Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Billdane δυστυχώς διαψευστηκες. ;)

Πηγή

Με τα πολλα τι λεει η Apple;

avoid gripping it in the lower left corner in a way that covers both sides of the black strip in the metal band, or simply use one of many available cases.

Τελικα οι 15.000 Engineers της Apple μαλλον ξεχασαν τι πρεπει να ειναι πρωτα το Iphone.... (ΤΗΛΕΦΩΝΟ Γκαντ νταμιτ!)

Και για να γελασουμε λιγο μιας και ειναι η ωρα περασμενη...

340x.jpg

Επειδή ξέρω να διαβάζω, λέει κάτι διαφορετικό από αυτά που λέγαμε πως αν χουφτώσεις μια συσκευή (ειδικά στο σημειο της κεραίας) θα μειωθεί το σήμα???

Πάει και αυτό, περιμένω τις επόμενες ανακαλύψεις τώρα του στυλ "πωωωωωωω όταν μιλάω πολλές ώρες βγάζω σπυριά στο αυτί, μάλλον το υλικό στο γυαλί είναι καρκινογόνο!"

:lol:B)

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Επειδή ξέρω να διαβάζω, λέει κάτι διαφορετικό από αυτά που λέγαμε πως αν χουφτώσεις μια συσκευή (ειδικά στο σημειο της κεραίας) θα μειωθεί το σήμα???

Πάει και αυτό, περιμένω τις επόμενες ανακαλύψεις τώρα του στυλ "πωωωωωωω όταν μιλάω πολλές ώρες βγάζω σπυριά στο αυτί, μάλλον το υλικό στο γυαλί είναι καρκινογόνο!"

:lol:B)

τωρα εσυ αυτο καταλαβες????πώς παει κι αυτο?το θεμα δεν τελειωσε...αν ειναι να χανεις κλησεις λογω βλακειας των μηχανικων της apple υπαρχει πολυ σοβαρο προβλημα.....επισης χθες ελεγες οτι οι μηχανικοι της apple αποκλειεται να εκαναν τετοια βλακεια...απο οτι ειδες μαλλον εκαναν αυτη τη φορα...για να το παραδεχεται η apple billdanos το θεμα υφισταται

Δημοσ.

Mac user κι εγώ και iPhone user

Απλά να πω τη γνώμη μου, σχετικά με όλα αυτά:

Φυσικά, πιστεύω, πως το πρόβλημα σήματος υπάρχει. Δεν είναι δυνατόν να έχουν βουήξει fora/sites/ κ.λπ. και να μην ισχύει.

Δε νομίζω, ότι μετά από αυτό η Apple έγινε χάλια εταιρία. Όλες οι εταιρίες κάνουν μλκίες. Έκανε και η Apple.

Ελπίζω να λυθεί άμεσα γιατί είναι πολύ καλή συσκευή.

Από εκεί και πέρα και όσο μου πέφτει λόγος, δε χρειάζεται, ούτε να θάβουμε την εταιρία (εννοείται πως θα κάνουμε βαρβάτη κριτική, όπως και κάνετε), απλά μην βρίσκουμε αφορμή για να βγάλουμε μια εμπάθεια.

Επίσης, το εθελοτυφλούμε σε προβλήματα, για τα οποία γίνεται ντόρος και να πιστεύουμε, ότι η Apple ...και δέρνει είναι, τουλάχιστον, γραφικό.

Καταναλωτές είμαστε. Θέλουμε το καλύτερο δυνατό.

• Super Moderators
Δημοσ.
Mac user κι εγώ και iPhone user

Απλά να πω τη γνώμη μου, σχετικά με όλα αυτά:

Φυσικά, πιστεύω, πως το πρόβλημα σήματος υπάρχει. Δεν είναι δυνατόν να έχουν βουήξει fora/sites/ κ.λπ. και να μην ισχύει.

Δε νομίζω, ότι μετά από αυτό η Apple έγινε χάλια εταιρία. Όλες οι εταιρίες κάνουν μλκίες. Έκανε και η Apple.

Ελπίζω να λυθεί άμεσα γιατί είναι πολύ καλή συσκευή.

Από εκεί και πέρα και όσο μου πέφτει λόγος, δε χρειάζεται, ούτε να θάβουμε την εταιρία (εννοείται πως θα κάνουμε βαρβάτη κριτική, όπως και κάνετε), απλά μην βρίσκουμε αφορμή για να βγάλουμε μια εμπάθεια.

Επίσης, το εθελοτυφλούμε σε προβλήματα, για τα οποία γίνεται ντόρος και να πιστεύουμε, ότι η Apple ...και δέρνει είναι, τουλάχιστον, γραφικό.

Καταναλωτές είμαστε. Θέλουμε το καλύτερο δυνατό.

Προσυπογράφω - είναι τα αυτονόητα αλλά πρέπει, πλέον, να τα καταγράφουμε.

• Super Moderators
Δημοσ.
τωρα εσυ αυτο καταλαβες????πώς παει κι αυτο?το θεμα δεν τελειωσε...αν ειναι να χανεις κλησεις λογω βλακειας των μηχανικων της apple υπαρχει πολυ σοβαρο προβλημα.....επισης χθες ελεγες οτι οι μηχανικοι της apple αποκλειεται να εκαναν τετοια βλακεια...απο οτι ειδες μαλλον εκαναν αυτη τη φορα...για να το παραδεχεται η apple billdanos το θεμα υφισταται

Το άγχος σου να αποδείξεις πως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα είναι μεγαλύτερο από το δικό μου! :P

Όπως λέω από χθες και στα προηγούμενα μοντέλα τα ίδια είχαμε! Αν εσύ δηλαδή πιάσεις μια συσκευή από την πλευρά της κεραίας δεν θα μειωθεί το σήμα? Σιγά τα ωα!

Επανέρχομαι στο κανονικό θέμα συζήτησης για το νέο iphone και τα χαρακτηριστικά του! Τα υπόλοιπα τα αφήνω στους "ειδικούς"!

B)

• Super Moderators
Δημοσ.
το αγχος μου ειναι οτι σκοπευω να παρω iphone 4 και ανησυχω για τυχον προβληματα...αλλιως ουτε που θα με ενδιεφερε

Καλά μη νομίζεις πως και εγώ δεν τα παρακολουθώ όλα αυτά μιας και θέλω επίσης να το πάρω! Απλά διαχωρίζω τα σοβαρά από τα λιγότερο σοβαρά! Το ότι αλλάζει η λήψη ανάλογα με τον τρόπο που το κρατάς, δεν μου φαίνεται σημαντικό! Και το Nexus όταν το κρατάω από κάτω επίσης μειώνεται το σήμα αλλά δεν είχα ποτέ πρόβλημα!

B)

Δημοσ.

να μια ενδιαφέρουσα δημοσκόπηση που θα μπορούσε να γίνει,

το γεγονός αυτό θα αποτρέψει κάποιον απο εσάς να το αγοράσει ή απλά θα το θεωρήσετε αμελητέο και θα αγοράσετε κάποια ειδική θήκη σας της apple;

• Super Moderators
Δημοσ.

http://www.tuaw.com/2010/06/25/the-science-behind-the-iphone-4s-antennas/

B)

---------- Προσθήκη στις 10:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:05 ----------

να μια ενδιαφέρουσα δημοσκόπηση που θα μπορούσε να γίνει,

το γεγονός αυτό θα αποτρέψει κάποιον απο εσάς να το αγοράσει ή απλά θα το θεωρήσετε αμελητέο και θα αγοράσετε κάποια ειδική θήκη σας της apple;

Στη δική μου περίπτωση όχι! Αν θα μπορούσε όμως κάτι να με προβληματίσει για την αγορά του ή όχι είναι η γενικότερη αίσθηση που έχω από το γνώριμο πλεον μενού, λειτουργίες κλπ! Θέλω να πως πως όσα νέα χαρακτηριστικά και design έχει, το μπροστινό μέρος είναι ίδιο με τα προηγούμενα μοντέλα και μου "χαλάει" λίγο την απόλαυση που νιώθω κάθε φορά που αγοράζω νέα συσκευή! Με το iphone το βλέπω απλά σαν μια καλή αναβάθμιση και όχι κάτι εντελώς νέο!

B)

Δημοσ.

billdanos, με το που άρχισε να κυκλοφορεί η είδηση ότι το iphone 4 έχει πρόβλημα με τη λήψη, ξεκίνησες μιά φρενήρη πορεία να βγάλεις λάθος τους πάντες που παραθέταν σχόλια έγκυρων πηγών.

Σου είπαμε ότι το πρόβλημα ήταν η βραχυκύκλωση από το χέρι των 2 κεραιών και εσύ έβαλες τα γέλια, σχολιάζοντας αρνητικά τα πάντα από τα όσα λέγαμε και μάλιστα θεωρούσες αδιανόητο κοτζάμ apple και οι μηχανικοί της να κάνουν τέτοια χαζά λάθη.

Απ'ότι φαίνεται λοιπόν, ολόκληρη apple και το επιτελείο των μηχανικών της δεν έχουν ανοσία σε παιδιαρώδη σχεδιαστικά λάθη.

Φυσικά όπως γράψαμε από τα χθές, το πρόβλημα λύνεται εύκολα. Λίγο βερνίκι νυχιών στην εγκοπή ή λίγη κολλητική ταινία και το πρόβλημα λύθηκε.

Λοιπόν, εγώ νομίζω ότι το δίκαιο είναι, μιάς και γελούσες με τους πάντες εχθές και αυτά που λέγαν για το πρόβλημα, σήμερα οι πάντες να γελάσουν με τη πάρτη σου.

Εσύ τί λές?

Δημοσ.

πάντως μερικά απο τα σχόλια είναι θεϊκά στο engadget

This is clearly a feature by apple. It's called Apple quick chat. Statistically speaking, left handers are such chatter box, and they are responsible for 90% of total AT&T overage minutes. Apple quick chat allows those chatter boxs to cut down minutes on their uncontrollable overage and learn how keep their chats into lightning quick 5 seconds. For those who don't have unlimited plan, this will save them a lot of money, and for those who have unlimited plan, well this will save at&t a lot of money. It's win win situation for everybody. Quite frankly it is just simply magical.
  • Super Moderators
Δημοσ.
billdanos, με το που άρχισε να κυκλοφορεί η είδηση ότι το iphone 4 έχει πρόβλημα με τη λήψη, ξεκίνησες μιά φρενήρη πορεία να βγάλεις λάθος τους πάντες που παραθέταν σχόλια έγκυρων πηγών.

Σου είπαμε ότι το πρόβλημα ήταν η βραχυκύκλωση από το χέρι των 2 κεραιών και εσύ έβαλες τα γέλια, σχολιάζοντας αρνητικά τα πάντα από τα όσα λέγαμε και μάλιστα θεωρούσες αδιανόητο κοτζάμ apple και οι μηχανικοί της να κάνουν τέτοια χαζά λάθη.

Απ'ότι φαίνεται λοιπόν, ολόκληρη apple και το επιτελείο των μηχανικών της δεν έχουν ανοσία σε παιδιαρώδη σχεδιαστικά λάθη.

Φυσικά όπως γράψαμε από τα χθές, το πρόβλημα λύνεται εύκολα. Λίγο βερνίκι νυχιών στην εγκοπή ή λίγη κολλητική ταινία και το πρόβλημα λύθηκε.

Λοιπόν, εγώ νομίζω ότι το δίκαιο είναι, μιάς και γελούσες με τους πάντες εχθές και αυτά που λέγαν για το πρόβλημα, σήμερα οι πάντες να γελάσουν με τη πάρτη σου.

Εσύ τί λές?

Εγώ λέω πως το "βραχυκύκλωμα" εξακολουθεί να είναι αστείο και δεν το διάβασες πουθενα στην ανακοίνωση της Apple! Και δεν το συνεχίζω!

Προφανώς κανείς δεν διαβάζει ακριβώς ότι γράφω και τα αναμασάμε συνεχώς! Οι κεραίες στα iphone ήταν πάντα στο κάτω μέρος και από την αρχή γνωρίζουμε πως αν το κρατάς ακριβώς εκεί μειώνεται το σήμα! Αυτό δεν χρειάζεται πτυχίο ηλεκτρονικής ή μηχανικής για το καταλάβω!

Και με αυτό επισήμως πλεον δεν σχολιάζω ξανά το συγκεκριμένο "πρόβλημα".

;)

Δημοσ.
Το άγχος σου να αποδείξεις πως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα είναι μεγαλύτερο από το δικό μου! :P

Όπως λέω από χθες και στα προηγούμενα μοντέλα τα ίδια είχαμε! Αν εσύ δηλαδή πιάσεις μια συσκευή από την πλευρά της κεραίας δεν θα μειωθεί το σήμα? Σιγά τα ωα!

Επανέρχομαι στο κανονικό θέμα συζήτησης για το νέο iphone και τα χαρακτηριστικά του! Τα υπόλοιπα τα αφήνω στους "ειδικούς"!

B)

Το ζήτημα είναι ότι ο Steve διαφήμισε την νέα διάταξη της κεραίας ως καταπληκτική( μπορεί και μαγική του αρέσει αυτή η λέξη τελευταία) και τελικά προκύπτει φόλα...Στην τελική ας συνέχιζε τον ίδιο σχεδιασμό με τα 3G & 3Gs αφού έβλεπε ότι υπάρχει πρόβλημα...και μην πει κανείς ότι δεν το ήξεραν από πριν (ποιος ο λόγος ύπαρξης αυτών των κακόγουστων bumpers; ). Κι εγώ θέλω να το κάνω δώρο στον εαυτό μου τα Χριστούγεννα αλλά ελπίζω το πρόβλημα να μην είναι τόσο μεγάλο όσο φαίνεται αρχικά γιατί δεν ξαναδίνω 600 € για να έχω χειρότερο σήμα από το 3G μου! Πάντως προβλέπω στο τέλος μαζί με το iphone 4 να δίνουν και δώρο ένα bumper αν συνεχιστεί η κατάσταση ...

και για να γελάσουμε και λίγο με το θέμα...

http://www.engadget.com/2010/06/25/hey-apple-youre-holding-it-wrong/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...