Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

kage

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ας παμε να δουμε τι λεγανε τα τυφλα fanboys οταν βγηκε η ειδηση οτι το iphone 4 χανει αισθητα το σημα του οταν το κρατας απο κατω αριστερα .

Μιλαμε εχει πολυ χαβαλε γιατι το υπερασπιζονται χωρις επιχειρηματα και κοντρα στα επιχειρηματα συντακτων μεγαλων sites, λες και το κινητο ηταν της δικιας τους εταιριας:

Ερχεται μετα η ανακοινωση της apple που λεει πραγματι οτι το σημα χειροτερευει αν το πιανεις κατω αριστερα, ειδικα μαλιστα αν καλυπτεις την εγκοπη.

Aς δουμε τι απανταει ενα fanboy που σεβεται τον εαυτο του:

Και ας δουμε τι ειχε γραψει χθες για το τι 8θα ελεγε αν η apple εβγαζε ανακοινωση που παραδεχοταν οτι χανει το σημα του οταν το κρατας κατω αριστερα:

+100000000000000

Άντε γιατί μερικοί καταντάνε γραφικοί....αλλά δεν πειράζει κάτι πρέπει να διαβάζουμε να γελάμε και λίγο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators

Όπως έχω ήδη πει δεν θα κάτσω να απαντήσω ξανά για το συγκεκριμένο θέμα στον κάθε πικραμένο με συγκεκριμένες εμμονές που αξιολογει τα μηνύματά μου όπως γουστάρει!

Γνωρίζω πολύ καλά ανάγνωση και γραφή και μπορώ να αξιολογώ τα πράγματα όπως πιστεύω! Το ότι δεν δέχεστε πως για μένα δεν είναι πρόβλημα σημαντικό, δεν με ενδιαφέρει! Έχω ήδη τα προηγούμενα iphones που επίσης είχαν "προβλήματα" με τις κεραίες αλλά δεν είδα να συμβαίνει κάτι τραγικό όπως επίσης παίζω και απο χθες με ένα επίσης "προβληματικό" με το wifi του ipad (τι σύμπτωση! και αυτό έχει full σήμα).

B)

φιλε billdanos για αλλους ειναι σημαντικο...

μη ξεχνας οτι εαν εισαι αριστεροχειρας δεν προκειται ποτε να το χρησιμοποιησεις....

δυστυχως αποδειχτεις οτι υπερβαλλεις και δεν βλεπεις τα γεγονοτα....

η ιδια η Apple παραδεχετε το προβλημα οποτε εμεις τι να λεμε...

• Super Moderators
εγω που ειμαι αριστεροχειρας θα εχω προβλημα?

οποτε θα πρεπει να παρω θηκουλα

Αγόρασέ το πρώτα και μετά θα δεις αν έχεις πρόβλημα ή όχι!

B)

Μα όπως είπαν και οι άλλοι πιο πριν δεν έχει σημασία αν είσαι δεξιόχειρας ή αριστερόχειρας. Εγώ που μαι δεξιόχειρας με βολεύει να πιάνω το κινητό με το δεξί χέρι κάτω δεξιά οπότε θέλοντας και μη τα δάκτυλά μου πάνε στο κάτω αριστερό μέρος.

Epic fail η Apple εδώ.

• Super Moderators
Μα όπως είπαν και οι άλλοι πιο πριν δεν έχει σημασία αν είσαι δεξιόχειρας ή αριστερόχειρας. Εγώ που μαι δεξιόχειρας με βολεύει να πιάνω το κινητό με το δεξί χέρι κάτω δεξιά οπότε θέλοντας και μη τα δάκτυλά μου πάνε στο κάτω αριστερό μέρος.

Epic fail η Apple εδώ.

http://www.digitalversus.com/no-iphone-4-antenna-issues-here-news-14538.html

Άρα υποθέτουμε πως δεν είναι ολα τα χέρια ίδια! Μιας κι το "πρόβλημα" δεν επαληθεύεται σε όλους τους χρήστες!

:lol:

Τώρα τι να πω?

Είναι δυνατόν εταιρία του μεγέθους της Apple να προτείνει σαν λύση να μην κρατάμε με το αριστερό χέρι το κινητό ή να αγοράσουμε θήκη?

Μου φαίνεται έχει καβαλήσει το καλάμι το αγαπητό μας μηλαράκι. Αλλά έτσι είναι. Αντί να βρει μία σοβαρή λύση και ουσιαστικά να κάνει ανάκληση σε όλες τις προβληματικές συσκευές που έχουν πουληθεί (κάτι που θα σήμαινε φυσικά τεράστια οικονομική καταστροφή και τρομακτική μείωση των πωλήσεων του iphone4) βγαίνει και λέει επίσημα αυτές τις μπαρούφες (για να μην τις χαρακτηρίσω αλλιώς...).

Αγαπητή Apple συγχαρητήρια λοιπόν. Η συσκευή που τόσα εκκατομύρια καταναλωτές περίμεναν σαν την συσκευή-θαύμα έχει πρόβλημα εκ γενετής. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Απλά κάποιες χιλιάδες από εμάς δεν θα δώσουμε τελικά αυτά τα περίπου €600 μέχρι να βρεθεί λύση στο πρόβλημα (αν βρεθεί...).

Νext time λοιπόν...

• Super Moderators

Όσοι το πήρατε ήδη, μπορείτε να ποστάρετε μερικά screenshots από την εφαρμογή ibooks? Θέλω να δω τη διαφορά στην απεικόνιση κειμένου σε σχέση με το 3gs (βασικά να δω πόσες γραμμές επιπλέον έχει και αν μπορείς να διαβάσεις εκεί κάτι)? Επίσης θα ήθελα να το δω με Ελληνικό κείμενο στο book για να τσεκάρω τους χαρακτήρες!

:-)

Άρα υποθέτουμε πως δεν είναι ολα τα χέρια ίδια! Μιας κι το "πρόβλημα" δεν επαληθεύεται σε όλους τους χρήστες!

ξανακοίτα το Link που δίνεις γιατί έχει και update και εκτίθεσαι παραπάνω.

UPDATE 25/06: after some more extensive testing, we did notice a loss in reception when holding the iPhone 4 firmly in our left hand, with the palm resting on the lower corner of the handset. For around 40 seconds nothing happens, then the bars start to slowly drop out one after another.

We tried holding the handset in all kinds of different ways: with one hand, with two hands, even with four hands, but our network reception didn't budge a bit, no matter how hard we tried ... until, that is, we tried holding it in our left hand and for more than 40 second (see update, above)s.

και αυτο που γράφαν στο τέλος το έχουν με strikethrough

It may seem a little strange to be reporting on a bug we found to be non-existent, but given that the web is buzzing with hype about the fault, we thought it'd be good to balance things out a bit by letting you know that our iPhone 4 is working just fine!

• Super Moderators
ξανακοίτα το Link που δίνεις γιατί έχει και update και εκτίθεσαι παραπάνω.

και αυτο που γράφαν στο τέλος το έχουν με strikethrough

Πφφφφφφφφ βρε συ αυτό που φωνάζω και δεν με προσέχει κανείς είναι πως και στο 2g και στο 3g και στο 3gs έχει παρόμοια συμπεριφορά αν το πιάσω σφιχτά από κάτω! Αυτό δεν είναι κατασκευαστικό λάθος που κάτι πήγε στραβά κατά την παραγωγή του και δημιουργήθηκε το πρόβλημα!

Και πέρα από αυτό το site, υπάρχουν άπειρες αναφορές από χρήστες που δεν έχουν πρόβλημα στην πράξη, αυτό τι σημαίνει??? Υποθέτω πως αν είναι όπως τα λέτε θα έπρεπε το σύνολο των αγοραστών να έχουν πρόβλημα (και δεν μιλάω για μειώσεις στις γραμμές σήματος αλλά πραγματικό πρόβλημα επικοινωνίας!)

Αν είχε ένα σοβαρ'ο κατασκευαστικό πρόβλημα όπως ας πούμε ένα προβληματικό κουμπί ή διακόπτη, ή να ήταν στραβό το δέσιμο κάπου (που μου έχει τύχει 2 φορές σε λευκά 3gs) ή στο άσχετο να κολλούσε κλπ κλπ, θα το θεωρούσα κάτι σοβαρό και θα προβληματιζόμουν! Το ότι όμως υπό συγκεκριμένες συνθήκες, κράτημα κλπ παρουσιάζεται μείωση στο σήμα (και όχι αποκλειστικά διακοπή της κλήσης όπως πολλοί πιστεύετε), ε sorry αλλά απλά αναφέρω πως "το έχω ξαναδεί το έργο"!

:)

To "πρόβλημα", όπως λες, εμφανίζεται σε μένα οπότε ποσώς με ενδιαφέρει εαν επαληθεύτεραι σε όλους τους χρήστες. Από την στιγμή που με περιορίζει στο πως θα κρατάω το κινητό για μένα είναι πρόβλημα. Έχω ένα LG Cookie, τρελή μούφα κινητό, και όμως πρόβλημα με το σήμα εγώ δεν έχω.

Συμφωνώ απόλυτα με τον JIMBOAthens. Και γω ήμουν έτοιμος να το πάρω αλλά θα περιμένω να δω τι θα γίνει. Αλλιώς πάμε για 5th gen.

Πφφφφφφφφ βρε συ αυτό που φωνάζω και δεν με προσέχει κανείς είναι πως και στο 2g και στο 3g και στο 3gs έχει παρόμοια συμπεριφορά αν το πιάσω σφιχτά από κάτω! Αυτό δεν είναι κατασκευαστικό λάθος που κάτι πήγε στραβά κατά την παραγωγή του και δημιουργήθηκε το πρόβλημα!

Και πέρα από αυτό το site, υπάρχουν άπειρες αναφορές από χρήστες που δεν έχουν πρόβλημα στην πράξη, αυτό τι σημαίνει??? Υποθέτω πως αν είναι όπως τα λέτε θα έπρεπε το σύνολο των αγοραστών να έχουν πρόβλημα (και δεν μιλάω για μειώσεις στις γραμμές σήματος αλλά πραγματικό πρόβλημα επικοινωνίας!)

Εϊναι υπαρκτό πρόβλημα εφόσον το ανέφερε η apple ? Για εμένα αν ο ίδιος ο κατασκευαστής παραδέχεται το πρόβλημα ναι το λαμβάνω υπόψιν. Μπορεί εγώ στην τελική να έχω το συγκεκριμένο πρόβλημα όταν το πάρω. Τι θα γίνει θα μου το αλλάξουν? η θα μου πουν βάλει bamberaki?

Και κάτι άλλο λες αγόρασε το και βλέπεις αν έχεις πρόβλημα . Μιλάμε η καταναλωτική πολιτική σου σκίζει . Όταν σκας τόσα λεφτά για κινητό περιμένεις το κατασκευαστή να μην σου λέει βάλει θήκη ούτε πρόσεχε προς το κρατάς. Αυτά είναι τουλάχιστον αστειότητες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...