Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

kage

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω, γτ δεν παραγγελνουν το τηλ απο το internet Να τους ερθει την ημερα κυκλοφοριας....

τι το τοσο σημαντικο ειναι να καθεσαι σαν το μλκ τοσες ωρες....

τραγικοτατο....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν τα γραφω για να υπερασπιστω την apple , αλλα και στο 3G μου αν το γραπωσω το κινητο το σημα χαλαει. Και απ οτι θυμαμαι και στα παλιοτερα κινητα μου (nokia) αν επιανα το κινητο σφικτα με αποτελεσμα η παλαμη να κολλαει στη πλατη του κινητου , το σημα παντα χαλαγε. Θεωρουσα οτι ηταν κατι φυσιολογικο.

Billdane δυστυχώς διαψευστηκες. ;)

Πηγή

Με τα πολλα τι λεει η Apple;

avoid gripping it in the lower left corner in a way that covers both sides of the black strip in the metal band, or simply use one of many available cases.

Τελικα οι 15.000 Engineers της Apple μαλλον ξεχασαν τι πρεπει να ειναι πρωτα το Iphone.... (ΤΗΛΕΦΩΝΟ Γκαντ νταμιτ!)

Και για να γελασουμε λιγο μιας και ειναι η ωρα περασμενη...

340x.jpg

Billdane δυστυχώς διαψευστηκες. ;)

Πηγή

Με τα πολλα τι λεει η Apple;

avoid gripping it in the lower left corner in a way that covers both sides of the black strip in the metal band, or simply use one of many available cases.

Τελικα οι 15.000 Engineers της Apple μαλλον ξεχασαν τι πρεπει να ειναι πρωτα το Iphone.... (ΤΗΛΕΦΩΝΟ Γκαντ νταμιτ!)

Και για να γελασουμε λιγο μιας και ειναι η ωρα περασμενη...

340x.jpg

Χαχαχαχα ωραια εικονα :lol:

εμμ από την αρχή το είχα πει πόσες σελίδες πίσω./.....

Η apple απλά λανσάρει καινούργιο τρόπο κρατήματος της συσκευής .....

Έλεος!!!!!! Έλεος!!!!!!!

Μιλάμε για απίστευτο καραγκιοζιλίκι και θα έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με τον haHa .... Τώρα που επιβαιβεώνεται ότι το σήμα πέφτει.... το iphone 4 είναι no go για το σπίτι μου ... εκτός και αν του κάνω ένα σπιτάκι στο μπαλκόνι και το δουλέυω με bluetooth ή με handsfree 3-4 μέτρων καλωδιο......

Το αστείο είναι το εξής..... όλοι όσοι έχουν λίγες γνώσεις φυσικής έπρεπε να υποψιαστούν ότι αυτό θα συμβαίνει....

Όλοι όσοι ακούσαμε στο keynote τον τρόπο κατασκευής των κεραιων...... έπρεπε να αναρρωτηθούμε.... γιατί όπως και να το κάνουμε .. είναι φυσικό επακόλουθο ...εφόσον ενώνουμε δύο διαφορετικές κεραίες... αλλά τι να πώ relity distortion field.

To ερώτημα για μένα είναι το εξής... το πρόβλημα αυτό δεν είναι δυνατό να μην το ήξεραν στην apple, οι άνθρωποι δεν είναι τελειως μαμάκες. Εφόσον λοιπόν το ήξεραν, προσπάθησαν να το λύσουν? ή απλά είπαν... ελα μωρέ ας το πιάνουν αλλιώς ... θα βγάλουμε και μία θηκούλα που θα πιάνει ΜΟΝΟ το μεταλλικό πλαίσιο - κεραίες (τυχαίο? δε νομίζω) και ας είναι καλά τα θύματα. Επίσης... όταν θα μου έρθει και δεν πιανει σήμα.... αν τους το φέρω στη μουρη θα έχω επιστροφή χρημάτων? Ή θα πουν ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα......?

απλα ελεος...η apple ξεχασε φαινεται οτι η συσκευη της ειναι πρωτα κινητο και μετα ολα τα αλλα...το θεμα ειναι αν το προβλημα ειναι τοσο σημαντικο ωστε να χανονται κλησεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...