Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

kage

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αυτό το "bug" παραείναι ηλίθιο για να ξέφυγε από την apple όταν περιμένει απο μια συσκευή εκατομμύρια πωλήσεις!

B)

Λες και ολόκληρη Apple να μην έχει μελετήσει το θέμα της κεραίας, ειδικά σε κάτι τόσο ...χαζό! Το να αποδειχτεί πως το πρόβλημα παρουσιάζεται υπό ορισμένες συνθήκες (πχ με ανοιχτό bluetooth, wifi κλπ), ίσως να μου φανεί πιο λογικό από το "το δάχτυλο ενώνει τις κεραίες και τις βραχυκυκλώνει"!

Αυτά είναι τα δικά σου λόγια, οπότε, με βάση αυτά που γράφεις ο ίδιος, θεωρείς το πρόβλημα απόλυτα γελοίο για να ξεφύγει από τα σαίνια της apple.

Άρα το ότι το πρόβλημα τελικά ισχύει τί σημαίνει με βάση τα λεγόμενά σου? Ότι οι μηχανικοί της apple είναι γελοίοι....???

Όσο για το αδιανόητο για σένα "το δάχτυλο ενώνει τις κεραίες και τις βραχυκυκλώνει", ήδη πόσταρα βιντεάκι που σου επαληθεύει ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό. Με ένα κλειδάκι ή ένα μεταλλικό αντικείμενο επάνω στην εγκοπή, έχεις κόψει το σήμα.

Το ίδιο συμβαίνει και με το χέρι σε εκείνο το σημείο. Ούτε χούφτωμα χρειάζεται, ούτε κάτι το ιδιαίτερο. Απλώς να το κρατάς με το αριστερό χέρι.

Και η λύση :

500x_tapescotch.jpg

Από κεί και πέρα, μπορείς να συνεχίσεις να στρουνθοκαμιλίζεις όσο θές. Άλλωστε ανοιχτό φόρουμ είναι και ο καθένας μπορεί να ισχυρίζεται ότι θέλει.

Η πραγματικότητα είναι μία και έχει χιλιοειπωθεί:

Σχέδιο της apple είναι για να κάνει convert τους αριστερόχειρες σε δεξιόχειρες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μάλιστα, οπότε το κινητό πάει υποχρεωτικά με τις θηκούλες του... Μετά από όλα αυτά, μπαίνω σε διλήμματα που δεν ήθελα να μπω γιατί δε με ενδιαφέρει να πάρω οτιδήποτε άλλο εκτός από iphone.

edit: Και δεν έχει σημασία με ποιό χέρι το κρατάς όπως βλέπουμε εδώ [ame]http://www.youtube.com/watch?v=LQ9zmwICbKU[/ame]

Μάλιστα, οπότε το κινητό πάει υποχρεωτικά με τις θηκούλες του... Μετά από όλα αυτά, μπαίνω σε διλήμματα που δεν ήθελα να μπω γιατί δε με ενδιαφέρει να πάρω οτιδήποτε άλλο εκτός από iphone.

edit: Και δεν έχει σημασία με ποιό χέρι το κρατάς όπως βλέπουμε εδώ http://www.youtube.com/watch?v=LQ9zmwICbKU

Ναί, διότι το κρατά με το δεξί και τα δάχτυλά του ακουμπάν την εγκοπή στην αριστερή πλευρά ;)

Απαράδεκτο και απογοητευτικό το όλο σκηνικό! Η εταιρεία που είχε ως συνώνυμο την λέξη "αξιοπιστία" έκανε ένα από τα πιο παιδαριώδη λάθη που θα μπορούσαμε να φανταστούμε!

Μία το Wifi σήμα που πέφτει στο iPad, τώρα αυτό... λες και η Apple τα έχει βάλει με τις βασικές λειτουργίες των συσκευών της.

Ευτυχώς που δεν μπήκα στον πειρασμό να το παραγγείλω.

Ναί, διότι το κρατά με το δεξί και τα δάχτυλά του ακουμπάν την εγκοπή στην αριστερή πλευρά ;)

Φυσικά, τα έχω δει όλα τα βίντεο που κυκλοφόρησαν από χθες, δε χρειάζονται και φοβερές γνώσεις να καταλάβεις τι γίνεται. Θα έπρεπε και η κάτω αριστερή εγκοπή να ήταν ψηλά (στο ύψος που βρίσκεται και η άλλη) έτσι ώστε όταν πιάνεις το κινητό να αγγίζεις μόνο την gsm κεραία και όχι και τις δυο μαζί. Βέβαια, πάλι θα βλέπαμε βίντεο με τον αντίχειρα να έχει φτάσει στο power button αλλά ένα τέτοιο grip θα ήταν αντιρεαλιστικό και ουσιαστικά δε θα υπήρχε πρόβλημα ούτε η ανάγκη για bumpers.

Πλέον η είδηση είναι ανερτημένη καί στη κεντρική σελίδα του insomnia.

kirileman, το πρόβλημα πιστεύω θα λυθεί στις επόμενες version με την τοποθέτηση διαφανούς μονωτικού φιλμ πάνω από τις κεραίες.

kirileman, το πρόβλημα πιστεύω θα λυθεί στις επόμενες version με την τοποθέτηση διαφανούς μονωτικού φιλμ πάνω από τις κεραίες.

Μακάρι για να μη περνάμε εμείς βερνίκια, το 4 είναι υπέροχη συσκευή και είναι κρίμα να στιγματίζεται από τέτοιες ανοησίες.

Πλέον η είδηση είναι ανερτημένη καί στη κεντρική σελίδα του insomnia.

Μακάρι γιατί με τρόμο σκέφτομαι να το αγοράσω Ελλάδα και να ξαναφάω τη φρίκη του ελληνικού service...Ακόμα θυμάμαι με φρίκη το πρόβλημα στο σήμα (ειρωνεία έτσι; ) που είχα στο 3G μου και χρειάστηκε να το πάω 3 φορές και να μου το κρατήσουν συνολικά 2 μήνες...Μα το Θεό αν μου ξανασυμβεί κάτι τέτοιο θα στείλω γαμήλια πακέτα στον Steve και στους Μουτζαχεντίν υποστηρικτές του!!!

Τι δραματικό!

:lol:

Μην γινεσαι ειρωνικος. Δεν υπαρχει λογος, ουτε εναντιον apple ειμαι, απλα ανυσηχω για την συσκευη που περιμενω πως και πως. Και δεν παιρνω τιποτα αλλο εκτος απο APPLE!. So κανε μου την χαρη. Εδω γραφουμε οτι ειναι για το Iphone4. Και επειδη, αυτο ειναι ΕΙΔΗΣΗ, και ναι ειναι ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ!..αφου βλεπουμε αυτα τα προβληματα, παντου. ΕΣΕΝΑ δηλαδη..ΔΕΝ ΑΝΥΣΗΧΗ? Δεν το φοβασε εστο και λιγο. Κτυπα ξυλο, μην σου πεσει, οταν το πρωτο παρεις, και παθεις εσει την ιδια ζημια.

ΚΑι τωρα λιγο, στα σεναρια σκεψεις που εχω.

Μηπως λεω, μηπως το προβλημα με το πισω μερος, ειναι οτι , το βαλανε το γυαλι τελευταια στιγμη, ετσι να αλλαξει λιγο το λοοκ, με αυτο που βρηκε η Gizmodo? Δηλαδη, οταν το πρωτο ειδαμε, ολοι ειπαμε, τι μουφα design, Οταν εβαλε το γυαλι μετα, ειπαμε, OHHH wow!....και λεω, τωρα, μηπως δεν το σκεφτηκαν καλα καλα, πριν το βαλουν? Και το βαλαν, λογου, marketing klp?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ας παμε να δουμε τι ελεγε ο billdanos οταν βγηκε η ειδηση οτι το iphone 4 χανει αισθητα το σημα του οταν το κρατας απο κατω αριστερα .

Μιλαμε εχει χαβαλε γιατι το υπερασπιζεται χωρις επιχειρηματα και κοντρα στα επιχειρηματα συντακτων μεγαλων sites, λες και το κινητο ηταν της δικιας του εταιριας:

Θα ακούσεις και θα δεις πολλά "επιστημονικα" τεστς από δω και πέρα! Όρεξη να έχεις να τα παρακολουθείς!

B)

Προσωπικά για την ώρα τα θεωρώ

λίγο ύποπτα, πόσο μάλλον όταν προέρχονται από το ...Gizmodo! ΄Οταν θα δω επιστημονικές και σοβαρές δοκιμές θα το αξιολογήσω!

Ναι καλά! Συνεχίζουμε τα θεϊκά και τεκμηριωμένα πειράματα! Τι τυχαίο που βγήκαν αμέσως τη μέρα που κυκλοφόρησε! Ό,τι συνέβαινε και τις άλλες φορές!

Εμένα καθόλου γιατί το έχω ξαναδεί το έργο πολλές φορές! Αυτό το "bug" παραείναι ηλίθιο για να ξέφυγε από την apple όταν περιμένει απο μια συσκευή εκατομμύρια πωλήσεις!

Ά! Έφτασαν τόσο μακρυα οι εκτιμήσεις και σε θέματα design!

Και μην παραξενεύεσαι πως "τσιμπάει" κόσμος τόσο εύκολα γιατί είναι πάρα πολύ εύκολο με το ανάλογο "σπρώξιμο" να δημιουργήσεις και "κατά φαντασίαν" δυσαρεστημένους αγοραστές! Σαφώς και πάντα θα υπάρχουν προβληματικές συσκευές, ειδικά όταν είναι εκατομμύρια, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως το προϊόν έχει πρόβλημα γενικότερα! Τα τόσα σχόλια στα posts αυτά από αγοραστές που δεν έχουν κανένα πρόβλημα, τα διάβασε κανείς??? Αλλά θα μου πεις αυτά είναι λεπτομέρειες! :devil:

Όταν ένας συντάκτης μεγαλου και "έγκυρου" sitem πάει να παίξει παιχνιδάκια με μια μεγαλή εταιρία και μας πουλάει κουτόχορτο πως βρήκε κάπου τυχαία ένα πρωτότυπο και μετά παίρνει τον πο*λο και το κάνει γαργάρα... sorry αλλά κάτι βρωμάει!

Συνεχίστε τα δικά σας τώρα και φροντίστε να κάνετε paste τα ίδια και τα ίδια μπας και πείσετε και άλλους εκτός από τον εαυτό σας!

B)

Καλά ε τα έχω δει όλα! Άκου "βραχυκυκλώνει" η κεραία! Μέχρι τώρα μας έλεγαν πως έχει πρόβλημα το iphone γιατί δεν μπορείς με γάντια να πατήσεις στην οθόνη, τώρα θα λένε αγοράστε γάντια για να έχετε σήμα! Λες και ολόκληρη Apple να μην έχει μελετήσει το θέμα της κεραίας, ειδικά σε κάτι τόσο ...χαζό! Το να αποδειχτεί πως το πρόβλημα παρουσιάζεται υπό ορισμένες συνθήκες (πχ με ανοιχτό bluetooth, wifi κλπ), ίσως να μου φανεί πιο λογικό από το "το δάχτυλο ενώνει τις κεραίες και τις βραχυκυκλώνει"!

:lol:B)

Από την άλλη αντλώ τις πληροφορίες μου από την απλή λογική και αυτό που λέμε "στο ίδιο έργο θεατές". Κάνετε λες και δεν γνωρίζετε τι συμβαίνει κάθε φορά που κυκλοφορεί κάτι η Apple. Και όταν μετά το ξεχνάμε, όλα καλά και πάμε στο επόμενο!

Εσύ ας πούμε με τα 13 χρόνια ενασχόλησης με το αντικείμενο, θεωρείς μια εταιρία σαν την apple και οι μηχανικοί της, να μην υπολόγισαν αυτό που περιγράφεις σαν πρόβλημα???

Sorry δεν το δέχομαι και μπορώ να υποστηρίζω ότι θέλω!

Επαναλαμβάνω: Δεν λέω πως τα sites λένε ψέμματα (όχι όλα τουλάχιστον). ΑΛΛΑ θεωρώ χαζό και μπακαλίστικο να συμπεράνουμε πως η συσκευή γενικότερα έχει πρόβλημα στην υλοποίηση τηε κεραίας επειδή 1-2-5-10 συσκευές ανάμεσα στις εκατοντάδες χιλιάδες παρουσίασαν πρόβλημα!

Ερχεται μετα η ανακοινωση της apple που λεει πραγματι οτι το σημα χειροτερευει αν το πιανεις κατω αριστερα, ειδικα μαλιστα αν καλυπτεις την εγκοπη.

Gripping any mobile phone will result in some attenuation of its antenna performance, with certain places being worse than others depending on the placement of the antennas. This is a fact of life for every wireless phone. If you ever experience this on your iPhone 4, avoid gripping it in the lower left corner in a way that covers both sides of the black strip in the metal band, or simply use one of many available cases.[/color']

Aς δουμε τι απανταει ο billdanos : (θυμιζε λιγο fanboy?)

Επειδή ξέρω να διαβάζω, λέει κάτι διαφορετικό από αυτά που λέγαμε πως αν χουφτώσεις μια συσκευή (ειδικά στο σημειο της κεραίας) θα μειωθεί το σήμα???

Πάει και αυτό, περιμένω τις επόμενες ανακαλύψεις τώρα του στυλ "πωωωωωωω όταν μιλάω πολλές ώρες βγάζω σπυριά στο αυτί, μάλλον το υλικό στο γυαλί είναι καρκινογόνο!"

:lol:B)

Και ας δουμε τι ειχε γραψει χθες για το τι θα ελεγε/εκανε αν η apple εβγαζε ανακοινωση που παραδεχοταν οτι χανει το σημα του οταν το κρατας κατω αριστερα:

Είναι προφανές πως αν δω μια ανακοίνωση της Apple, για το πρόβλημα, δεν θα κάτσω να φωνάζω και να υποστηρίζω πως όλα ειναι οκ και δεν τρέχει τίποτα! Αυτό είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από το να δημοσιεύσουμε ελάχιστες -για την ώρα- αναφορές (σε σχέση με τις συνολικές πωλήσεις) και να υποθέσουμε πως η συσκευή έχει γενικότερο πρόβλημα! Πολλές φορές ολόκληρες παρτίδες παρουσιάζουν προβλήματα χωρίς να επηρεάζεται γενικότερα η παραγωγή.

Επεξ/σία από haHa

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...