Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ας μην γελιομαστε, μερικοι εδω μεσα του στυλ billdanos ειναι κολλημενοι, οπως και πολυ αλλοι...

οποτε λογικο ειναι να μην ειναι αντικειμενικοι....

ο καθενας λεει την δικη του αποψη, και δεν νομιζω να εχει κανενας τοσο μεγαλο κονε για να μαθαινει μεσα απο την Apple το τι κανουν με την καθε συσκευη, πως την τεσταρουν και τι προβληματα θα εχει...

Νομιζω μερικοι πεφτετε στην παγιδα του ξερολα...κρατηστε λιγο τα ηνια και προσγειωθειται...

sorry ρε billdanos αλλα εσενα βρηκα σαν παραδειγμα...ηθελα να ξερω αλλη δουλεια δεν εχεις????

μερα νυχτα εισαι στο φορουμ και ποσταρεις!!!!!

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Προσωπικά πιο πολύ με προβληματίζουν οι αναφορές για κίτρινες κηλίδες παρά το θέμα σήμα...

Δεν το στηρίζω σε κανένα στοιχείο/review/αναφορά... απλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι έκανε τέτοια γκάφα η apple (ή μήπως να γράψω "θέλω να πιστεύω" ;;; )

Το θέμα με τις κιλίδες το αναγνωρίζει η apple και αντικαθιστά άμεσα το κινητό.

Τουλάχιστον αυτά διαβάζουμε από Αμερική.

• Super Moderators
Δημοσ.
Ευχαριστώ για τα συγχαρητήριά σου αλλά είναι 4 χρόνια σπουδές και 9 χρόνια εργασίας στην Ηλεκτρονική Μηχανική, συμπεριλαμβανωμένης και της σχεδίασης ηλεκτρονικού βιομηχανικού εξοπλισμού.

Η απλή λογική σε συνδυασμό με τις γνώσεις μου, μου λένε 3 πράγματα.

1) είναι προφανές ότι είσαι fan της apple, σε βαθμό που να περνάς σύνδρομο άρνησης επειδή η αγαπημένη σου εταιρία έχει κάποιο πρόβλημα με το καινούργιο πολυαναμενόμενο προϊόν της.

Είναι προφανές πως είμαι απόλυτα ικανοποιημένος σε οποιαδήποτε συσκευή της Apple έχω αγοράσει τα τελευταία χρόνια! Και οι περισσότερες από αυτές πάντα είχαν "κατηγορηθεί" για hardware προβλήματα χωρίς να ισχύει κάτι στο σύνολο!

Συγγνώμη αλλά το θεωρώ χαζό να μην υποστηρίξω κάτι που μέχρι τώρα δεν μου δημιούργησε ποτέ πρόβλημα και με βοηθάει είτε φέρνοντάς μου εισόδημα, είτε προσφέροντας διασκέδαση κλπ κλπ!

Υπο αυτές τις συνθήκες, ναι, είμαι φαν μποϋ και κυριολεκτικά το απολαμβάνω! Τώρα αν κάποιος δεν χαίρεται που εγώ νιώθω καλά, λυπάμαι τι να κάνουμε τώρα!

B)

Και για όσους ακόμη δεν κατάλαβαν: Απλά δεν βιάζομαι να βγάλω αβίαστα συμπεράσματα! Μου αρέσει να μελετάω τις καταστάσεις (σε όλους τους τομείς) με βάση την απλή λογική αρχικά!

:-)

---------- Προσθήκη στις 23:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:04 ----------

Παιδια ας μην γελιομαστε, μερικοι εδω μεσα του στυλ billdanos ειναι κολλημενοι, οπως και πολυ αλλοι...

οποτε λογικο ειναι να μην ειναι αντικειμενικοι....

ο καθενας λεει την δικη του αποψη, και δεν νομιζω να εχει κανενας τοσο μεγαλο κονε για να μαθαινει μεσα απο την Apple το τι κανουν με την καθε συσκευη, πως την τεσταρουν και τι προβληματα θα εχει...

Νομιζω μερικοι πεφτετε στην παγιδα του ξερολα...κρατηστε λιγο τα ηνια και προσγειωθειται...

sorry ρε billdanos αλλα εσενα βρηκα σαν παραδειγμα...ηθελα να ξερω αλλη δουλεια δεν εχεις????

μερα νυχτα εισαι στο φορουμ και ποσταρεις!!!!!

Ζηλιάρη!

:lol:

PS: Και που ξέρεις, μπορεί ένα μέρος της δουλειάς μου να είναι το να βρίσκομαι συνεχώς εδώ! :rolleyes:

Δημοσ.

Δεν έχω κάτι να πώ στο πόστ σου. Χαίρομαι που έχεις αυτογνωσία.

Εν αναμονή για τις εξελίξεις, διότι σίγουρα θα έχουμε περισσότερα νέα από αύριο.

Δημοσ.

Προσωπικα η απλη λογικα δεν εχει κανενα νοημα οταν μιλαμε για νεα τεχνολογια...

Εαν ησουν μηχανικος και ειχες στοιχεια , τοτε ναι θα συμφωνησα μαζι σου...

Δημοσ.

Δίπλα δίπλα με το 3gs νομίζω έχει το ίδιο μέγεθος στη βάση. Οπότε λογικά θα ταιριάζει σε όλες τις υπάρχουσες βάσεις/ηχεία κτλ. Μη σας πάρω και στο λαιμό μου ε.

*Δεν είχα βάλει το ios4 οπότε σήμερα τα είδα όλα μεμιάς και έπαθα πατατράκ. Τί το multitasking, τί το μενού του ipod, είναι γουάου.

*Η ταχύτητα στο μπες/βγες στις εφαρμογές και γενικά ο χρόνος απόκρισης είναι γουάου.

*Συνεχίζει να έχει ένα ηχείο μόνο το οποίο είναι πολύ πιο δυνατό όμως.

*Το ίντερνετ πηγαίνει γ@μιόντας με wifi. Πολύ όμως.

*Το πίσω μέρος πρέπει να είναι ίδιο με το μπροστά εκ πρώτης. Δεν ξέρω αν μπορεί να γρατζουνιστεί αλλα σίγουρα δεν μπορεί (εύκολα) να σπάσει.

*Δεν έχω άποψη για το πρόβλημα που λέτε με το σήμα.

*Με κακοφάνηκε που η υποδοχή για την sim είναι πλέον στο πλάι και που ακόμα θέλει καρφίτσα.

*Ναί είναι πιο λεπτό αλλα εκ πρώτης φαίνεται λίγο πιο γκουμούτσα απο τα προηγούμενα. Δεν είναι εξωφρενικά πιο λεπτό ε...

*Η οθόνη είναι ότι καλύτερο έχω δεί σε κινητό αλλα σε σύγκριση δίπλα δίπλα με 3gs δεν έχει και εξωπραγματικές διαφορές στα μενού κτλ.

*Καταπληκτικό βίντεο.

*Την μπροστά κάμερα δεν την δοκίμασα.

Ακόμα και τώρα έξω απο τα μαγαζιά έχει ουρές για να το πάρουνε. Το πρωί ιδιαίτερα γινόταν οδυρμός.

Μέχρι εκεί που βλέπει το μάτι είχε κόσμο εδώ.

dscn1425x.jpg

Που με χαρτάκι μετά στηνόσουν έξω απο την πόρτα του applestore και ακόμα και εκεί έπρεπε να περάσεις 2-3 σημεία μέχρι να φτάσεις να το αγοράσεις. No way με λίγα λόγια. Ευτυχώς η άλλη πόρτα ήταν ανοιχτή για τα demo :D Ενδιάμεσα των στάσεων στη γωνία είχαν κενό για να μην κόβουν την κίνηση στην αγορά.

dscn1422s.jpg

Αυτάάάά... = )

Δημοσ.

klainmaingr, βάλε το χέρι σου το αριστερό να ακουμπάει στην εγκοπή στο αριστερό τμήμα του κινητού και δές αν πέφτει το σήμα.

Δημοσ.

Και για όσους ακόμη δεν κατάλαβαν: Απλά δεν βιάζομαι να βγάλω αβίαστα συμπεράσματα! Μου αρέσει να μελετάω τις καταστάσεις (σε όλους τους τομείς) με βάση την απλή λογική αρχικά!

:-)[

Βασικα billdanos εδω τα αβιαστα συμπερασματα(χωρις επιχειρηματα) που εβγαλες κοντρα μαλιστα στα επιχειρηματα συντακτων μεγαλων sites:

Λες και ολόκληρη Apple να μην έχει μελετήσει το θέμα της κεραίας, ειδικά σε κάτι τόσο ...χαζό!

Όταν ένας συντάκτης μεγαλου και "έγκυρου" sitem πάει να παίξει παιχνιδάκια με μια μεγαλή εταιρία και μας πουλάει κουτόχορτο πως βρήκε κάπου τυχαία ένα πρωτότυπο και μετά παίρνει τον πο*λο και το κάνει γαργάρα... sorry αλλά κάτι βρωμάει!

Συνεχίστε τα δικά σας τώρα και φροντίστε να κάνετε paste τα ίδια και τα ίδια μπας και πείσετε και άλλους εκτός από τον εαυτό σας!

B)

Εμένα καθόλου γιατί το έχω ξαναδεί το έργο πολλές φορές! Αυτό το "bug" παραείναι ηλίθιο για να ξέφυγε από την apple όταν περιμένει απο μια συσκευή εκατομμύρια πωλήσεις!

Επαναλαμβανω:

Αν τωρα το iphone 4 αποδειχθει χειροτερο, τοτε θα εχω προβλημα, γιατι με το ζορι θα πιανει σπιτι μου.

Και επειδη στην γνωμη των πρωτων αγοραστων/απλων χρηστων δεν μπορεις να δωσεις ευκολα βαρυτητα, αλλα στους συντακτες της engadget μπορεις, ,για αυτο παρακολουθω με ενδιαφερον τις εξελιξεις και ανησυχω..

---------- Προσθήκη στις 23:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:10 ----------

Δίπλα δίπλα με το 3gs νομίζω έχει το ίδιο μέγεθος στη βάση.

Καλοριζικο!!

Δεν κανεις μια και το τεστ με το αριστερο χερι να πιανει (για 5-10 sec) το κινητο και να ακουμπαει την σχισμη κατω αριστερα που ενωνονται οι 2 κεραιες για να δεις αν χανει καθολου σημα-μειωονονται οι μπαρες?

Δημοσ.

Ρε παίδες για χαζός σας φαίνομαι; =p

Πήγα 2 φορές απο το applestore σήμερα όταν είχα κενό και το επεξεργάστηκα υπέρ του δέοντος. Ούτε ουρά να περιμένω ούτε τπτ. Θα το πάρω (αν το πάρω) μόλις αραιώσει ο κόσμος τις επόμενες μέρες και μπορείς να το πάρεις ανθρώπινα και όχι παρακαλετά. Μου αρκεί που το είδα υπερ-εξονυχιστικά και με έφυγε η περιέργεια. :)

Γι αυτό και δεν μπορώ να δοκιμάσω και αυτό που λέτε δυστυχώς.

• Super Moderators
Δημοσ.
Προσωπικα η απλη λογικα δεν εχει κανενα νοημα οταν μιλαμε για νεα τεχνολογια...

Εαν ησουν μηχανικος και ειχες στοιχεια , τοτε ναι θα συμφωνησα μαζι σου...

Κοίτα για να μην το κουράζουμε μιας και πιστεύω ότι πολλές φορές δεν με καταλαβαίνετε ακριβώς (ειδικά όσοι δεν με "γνωρίζετε")!

Είναι προφανές πως αν δω μια ανακοίνωση της Apple, για το πρόβλημα, δεν θα κάτσω να φωνάζω και να υποστηρίζω πως όλα ειναι οκ και δεν τρέχει τίποτα! Αυτό είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από το να δημοσιεύσουμε ελάχιστες -για την ώρα- αναφορές (σε σχέση με τις συνολικές πωλήσεις) και να υποθέσουμε πως η συσκευή έχει γενικότερο πρόβλημα! Πολλές φορές ολόκληρες παρτίδες παρουσιάζουν προβλήματα χωρίς να επηρεάζεται γενικότερα η παραγωγή. Αν φτιάξω ένα site ή ένα forum που θα συγκεντρώνω χρήστες με προβλήματα, είναι λογικό αν μπει κάποιος να φρικάρει και να υποθέσει πως όλες οι συσκευες έχουν πρόβλημα! Αν δείτε στο engadget μαζεύτηκαν εκατοντάδες σχόλια με πολύ περισσότερους χρήστες που περιγράφουν πως δεν έχουν κανένα προβλημα με τη λήψη! Και είναι περισσότεροι από τα καταγεγραμμένα περιστατικά του αρχικού post.

Εκτός αν πιστεύετε πως η Apple θα μπορούσε να κρύψει ένα επιβεβαιωμένο μηχανικό πρόβλημα στη συσκευή!

B)

Δημοσ.

Πήγα 2 φορές απο το applestore σήμερα όταν είχα κενό και το επεξεργάστηκα υπέρ του δέοντος. Ούτε ουρά να περιμένω ούτε τπτ. Θα το πάρω (αν το πάρω) μόλις αραιώσει ο κόσμος τις επόμενες μέρες και μπορείς να το πάρεις ανθρώπινα και όχι παρακαλετά. Μου αρκεί που το είδα υπερ-εξονυχιστικά και με έφυγε η περιέργεια. :)

σε βρισκω σωστοτατο

Δημοσ.

ρε μλκ αυτό κατάλαβα από το πρωί εγώ αλλά με τις απαντήσεις που σου έδιναν και δεν σχολίαζες μου μπήκαν σκέψεις ότι το πήρες κιόλας... σταδιάλα... :lol:

Δημοσ.

Έκανα την βόλτα μου και εγώ σήμερα στην Princes Str. Και τα τρία O2 μαγαζιά που πέρασα είχαν ουρά απέξω. Χαχα.

Δυστυχώς (ίσως και ευτυχώς) Apple Store στο Εδινβούργο δεν παίζει οπότε δε το πήρα.

Πάντως στην Vodafone που πήγα και το είδα, δοκίμασα με το demo που είχαν το σήμα και όντως έπεφτε μόλις το κρατούσα με το αριστερό (δεν πρόσεξα για το αν έχει να κάνει με την εγκοπή).

Βέβαια για να είμαι ειλικρινής ποιο πολύ με χάλασε το 18μηνο συμβόλαιο που δεν ήθελα να κάνω, αλλιώς θα το είχα ήδη στα χέρια μου :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...