Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Ο νόμος περί εγγύησης τουλάχιστον 2 ετών να φανταστώ δεν ισχύει για Apple προϊόντα έτσι;

Ατυχία; νομίζω!

Πριν ποσταρεις καλο ειναι να ψαχνεις και να διαβαζεις .....

Δημοσ.

Να διαβάσω 110 σελίδες; Αν θες εφόσον το ξέρεις δώσε λινκ, το ποστ σου δεν έχει νόημα χωρίς αυτό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εμμονη απο το gizmodo για το 4αρη που ενω εγινε απο τα πιο γνωστα σιτε μιας και αποκαλυψε πρωτο το κλεμενο 4αρη .Κολλησαν γιατι τους απαγορεψε την εισοδο στην παρουσιαση...

ενταξει μαλλον τα click/hit τους δειχνουν οτι πουλαει το θεμα και γι αυτο συνεχιζουν...

βλεπε troktiko vs zouglas

-------------------------

http://www.engadget.com/tag/musclenerd

http://www.engadget.com/2010/04/09/iphone-dev-team-shows-off-vnc-on-iphone-os-4-beta-hints-at-ja/

1η προσπαθεια για jailbreak

Επεξ/σία από kage
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
004345-staytuned.png

Αν υποννοει οτι αναμενεται λυση με software ή κατι αλλο , τοτε ακομα μια φορα η apple παραδεχεται οτι υπαρχει θεμα με το σημα(γιατι εδω ακουμε οτι δεν υπαρχει κανενα ), οπως παραδεχθηκε και στην ανακοινωση της.

Μακαρι το προβλημα να λυνεται με software, γιατι ειναι καπως τραγικο να συστηνεις να χρησιμοποιουν το κινητο σου με θηκη για να μην εχει προβληματα σηματος.

Επεξ/σία από haHa
  • Super Moderators
Δημοσ.

άλλο να πληρώνεις όμως για επάκταση και άλλα να την έχεις από την αρχή χωρίς extra κόστος :o

Δημοσ.

Α για την επέκταση μιλούσε ο domal; Αν ναι, lol...

Εγώ μιλάω για το ότι κάθε ηλεκτρονικό είδος έχει 2 χρόνια το λιγότερο εγγύηση και ας γράφουν 1, τουλάχιστον στην Ευρώπη.

Δημοσ.

Σπάνε πλάκα με την πάρτι μου ρε γμτ... είμαι σίγουρος ότι ξέρουν ότι δεν το έχω παραλάβει ακόμα...

title.jpg

• Super Moderators
Δημοσ.
Αν υποννοει οτι αναμενεται λυση με software ή κατι αλλο , τοτε ακομα μια φορα η apple παραδεχεται οτι υπαρχει θεμα με το σημα(γιατι εδω ακουμε οτι δεν υπαρχει κανενα ), οπως παραδεχθηκε και στην ανακοινωση της.

Μακαρι το προβλημα να λυνεται με software, γιατι ειναι καπως τραγικο να συστηνεις να χρησιμοποιουν το κινητο σου με θηκη για να μην εχει προβληματα σηματος.

Το "there is no reception issue" εσύ το μεταφράζεις ως παραδοχή προβλήματος???

:confused:B)

Δημοσ.
Α για την επέκταση μιλούσε ο domal; Αν ναι, lol...

Εγώ μιλάω για το ότι κάθε ηλεκτρονικό είδος έχει 2 χρόνια το λιγότερο εγγύηση και ας γράφουν 1, τουλάχιστον στην Ευρώπη.

δεν μιλουσα για την επεκταση , αλλα για την προστασια του καταναλωτη σε περιπτωση ελλατωματος και ειναι ΤΕΡΜΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ !!!!!!!!!!!!!! ας δινουν εγγυηση για 1 μηνα , δεν σε νοιαζει , αν παρουσιαστει ελλατωμα τοτε τους το γυρνας πισω στα μουτρα ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ 2 ΕΤΩΝ

ΑΛΛΟ Ο ΝΟΜΟΣ

ΑΛΛΟ Η ΕΓΓΥΗΣΗ

ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ,,,,,, καλο ειναι να ψαχνουμε 1α η να ρωταμε κανενα ειδικο πριν ποσταρουμε ο,τι μας ερθει στο κεφαλι

Και δεν καταλαβα ...... να ψαξω εγω για σενα ?? αχχαχαχχαα οποιος καταλαβε καταλαβε βαρεθηκα με αυτο το θεμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...