το μάγουλό σου την ώρα που μιλάς;

Eυχαριστώ ! Όλα καλά και με το proximity sensor ;)

Δημοσ.

αναλογα το μαγουλο...!!

fatcheeksxs4.jpg

:devil::devil:

Δημοσ.
Τώρα όσο αφορά για θήκες κτλ., νομίζω ότι θα το αφήσω "γυμνό"

Καλοριζικο!! Γυμνο φυσικα αστο για να το χαρεις! Λες και θα το παρουμε μαζι οταν πεθανουμε. Αντε αν εχει λιγες γρατζουνιες να χασει 50ευρω αν καποια στιγμη το πουλησεις. Σιγα.

Δημοσ.

Τα καλυτερα smartphone της αγορας!!

Motorola Droid x vs Iphone 4

http://blog.laptopmag.com/superphone-face-off-iphone-4-vs-motorola-droid-x/1

Round 1: Design-->WINNER: iPhone 4

Round 2: Display-->WINNER:No Winner

While some may prefer the bigger screen on the Droid X, we give the edge to the iPhone 4 because of its breakthrough pixel depth and superior viewing angles

Round 3: Keyboard-->WINNER: Draw

Round 4: Interface and Software-->WINNER: Draw

Round 5: Multitasking-->WINNER: Droid X

Round 6: Specs and Performance-->WINNER: Draw

Round 7: E-mail and Messaging-->WINNER: Draw

Round 8: Web Browsing-->WINNER: Droid X

Round 9: Apps-->WINNER: iPhone 4

Round 10: Camera and Camcorder-->WINNER: iPhone 4

Round 11: Maps and GPS-->WINNER: Motorola Droid X

Round 12: Music and Video-->WINNER: iPhone 4

Round 13: Special Features-->WINNER: Droid X

Round 14: Accessories-->WINNER: iPhone 4

Round 15: Call Quality-->WINNER: Droid X

Round 16: Battery Life-->WINNER: Draw

Round 17: Pricing and Value-->WINNER: Draw

Verdict

OVERALL WINNER: iPhone 4

This was a really close call. The iPhone 4 took 6 rounds outright, the Droid X won 5, and the two devices tied the other 6 rounds. If you’re on Verizon, the Droid X is easily the carrier’s best smart phone yet. It’s quite powerful, and we really like its large 4.3-inch display and fantastic multitouch keyboard, not to mention free turn-by-turn GPS. The Droid X also beats the iPhone 4 when it comes to web surfing speed (in most cases) and call quality, and its mobile hotspot capability and HDMI port are stand-out features.

---------- Προσθήκη στις 23:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:51 ----------

http://techblog.gr/mobile/iphone-4-parody-45867/ :P

Δημοσ.
Το "there is no reception issue" εσύ το μεταφράζεις ως παραδοχή προβλήματος???

:confused:B)

Βασικα ηδη 2 φιλοι μου εχουν προβλημα με το σημα και ακολουθησαν την συμβουλη της apple(bumper case) για να λυσουν το προβλημα σηματος και πραγματι λυθηκε.

Βεβαια μπορουμε να παιζουμε και την κολοκυθια και να λεμε οτι η apple δεν παραδεχτηκε το προβλημα, παρολο που εδωσε συμβουλες-οδηγιες για την λυση του προβληματος!

Δημοσ.

παιδια μολις ερθει το droid x ελλαδα τοτε μιληστε...

που δεν θα ερθει ποτε.... οποτε μην κανετε συγκρισεις με ενα κινητο αχρηστο για τα ελληνικα δυκτια...

Δημοσ.
παιδια μολις ερθει το droid x ελλαδα τοτε μιληστε...

που δεν θα ερθει ποτε.... οποτε μην κανετε συγκρισεις με ενα κινητο αχρηστο για τα ελληνικα δυκτια...

Σαν εραστες των smartphones μπορουμε να κανουμε global συγκρισεις. :-D

υ.γ.....δεν ειναι κανο να μαθαινουμε οτι υπαρχουν κινητα που ειναι σε αρκετους τομεις καλυτερα του iphone 4....κατι που δεν συνεβη στο λανσαρισμα του 3gs.

Δημοσ.

Με γεια!!! Να το χαρείς ;)

----------------

Now playing on iTunes: Mastodon - Hunters Of The Sky

via FoxyTunes

Δημοσ.

Φίλε όταν λες κανένα πρόβλημα με το σήμα, εννοείς με το 3g κλειστό ή ανοιχτό? Για άνοιξε το 3g και δες αν πέφτει το σήμα...

Και πες μας και για τον sensor όταν μιλάς και ακουμπάς το μάγουλο αν σου κάνει κόλπα...

Δημοσ.

Με το 3G πράγματι είχα μερικά dropped calls σήμερα .. Με το 3G κλειστό προς το παρών κανένα και ελπίζω να μείνει έτσι ..

Δεν μειώνεται το σήμα, απλά πέφτει το τηλεφώνημα .. Δεν ξέρω αν αυτό είναι το ίδιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όλοι ..

Το proximity sensor είναι μια χαρα εδώ και δύο μέρες .. Κανένα πρόβλημα .. Είτε ακουμπάω το μάγουλο μου είτε όχι ..

Δημοσ.

Το Anandtech έκανε review και μαζί και test για το σήμα.

I quote.

If you add a bumper case to the iPhone 4, the signal strength drop from holding the device is on par if not better than other phones.

There's no doubt in my mind this iPhone gets the best cellular reception yet, even though measured signal is lower than the 3GS.

At the end of the day, Apple should add an insulative coating to the stainless steel band, or subsidize bumper cases. It's that simple.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...