Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στο ebay uk πέφτει πολύ σφάξιμο πάντως με τις τιμές. 650£ για το 16άρι...

Τι σφάξιμο; 150 λίρες πάνω το πουλάνε, 180+ ευρώ...

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Εγω συμφωνω με οσους ειπαν οτι θα το παρουν ΕΣΤΩ και να εχει το "προβλημα" της κεραιας, ουτος η αλλιως το κινητο δεν το χρησιμοποιω σχεδων ποτε (τον προηγουμενο μηνα μιλησα συνολικα 7 λεπτα). Απλα βαλτε μια θηκουλα (οπως αυτο της Apple) και ειστε ΟΚ.

Και οχι δεν θελω να προσβαλω κανεναν, αλλα αν χρειαζεστε ενα κινητο για να μιλατε με πελατες/οικογενια/etc παρτε ενα απλο των 40 ευρω και ολα μια χαρα :)

Είναι λογική αυτή; Δεν έχει καλή κάμερα ας αγοράσουμε μια φωτογραφική. Δεν έχει ραδιόφωνο ας αγοράσουμε και ένα ραδιόφωνο. Έχει πρόβλημα με το σήμα ας πάρουμε και ένα απλό τηλέφωνο να κάνουμε τη δουλεία μας.

:eek:

Δημοσ.
Εγω συμφωνω με οσους ειπαν οτι θα το παρουν ΕΣΤΩ και να εχει το "προβλημα" της κεραιας, ουτος η αλλιως το κινητο δεν το χρησιμοποιω σχεδων ποτε (τον προηγουμενο μηνα μιλησα συνολικα 7 λεπτα). Απλα βαλτε μια θηκουλα (οπως αυτο της Apple) και ειστε ΟΚ.

Και οχι δεν θελω να προσβαλω κανεναν, αλλα αν χρειαζεστε ενα κινητο για να μιλατε με πελατες/οικογενια/etc παρτε ενα απλο των 40 ευρω και ολα μια χαρα :)

Και εσύ άμα δεν μιλάς με το i-phone σου πούλα το και πέρα i-touch, ποιό το νόημα να αγοράσεις κάτι που είναι κινητό και να μην το χρησιμοποιείς σαν ένα.

Εκτός αν μπορείς να κάνεις κάτι που δε μπορείς να κάνεις με ένα i-touch.

Δημοσ.

Το έχουν πάρει τόσοι και δηλώνουν κατηγορηματικά ότι μιλούν κανονικά χωρίς πρόβλημα και χωρίς να το κρατούν με κάποιο ιδιαίτερο τρόπο.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

° No yellow spots

° Holding it the “wrong way” drops bars, but it doesn’t matter much to performance.

° It doesn’t scratch that easily, no matter what you’ve read.

° Industrial design is beautiful.

° The screen is gorgeous: like going from SD to HD.

° Photos and video are much improved.

via

B)

Δημοσ.
° No yellow spots

° Holding it the “wrong way” drops bars, but it doesn’t matter much to performance.

° It doesn’t scratch that easily, no matter what you’ve read.

° Industrial design is beautiful.

° The screen is gorgeous: like going from SD to HD.

° Photos and video are much improved.

via

B)

Το οτι το λέει ενα site με κεφάλια ξυρισμένα σε σχήμα μήλου κ έχει εις διπλούν τον just magical τύπο στα δεξιά δεν "φωνάζει" αντικειμενικότητα...

Δημοσ.
Το οτι το λέει ενα site με κεφάλια ξυρισμένα σε σχήμα μήλου κ έχει εις διπλούν τον just magical τύπο στα δεξιά δεν "φωνάζει" αντικειμενικότητα...

το λεει και ο billdanos!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D

Δημοσ.
το λεει και ο billdanos!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D

Ωπ! αδερφέ μου χίλια συγνώμη... Αν ήξερα απλά θα σιωπούσα. Θα το πράξω απο τούδε κ στο εξής όμως.

Δημοσ.
Τι σφάξιμο; 150 λίρες πάνω το πουλάνε, 180+ ευρώ...

Το σφάξιμο πήγαινε σε αυτούς που θα το αγοράσουν. Πως λέμε "σαν τα πρόβατα στην σφαγή", με αυτή την έννοια το είπα. Αρνητική δηλαδή. Όχι ότι "σφάζουν" τις ίδιες τις τιμές, δηλαδή τις μειώνουν.

Δημοσ.

Yes, it blends!!!

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=fLreo24WYeQ&feature=player_embedded[/ame]

---------- Προσθήκη στις 20:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:08 ----------

iphone4image.jpg

μην πατησετε το spoiler ακομα

πρωτα δειτε τις φωτογραφιες καλα και βαλτε τις σε μια σειρα αναλογα με ποια σας αρεσει περισσοτερο...!

και εδω μπορειτε να δειτε απο ποιο κινητο/συσκευη τραβηχτηκε η καθε φωτογραφια:

Α: Sony DCS-WX1

B: EVO 4G

C: iPhone 4

D: iPhone 3GS

E: Droid X

F: Samsung Galaxy

G: Samsung HZ35W

Δημοσ.

παιδια, φως στον ορίζοντα!!! FM στο iPhone!!! ενα αξεσουαρ απο την vodafone, λεγεται iFM Griffin και παρεμβαλλεται μεταξυ απο την συσκευη και το ακουστικο ... τωρα αν το δινει η vodafone δεν ξερω, στο φυλλαδιο το διαβασα....

Δημοσ.

η λυση ειναι μια να εχετε δυο κινητα. Oπωσ εγω τωρα εχω το νοκια ν73 για να τηλεφωνο και το νοκια ν82 για ιντερνετ. Mολισ παρω το iphone 4 θα εχω το νοκια ν82 για τηλεφωνο και το iphone 4 για ιντερνετ. Eτσι θα εχω και ραδιο και μπλε δοντι

Δημοσ.
η λυση ειναι μια να εχετε δυο κινητα. Oπωσ εγω τωρα εχω το νοκια ν73 για να τηλεφωνο και το νοκια ν82 για ιντερνετ. Mολισ παρω το iphone 4 θα εχω το νοκια ν82 για τηλεφωνο και το iphone 4 για ιντερνετ. Eτσι θα εχω και ραδιο και μπλε δοντι

γιατι δεν παιρνεις το galaxy η καποιο αλλο να εχεις 1 συσκευη? :P

Δημοσ.
γιατι δεν παιρνεις το galaxy η καποιο αλλο να εχεις 1 συσκευη? :P

Γιατι το galaxy δεν εχει μηλο :rolleyes:

Seriously ομως, δεν ειναι λιγο ηλιθιο το 2010 να κυκλοφοραμε 2 κινητα για να τα εχουμε ολα? Να εχεις 2 κινητα γιατι χρειαζεσαι 2 διαφορετικες τηλεφωνικες γραμμες το καταλαβαινω, αλλα για να εχεις ολα τα features που επιθυμεις θα επρεπε να φτανει ενα. Και προσωπικα το εγωτηλεφωνω δεν 'το'χει'...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...