Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατι ψηλοακυρο που μου ηρθε:μετα απο 2 μερες λιωσημο στο νεο μου ipad ενα εχω να πω.το iphone εχει πολυ πλακα,σα μπρελοκ ειναι......

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
That's not the point...:rolleyes:

Το point είναι ότι δεν χρειάζομαι τίποτα από τα 2 οπότε η συσκευή μου κάνει, όχι ότι θα με χαλούσαν να υπάρχουν.

Δημοσ.
Το point είναι ότι δεν χρειάζομαι τίποτα από τα 2 οπότε η συσκευή μου κάνει, όχι ότι θα με χαλούσαν να υπάρχουν.

Τώρα είσαι πιο σωστός στην έκφραση σου.

Δημοσ.
Εεεεε. Ερωτεύτηκα;

Ρε συ και η φίλη της με την κάμερα δεν είναι επίσης τρελή ....άρα; Μιλάμε έχω πάθει! Βέβαια αυτή είναι πολύ σπαστικιά, αλλά φίλε κάτι τέτοιες μπορώ να #@$!$% στο κρεβάτι! :lol::lol::lol:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

iphone 4 vs HTC evo 4G...μπορει σε μερικα specs το evo να υπερτερει αλλα επι του πρακτεου το iphone κερδιζει την ναυαρχιδα της HTC σχετικα ανετα...μενει το συγκριτικο με το samsung galaxy s και το motorola droid x.

iphone-vs-evo-toptop-1.jpg

-The EVO scores an obvious win on size, but the iPhone certainly has it on pixel density -- approaching that of a printed page -- and even resolution (960 x 640 vs. 800 x 480), and we found it to be a brighter, higher quality display as well.

-The EVO wins the spec war, but in practice we tend to prefer the photos and video produced by the iPhone. It has better sound and less artifacting when shooting video, with a higher framerate at 720p of 30 fps, vs. the EVO's 24. Photos seem better as well, with less JPEG artifacting, less grain, and less chromatic aberration.

- We're confident that most people can survive with the EVO, but if you want battery "comfort," the iPhone is the best bet.

-The EVO benefits from its extra real estate -- the keyboard is almost too large in portrait -- and we like some of the ways HTC handles prediction, like offering multiple word alternatives as you type, but the iPhone still offers the best touchscreen keyboard we've ever used in actual practice,

-For everybody else, the iPhone is the cleaner solution, and in the multitasking-enabled apps we've been using so far, we'd say the iOS approach is usually sufficient

http://www.engadget.com/2010/06/25/iphone-4-or-evo-4g-which-one-should-you-get/

Επεξ/σία από DJTaurus
  • Super Moderators
Δημοσ.
iphone 4 vs HTC evo 4G...μπορει σε μερικα specs το evo να υπερτερει αλλα επι του πρακτεου το iphone κερδιζει την ναυαρχιδα της HTC σχετικα ανετα...μενει το συγκριτικο με το samsung galaxy s και το motorola droid x.

Και με το Galaxy s πάλι μπροστά θα είναι συνολικά! Ήδη η οθόνη του 4 στα σημεία είναι καλύτερη από του s, καθώς και η κάμερα επίσης! Για το λειτουργικό τα έχουμε πει πως το Android αν και καλό έχει ακόμη αρκετή δουλειά, οπότε κλείσαμε για την ώρα!

B)

Δημοσ.

5MP > 8MP !!!!

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=-wzZ5kQWFyY[/ame]

:-D:-D:-D

Δημοσ.
Και με το Galaxy s πάλι μπροστά θα είναι συνολικά! Ήδη η οθόνη του 4 στα σημεία είναι καλύτερη από του s, καθώς και η κάμερα επίσης!

Λογικα θα αποδειχτει συνολικα καλυτερο και του galaxy s...αλλα για την οθονη που λες το engadget δεν εβγαλε conclusion...το αφησε στο προσωπικο γουστο του καθενος...χρωματα του galaxy ή ευκρινεια και καλυτερες γωνιες θεασης του iphone..και μην υποτιμας το android...θα ειχε ενδιαφερον να γινει το review galaxy s vs iphone 4 με froyo 2.2. ;)

• Super Moderators
Δημοσ.

Βάλε και μαζί αυτό: http://www.macworld.com/article/152314/2010/06/iphonecameratests.html

Και κλείσαμε!

B)

---------- Προσθήκη στις 12:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:50 ----------

Λογικα θα αποδειχτει συνολικα καλυτερο και του galaxy s...αλλα για την οθονη που λες το engadget δεν εβγαλε conclusion...το αφησε στο προσωπικο γουστο του καθενος...χρωματα του galaxy ή ευκρινεια και καλυτερες γωνιες θεασης του iphone..και μην υποτιμας το android...θα ειχε ενδιαφερον να γινει το review galaxy s vs iphone 4 με froyo 2.2. ;)

Froyo έχω εδώ και έναν μήνα αλλά δεν τρελάθηκα σε σχέση με το 2.1! Το πιο εντυπωσιακό είναι το wifi tethering που προσφέρει και όχι η ταχύτητα ή οι μετρήσεις στα frames μιας και δεν έχεις κανένα σοβαρό game για να το δοκιμάσεις!

:-)

Δημοσ.

1.500.000 κομματια πουλησε το ΣΚΑΡΤΟ iphone 4 ΤΗΝ 1Η ΜΕΡΑ ,,,, ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΤΟ EBAY ΣΕ ΤΙΜΗ ευκαιριας γιατι δεν εχει ΣΗΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΠΑΕΙ ΑΝ ΤΟ ΚΟΠΑΝΗΣΕΙΣ ΚΑΤΩ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ , αν βρειτε κανενα .... το θελω αμεσα ....

• Super Moderators
Δημοσ.
1.500.000 κομματια πουλησε το ΣΚΑΡΤΟ iphone 4 ΤΗΝ 1Η ΜΕΡΑ ,,,, ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΤΟ EBAY ΣΕ ΤΙΜΗ ευκαιριας γιατι δεν εχει ΣΗΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΠΑΕΙ ΑΝ ΤΟ ΚΟΠΑΝΗΣΕΙΣ ΚΑΤΩ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ , αν βρειτε κανενα .... το θελω αμεσα ....

Όταν εγώ προσπαθούσα να εξηγήσω κάποια πράγματα, μερικοί εδώ μέσα βρήκαν ευκαιρία να βγάλουν τα απωθημένα τους!

Δεν θα μπω στον κόπο να απαντήσω προσωπικά στον καθένα, απλά τους αφιερώνω όλες τις επόμενες ανακοινώσεις για τα νούμερα των πωλήσεων!

B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...