Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια σας βαρεθηκα ΜΗ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ αμαν πια ......... εγω θα το παρω εχει η δεν εχει σημα , εχει αλλα καλα .... παρτε ενα ΝΟΚΙΑ και αφηστε μας ησυχους .......... ααα αμαν πια , την τριχα την κανουμε τριχια

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δικιο εχει ο domal οποιος γουσταρει το παιρνει..το κινητο αυτο παντα ειχε προβλημα με το σημα..και εγω θα το παρω

Sent from my iPhone using Insomnia.app

• Super Moderators
Δημοσ.
ρε παιδια σας βαρεθηκα ΜΗ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ αμαν πια ......... εγω θα το παρω εχει η δεν εχει σημα , εχει αλλα καλα .... παρτε ενα ΝΟΚΙΑ και αφηστε μας ησυχους .......... ααα αμαν πια , την τριχα την κανουμε τριχια

freedom of speech is a bitch... :o

Δημοσ.
δικιο εχει ο domal οποιος γουσταρει το παιρνει..το κινητο αυτο παντα ειχε προβλημα με το σημα..και εγω θα το παρω

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Το διαβαζεις αυτο που λες? Δεν ειμαι hater, ουτε επιθυμω να ξεκινησω flame.. Αλλα ενα κινητο (!) εχει προβλημα με σημα, αλλα θα πατε να σταξετε ενα σωρο λεφτα ουτως η αλλος... Μονο σεμενα φαινεται παραλογο?

Ναι ειναι ωραιο gadget, κανει ενα σωρο αλλα, αλλα αν δεν εχει σημα ενα τηλεφωνο ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ?

Το παιρνετε με την λογικη οτι καποια στιγμη θα το φτιαξουν, αλλα αν εχουν ολοι την ιδια λογικη και το παρουν οπως εχει, και η Apple σημειωσει τις ιδιες πωλησεις ειτε εχει σημα ειτε οχι, γιατι να βιαστει να φτιαξει ενα προβλημα το οποιο πιθανο να ηξερε οτι υπηρχε πριν κυκλοφορησει...

Ξαναλεω, για να μην παρεξηγουμαστε δεν ειμαι hater, ουτε επιθυμω να ξεκινησω flame..

Δημοσ.

ρε φιλε δεν εχει και τοσο σοβαρο προβλημα , αμαν πια ........

επισης αν ηθελα ενα απλο τηλεφωνο θα επαιρνα ενα νοκια απλο των 40 ευρω το πολυ ....

αλλα δεν θελω ενα απλο τηλεφωνο , θελω ενα smatphone και το iphone ηταν και θα ειναι το Ν1

εδω αγοραζαμε αισχως συσκευες της ΝΟΚΙΑ παλια με μαπα λειτουργικα , για να μη πω τα winmobiles κλπ

Δημοσ.

Δεν είναι αυτό το point του Kasrith. Η Apple μπορεί και να τεστάρει τους αγοραστές για το αν θα αγόραζαν ένα προϊόν παρόλο που έχει πρόβλημα, όποιο και αν είναι αυτό.

Τα ίδια γινόντουσαν και με τα panels με το yellow tinge κτλ, μην μου πείτε πως δεν ξέρουν τα προβλήματα που παρουσιάζουν οι συσκεύες τους, εξάλλου τα παραδέχονται και οι ίδιοι,

το θέμα είναι να μην κάνουν συνέχεια όλο τέτοια λάθη εφόσον είναι τόσο high quality και ακριβά και χαίρεσαι να έχεις ένα τέτοιο gadget.

Δημοσ.

Ρε λέτε να έπιασαν τα βουντού και τα ξόρκια που έκανα για να μείνει κανένα iPhone 4 και για μας;

Σόρι ρε παιδιά... μάλλον το παράκανα λίγο...

Άντε να δούμε τώρα πόσο θα τους πτοήσει αυτό...

Δημοσ.

Ο περισσότερος κόσμος όταν επιλέγει Apple, την επιλέγει για την αξιοπιστία της. Είναι από τις λίγες εταιρείες που προσωπικά αν ήθελα να αγοράσω προϊόν της, το έκανα με κλειστά μάτια γιατί ήξερα τι να περιμένω.

Αλλά, ότι ανεβαίνει, κατεβαίνει. Όσο εύκολα ο κόσμος παινεύει και μοστράρει ένα προϊόν, άλλο τόσο εύκολα το απαξιώνει και το μηδενίζει.

Ελπίζω αυτό με την κεραία να είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό...

• Super Moderators
Δημοσ.
Ο περισσότερος κόσμος όταν επιλέγει Apple, την επιλέγει για την αξιοπιστία της. Είναι από τις λίγες εταιρείες που προσωπικά αν ήθελα να αγοράσω προϊόν της, το έκανα με κλειστά μάτια γιατί ήξερα τι να περιμένω.

Αλλά, ότι ανεβαίνει, κατεβαίνει. Όσο εύκολα ο κόσμος παινεύει και μοστράρει ένα προϊόν, άλλο τόσο εύκολα το απαξιώνει και το μηδενίζει.

Δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό! Την ίδια συμπεριφορά είχαν πάνω/κάτω και τα προηγούμενα μοντέλα καθώς και οποιαδήποτε άλλη συσκευή την χουφτώσεις με συγκεκριμένο τρόπο στο σημείο που βρίσκεται η κεραία. Το "μειώνεται το σήμα" μέχρι το "χάνεται η κληση" έχουν μεταξύ τους τεράστια διαφορά και σημασία! Απλά ο καθένας επιλέγει το πως θα τα παρουσιάσει!

Επίσης: http://www.iphonehellas.gr

B)

Δημοσ.

"Θέλετε ραδιόφωνο;"

"Ναιιιιιιιιι"

"ΝΑΑ θα πάρετε!"

"Θέλετε φλας;"

"Ναιιιι!"

"Να θα πάρετε..":Ρ

Κ όλα αυτά τα παραπάνω σε μια ιδεατή καταναλωτική κοινωνία που η apple λαμβάνει υπόψιν της της αγοραστικές ανάγκες της πελατειακής της βάσης.

Δημοσ.
"Θέλετε ραδιόφωνο;"

"Ναιιιιιιιιι"

"ΝΑΑ θα πάρετε!"

"Θέλετε φλας;"

"Ναιιιι!"

"Να θα πάρετε..":Ρ

Μου είναι αδιάφορα και τα 2 και ειδικά το flash.

Δημοσ.
Μου είναι αδιάφορα και τα 2 και ειδικά το flash.

Μπορεί, και όχι μόνο σε εσένα, αλλά από τι στιγμή που το θέλει ΕΣΤΩ και ένας πρέπει να ληφθεί υπόψιν της εταιρίας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...