Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

kage

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

πες το αυτό σε τόσους αριστερόχειρες (είμαι ενας απο αυτούς και το υπο συγκεκριμένες συνθήκες πάει ποιο πολύ σε αυτούς) και πείσε τους οτι τόσα χρόνια χρησιμοποιούσαν το λάθος χέρι. Τρώγαμε ξύλο στο σχολείο που γράφαμε με το αριστερό, τώρα θα έρθει και η apple και θα μας πεί οτι δεν ξέρουμε να κρατάμε και το κινητό. Έλεος.

Και εδώ είναι ελλαντα και μπορεί να περάσει και στο ντουκου, αλλά στο america δεν θα με ξαφνιάσει αν δούμε μηνύσεις αριστερόχειρων για discrimination, εδώ κάνανε σε μεγάλες εταιρίες αυτοκινήτων γιατί δεν γράφανε στις οδηγίες να μην ανοίγετε τις πόρτες οταν το αυτοκίνητο είναι σε κίνηση (που είναι αυτονόητο), σε αυτό θα κολλήσουν;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
πες το αυτό σε τόσους αριστερόχειρες (είμαι ενας απο αυτούς και το υπο συγκεκριμένες συνθήκες πάει ποιο πολύ σε αυτούς) και πείσε τους οτι τόσα χρόνια χρησιμοποιούσαν το λάθος χέρι. Τρώγαμε ξύλο στο σχολείο που γράφαμε με το αριστερό, τώρα θα έρθει και η apple και θα μας πεί οτι δεν ξέρουμε να κρατάμε και το κινητό. Έλεος.

Και εδώ είναι ελλαντα και μπορεί να περάσει και στο ντουκου, αλλά στο america δεν θα με ξαφνιάσει αν δούμε μηνύσεις αριστερόχειρων για discrimination

Δηλαδή εσύ τώρα θεωρείς πως απλά κρατώντας το 4 με το αριστερό σου (χέρι), δεν θα μπορείς καν να πάρεις τηλέφωνο?

Μην τρελαίνεστε βρε σεις!

B)

Δηλαδή εσύ τώρα θεωρείς πως απλά κρατώντας το 4 με το αριστερό σου (χέρι), δεν θα μπορείς καν να πάρεις τηλέφωνο?

με 10χ10 εκατοστά άνοιγμα παλάμης (ναι το μέτρησα) και τα βίντεο που έχω δεί, πες μου εσύ, θα έχω;

• Super Moderators
με 10χ10 εκατοστά άνοιγμα παλάμης (ναι το μέτρησα) και τα βίντεο που έχω δεί, πες μου εσύ, θα έχω;

Αυτό λέω, πως δεν μπορεί να σου πει κανείς γιατί ειναι σχετικό το πότε και πως θα παρουσιαστεί το "πρόβλημα"!

ρε βασίλη ειλικρίνα δεν μπορώ να πιστέψω οτι μετά απο τόσα βίντεο και μαρτυρίες δεν μπορείς να καταλάβεις οτι δεν είναι "σχετικό" το θέμα, αλλά όταν ακουμπάς συγκεκριμένο σημείο, που αν ήταν εντελώς στο κάτω μέρος ή στο επάνω δεν θα παραπονιόνταν κανένας. Εκεί που είναι όμως συγκεκριμένα άτομα ( και είναι πολλά) έχουν προβλημα.

Μην τρελαίνεστε βρε σεις!

B)

θέλω να σε δω να χρησιμοποιείς το τηλέφωνο με το άλλο σου το χέρι. ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣ άδω και δεν ξέρω πόσα χρόνια..αλλά το άλλο, κάντο για 2 μέρες να δούμε αν δεν σε πειράζει. Μα τι είναι αυτα που λες, και σίγα μην τρελαινόμαστε. Τρελαίνουμε τώρα με αυτά που θέτεις, και πιστεύεις, ότι αυτό δεν είναι πρόβλημα?? ΜΕΓΑ πρόβλημα, ειδικά για μένα που είμαι αριστερόχειρας. Παίδες, είναι θέμα, ναι θα έπαιρνα και bumbers , ΑΛΛΑ πάλι, δεν θα έπρεπε. Και μην ξεχνάμε το τζαμι πίσω. Πόσες φόρες μου εχει πέσει το 3G, από το αμάξι, πάνω στο οδόστρωμα. Και άντεξε ..τωρα αυτό , αν το πάθω και πάλι, προβλέπετε, ασφάλεια για θραύση κρυστάλλων. Επίσης, δεν είναι τυχαίο που η apple λέει να κάνουμε και insure το τηλέφωνο μας.

Τουλαχιστον θα μπορούσε να βαλεί στη συσκευασία ενα απο τα bumpers που τόσο πολυ διαφημίζει (γιατι άραγε; ), αλλα οχι την apple δεν την φτανουν τα 700+ ευρω που θα πληρωσει καποιος για ενα προβληματικο τηλεφωνο αλλα πρεπει να πληρωσει και λίγα ακόμα για μια φθηνη λυσή αντιμετωπισης του προβληματος της λήψης.

• Super Moderators
ρε βασίλη ειλικρίνα δεν μπορώ να πιστέψω οτι μετά απο τόσα βίντεο και μαρτυρίες δεν μπορείς να καταλάβεις οτι δεν είναι "σχετικό" το θέμα, αλλά όταν ακουμπάς συγκεκριμένο σημείο, που αν ήταν εντελώς στο κάτω μέρος ή στο επάνω δεν θα παραπονιόνταν κανένας. Εκεί που είναι όμως συγκεκριμένα άτομα ( και είναι πολλά) έχουν προβλημα.

Το κατάλαβα βρε! Αλλά δεν βλέπω κάπου να αναφερουν όλοι πως μόλις το ακουμπήσουν εκεί (με το χέρι πάντα) χάνεται εντελώς το σήμα και πέφτει η κλήση! Γι'αυτό το θεωρώ λίγο υπερβολικό στο να δεχτούμε πως υπάρχει σοβαρό κατασκευαστικό πρόβλημα.

PS: Μου αρέσει πως δεν θα σχολίαζα ξανά, αλλά δεν με αφήνετε! :P

PS2: Τα bumpers τα θεωρώ μια αηδία!

Αλλά δεν βλέπω κάπου να αναφερουν όλοι πως μόλις το ακουμπήσουν εκεί (με το χέρι πάντα) χάνεται εντελώς το σήμα και πέφτει η κλήση!

Κατασκευαστικό λάθος της Apple. Ήθελαν σε όλους να πέφτει το σήμα αλλά απέτυχαν... Τουλ οι περισσότεροι χάνουν το σήμα.

• Super Moderators

Το γυροσκόπιο λειτουργεί απίστευτα εντυπωσιακά!

http://www.engadget.com/2010/06/25/gyroscope-gunning-on-the-iphone-4-with-eliminate-gun-range-vid/

B)

παντως αν ισχυει πραγματικα αυτο με το σημα ϑα ειναι η μεγαλυτερη πατατα που εχει κανει εταιρια απο την ανακαλυψη της φωτιας και μετα....

Παιδιά αυτό με το σήμα με προβλημάτισε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ. Είχα ψηθεί 100% να πάρω το iphone 4 και τώρα είμαι σχεδόν αποφασησμένος να ΜΗΝ το πάρω :( Πάντως μπορεί να το διορθώσουν μέχρι τον σεπτέμβριο που θα έρθει...

Αυτό που θελω να ρωτήσω... Αν ακουμπήσουμε την εγκοπή στο πάνω μέρος (εκεί που πάλι εννόνονται οι 2 κεραίες) θα έχουμε πάλι το ίδιο πρόβλημα? Και κάτι που σκέφτηκα. Μήπως το σήμα πεύτει ΜΟΝΟ όταν έχουμε ενεργοποιήμένο Wifi/Bluetooth/GPS? Γιατί αν δεν τα έχουμε ανοιχτά τότε (υποθέτω) πως δεν θα λειτουργεί η κεραία τους άρα δεν θα έχουμε πρόβλημα. Αν μπορεί κάποιος να τεστάρει αυτό το 2ο που ρώτησα. Ευχαριστώ.

Το γυροσκόπιο λειτουργεί απίστευτα εντυπωσιακά!

http://www.engadget.com/2010/06/25/gyroscope-gunning-on-the-iphone-4-with-eliminate-gun-range-vid/

B)

Το σημαντικότερο δεν επισήμανες. Ότι ο τυπάς το κρατάει επίτηδες με το γνωστό τρόπο (το αναφέρει μάλιστα) και το σήμα του τηλεφώνου δεν πέφτει!!! Έτσι και αλλιώς, είδα σήμερα πως κρατάω το 3gs στα χέρια μου και νομίζω ότι δεν θα έχω το παραμικρό πρόβλημα, με άλλα λόγια, ποτέ δεν το "αγκαλιάζω" όπως συμβαίνει στα βίντεο που κυκλοφόρησαν αλλά το κρατώ με τα ακροδάχτυλα (στη χειρότερη να ακουμπήσει στην παλάμη η κάτω αριστερά γωνία, ακριβώς στη γωνία). Όταν μιλάω και αυτό βρίσκεται κολλημένο στο αυτί μου, όλη η κάτω πλευρά είναι στον αέρα, δε γίνεται αλλιώς!

Δεν ξέρω ποιο είναι πιο απογοητευτικό. Το γεγονός ότι είναι μεγάλη ξενέρα να ψήνεσαι για τον iPhone 4 και να βλέπεις ότι έχει ένα τόσο χοντρό flaw, ή το γεγονός ότι δεν το πήρε χαμπάρι (??) ούτε η Apple? :-(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...