Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν ξέρω ποιο είναι πιο απογοητευτικό. Το γεγονός ότι είναι μεγάλη ξενέρα να ψήνεσαι για τον iPhone 4 και να βλέπεις ότι έχει ένα τόσο χοντρό flaw, ή το γεγονός ότι δεν το πήρε χαμπάρι (??) ούτε η Apple? :-(
To γεγονος οτι θα πρεπει να περιμενεις κανα μηνα μεχρι να διορθωσουν τα οποια bugs σε περιπτωση που διαθετεις τα φραγκα να το αγορασεις με το καλημερα. :lol:
  • Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Δεν ξέρω ποιο είναι πιο απογοητευτικό. Το γεγονός ότι είναι μεγάλη ξενέρα να ψήνεσαι για τον iPhone 4 και να βλέπεις ότι έχει ένα τόσο χοντρό flaw, ή το γεγονός ότι δεν το πήρε χαμπάρι (??) ούτε η Apple? :-(

Δεν πιστεύω οτι υπάρχει περίπτωση να μην το γνώριζαν...

• Super Moderators
Δημοσ.
Το σημαντικότερο δεν επισήμανες. Ότι ο τυπάς το κρατάει επίτηδες με το γνωστό τρόπο (το αναφέρει μάλιστα) και το σήμα του τηλεφώνου δεν πέφτει!!! Έτσι και αλλιώς, είδα σήμερα πως κρατάω το 3gs στα χέρια μου και νομίζω ότι δεν θα έχω το παραμικρό πρόβλημα, με άλλα λόγια, ποτέ δεν το "αγκαλιάζω" όπως συμβαίνει στα βίντεο που κυκλοφόρησαν αλλά το κρατώ με τα ακροδάχτυλα (στη χειρότερη να ακουμπήσει στην παλάμη η κάτω αριστερά γωνία, ακριβώς στη γωνία). Όταν μιλάω και αυτό βρίσκεται κολλημένο στο αυτί μου, όλη η κάτω πλευρά είναι στον αέρα, δε γίνεται αλλιώς!

Εχεις την εντύπωση πως δεν το πρόσεξα? :P

Απλά δεν έχει νόημα πλεον και βαρέθηκα να επαναλαμβάνομαι!

Άλλάζω θέμα: Ακούγοται διάφορα πως οι 2 εταιρίες που ανακοίνωσαν πως θα το φέρουν Αύγουστο, κάτι δεν μας λένε σωστά και πως δεν θα είναι αυτή η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας. Απλά θα φέρουν ορισμένα κομμάτια ως "κράχτες" στην αρχή (γι'αυτό και τα τηλεφωνήματα με τις ερωτήσεις για το ποιο μοντέλο θέλουμε κλπ κλπ)!

Ξέρει κανείς τίποτα περισσότερο???

B)

Δημοσ.
Ακούγοται διάφορα πως οι 2 εταιρίες που ανακοίνωσαν πως θα το φέρουν Αύγουστο, κάτι δεν μας λένε σωστά και πως δεν θα είναι αυτή η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας. Απλά θα φέρουν ορισμένα κομμάτια ως "κράχτες" στην αρχή (γι'αυτό και τα τηλεφωνήματα με τις ερωτήσεις για το ποιο μοντέλο θέλουμε κλπ κλπ)!

B)

Δεν ξέρω αν έχει σημασία ή είναι παντελώς άσχετο αλλά σήμερα μίλησα πάλι με vodafone για micro sim (είπα να δώσω τα 17ε για να έχω σίγουρα τηλέφωνο όταν έρθει το 4, μην κάνω κάνα λάθος και μετά δεν μπαίνει ούτε σε κινητό με κανονική sim). Η κοπέλα δεν είχε ιδέα για τις micro sim πλην του ipad για το οποίο πάλι πρέπει να έμαθε μέσω ερωτήσεων και όχι ενημέρωσης (δηλαδή να την έπαιρναν τηλ και να την έπριζαν).

Δημοσ.

Ρε παιδια ενας απο Αγγλια το παρηγειλε με ελληνικη πιστωτικη και εβαλε την διευθηνση της αδερφης (ξαδερφης?) του που σπουδαζει εκει , και του το εστειλαν κανονικα. Θα προσπαθισω και εγω μαλλον σε 2-3 εβδομαδες που θα ειναι παλι διαθεσημο..

Δημοσ.
Ρε παιδια ενας απο Αγγλια το παρηγειλε με ελληνικη πιστωτικη και εβαλε την διευθηνση της αδερφης (ξαδερφης?) του που σπουδαζει εκει , και του το εστειλαν κανονικα. Θα προσπαθισω και εγω μαλλον σε 2-3 εβδομαδες που θα ειναι παλι διαθεσημο..

Και εγώ με ελληνική πιστωτική το παρήγγειλα και το έστειλα σε μία φίλη. Γίνεται κανονικά

Δημοσ.
Άλλάζω θέμα: Ακούγοται διάφορα πως οι 2 εταιρίες που ανακοίνωσαν πως θα το φέρουν Αύγουστο, κάτι δεν μας λένε σωστά και πως δεν θα είναι αυτή η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας. Απλά θα φέρουν ορισμένα κομμάτια ως "κράχτες" στην αρχή (γι'αυτό και τα τηλεφωνήματα με τις ερωτήσεις για το ποιο μοντέλο θέλουμε κλπ κλπ)!

B)

Δεν έχω ακούσει τίποτα, με είχαν πάρει τηλέφωνο από βόντα και μου είπαν τέλος Αυγούστου αλλά τίποτα περισσότερο. Αναρωτιέμαι αν πρέπει να περιμένω μήπως υπάρξει καμιά περίεργη αλλαγή/βελτίωση στις επόμενες παρτίδες, το έχεις σκεφτεί;

• Super Moderators
Δημοσ.
Δεν έχω ακούσει τίποτα, με είχαν πάρει τηλέφωνο από βόντα και μου είπαν τέλος Αυγούστου αλλά τίποτα περισσότερο. Αναρωτιέμαι αν πρέπει να περιμένω μήπως υπάρξει καμιά περίεργη αλλαγή/βελτίωση στις επόμενες παρτίδες, το έχεις σκεφτεί;

Λεώ να το πάρω μόλις γυρίσω από τις διακοπές (αρχές Αυγούστου), οπότε δεν έχω αποφασίσει ακόμη από που θα το αγοράσω!

:-)

Δημοσ.

Εγω παιδια παλι καλα που ειμαι moderator σε ενα αγγλικο φορυμ για κινητα, και ο admin ειναι απο Αγγλια και θα το παραγειλω σε 2-3 εβδομαδες. Ευχαριστω για την πληροφορια alexzzz :)

Μηπως μπορεις να μου πεις αν εβαλες Ελλαδα εκει που συμπληρωνεις στοιχεια ?

Δημοσ.
Μηπως μπορεις να μου πεις αν εβαλες Ελλαδα εκει που συμπληρωνεις στοιχεια ?

Στα στοιχεία αποστολής όχι... έβαλα της φίλης μου. Την παραγγελία όμως την έκανα με τον itunes λογαριασμό μου όπου είχα βάλει παλιά την κανονική μου διεύθυνση (Ελλάδα)... δεν έπαιξε ρόλο αυτό όμως .

Δημοσ.

Δεν νομιζω να τους νοιαζει βασικα... Ξερουν οτι θα σημειωσουν της πωλησεις anyway

• Super Moderators
Δημοσ.

http://prometheus.med.utah.edu/~bwjones/2010/06/apple-retina-display/

http://www.macworld.com/article/152314/2010/06/iphonecameratests.html

Ορίστε και 2 πολύ καλά τεκμηριωμένα άρθρα, το ένα για την οθόνη και το άλλο για την κάμερα του 4! Για την οθόνη λιγο πολύ τα ξέραμε, για την κάμερα όμως έρχεται και η επιβεβαίωση πως τα νούμερα στα mpixels δεν λένε πάντα πολλά πράγματα!

Perfect!

B)

Δημοσ.
http://prometheus.med.utah.edu/~bwjones/2010/06/apple-retina-display/

http://www.macworld.com/article/152314/2010/06/iphonecameratests.html

Ορίστε και 2 πολύ καλά τεκμηριωμένα άρθρα, το ένα για την οθόνη και το άλλο για την κάμερα του 4! Για την οθόνη λιγο πολύ τα ξέραμε, για την κάμερα όμως έρχεται και η επιβεβαίωση πως τα νούμερα στα mpixels δεν λένε πάντα πολλά πράγματα!

Perfect!

B)

το πρώτο δεν δουλεύει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...