Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
Πλησιάζει η ώρα της εκδίκησης του billdanos! Χεχε

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Εγώ το μόνο που είπα ήταν ότι δεν βιάζομαι να βγάλω συμπεράσματα τόσο νωρίς γιατί πολύ απλά το έχω ξαναδεί το έργο πολλές φορές!

So ...stay tuned!

B)

Δημοσ.

προτού πάρω το 3GS ανησυχουσα για τα κατασκευαστικά προβλήματα που λέγανε τα φόρουμ ότι είχε το πήρα

και είμαι πολύ ευχαριστημένος

προτού πάρω to iPad πάλι τα ίδια το πήρα πριν 6 μέρες και το μόνο που δεν έχει για μένα είναι τα ελληνικά αλλά είναι προσωρινό πρόβλημα

τώρα με το iPhone 4 έχουμε πάλι τα ίδια .....

τυχαία όλα αυτά ; δεν νομίζω :)))))

Δημοσ.
προτού πάρω το 3GS ανησυχουσα για τα κατασκευαστικά προβλήματα που λέγανε τα φόρουμ ότι είχε το πήρα

και είμαι πολύ ευχαριστημένος

προτού πάρω to iPad πάλι τα ίδια το πήρα πριν 6 μέρες και το μόνο που δεν έχει για μένα είναι τα ελληνικά αλλά είναι προσωρινό πρόβλημα

τώρα με το iPhone 4 έχουμε πάλι τα ίδια .....

τυχαία όλα αυτά ; δεν νομίζω :)))))

απλά είσαι τυχερός...εμένα μου έτυχαν όλα τα προβλήματα και μετά ταλαιπωριόμουν στα σερβις...αλίμονο αν τα κατασκευαστικά προβλήματα ήταν γενικευμένα, θα τους είχαμε πάρει με τις πέτρες!

Δημοσ.

Η εγγυηση της apple ειναι 1 ετος αντι για των (νομιμων) 2 που δινουν οι αλλες εταιριες??

Το σερβις γενικα πως ειναι? Δεχεται αντικατασταση συσκευης οταν τη ζητας κινουμενος στο οριο που θετει ο νομος?

Δημοσ.
Η εγγυηση της apple ειναι 1 ετος αντι για των (νομιμων) 2 που δινουν οι αλλες εταιριες??

Το σερβις γενικα πως ειναι? Δεχεται αντικατασταση συσκευης οταν τη ζητας κινουμενος στο οριο που θετει ο νομος?

warranty-chart.gif

• Moderators
Δημοσ.

Ακόμα ένα crash test όπου το iphone 4 αποτυγχάνει οικτρά να περάσει. Ελπίζω να είναι θέμα software και να διορθωθεί σε κάποιο μελλοντικό update, αλλιώς κρίμα σε όσους έδωσαν λεφτά και το αγόρασαν. Απλά απαράδεκτο.

[ame]

[/ame]
Δημοσ.

Σα δε ντρέπονται.

Εδώ τα pre-orders έχουν φτάσει 14 Ιούλη και αυτοί πήραν ένα για να το καταστρέψουν :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Για να βγάλεις σοβαρά συμπεράσματα από ένα drop test θα πρέπει όλες οι δοκιμές με διαφορετικές συσκευές να γίνουν με τις ίδιες συνθήκες, στην ίδια επιφάνεια και από το ίδιο ύψος! Και πάλι βέβαια δεν θα έχεις 100% αξιόπιστα συμπεράσματα γιατί το κάθε κινητό δεν έχει το ίδιο σχήμα ή το ίδιο βάρος, υλικά κλπ κλπ!

Δεν μπορείς να ρίξεις ένα Νοκια σε παρκέ ας πούμε και ένα iphone σε τσιμέντο με κομμάτια που προεξέχουν και να βγάλεις συμπέρασμα σχετικά με το πιο ανθεκτικό!

B)

checkare κανα βιντεακι στο youtube μιας και μιλαμε για αδιανοητες καταστασεις σε συγκριση με το βιντεακι του 4g.ας πουμε το παλιο best seller omnia που ηταν και εκεινο touch panel. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=GDiclWPYm38[/ame]

Μα φυσικα και το θεμα ειναι το σχημα του κτλ...Aρα σαν συμπερασμα αν ισχυουν ολα αυτα μιλαμε για Design flaw.

αν κ σε ενα φορουμ λενε οτι επειδη ειναι εκει και η wifi κεραια και δεν αλλαζει συχνοτητα ή κατι τετοιο χανει το σημα..

το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν ειχαν ιδεα οταν το εβγαζαν

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

Εγω ξέρω ότι τα παιδιά από iphonehellas παρουσίασαν το δικό τους βίντεο όπου το iphone 4 δεν χάνει το σήμα με τίποτα όπως και να το κάλυψαν! Άρα μιλάμε για κάποια ελλατωματικά μοντέλα και τίποτα άλλο...Οπότε σιγά σιγά να το ξεχνάμε. Πάμε για άλλα...

Δημοσ.
Εγω ξέρω ότι τα παιδιά από iphonehellas παρουσίασαν το δικό τους βίντεο όπου το iphone 4 δεν χάνει το σήμα με τίποτα όπως και να το κάλυψαν! Άρα μιλάμε για κάποια ελλατωματικά μοντέλα και τίποτα άλλο...Οπότε σιγά σιγά να το ξεχνάμε. Πάμε για άλλα...

Ή μιλάμε για κάποια καλά μοντέλα και όλα τα υπόλοιπα προβληματικά? Θα δούμε μέσα στη βδομάδα τι θα κάνει η apple...

Δημοσ.
A καλα... 700ευρα κινητο και 1ας χρονος εγγυησης? Δε σφαξαν..

Ενω σε αλλα κινητα που εχουν δυο χρονια βγαζουμε ακρη! Ελατε παιδια, οποιοδηποτε κινητο και να σου χαλασει την @@σαμε και το ξερετε

Δημοσ.

Ενω σε αλλα κινητα που εχουν δυο χρονια βγαζουμε ακρη! Ελατε παιδια' date=' οποιοδηποτε κινητο και να σου χαλασει την @@σαμε και το ξερετε[/quote']

Αγαπητέ αν σου χαλάσει κινητό άλλης μάρκας στους 22 μήνες μπορεί να στο κρατήσουν ένα μήνα στο service αλλά θα στο φτιάξουν. Αν σου χαλάσει iphone στους 22 μήνες παίρνεις από τα τρία το μακρύτερο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...