Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

kage

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν το σώμα σου ακουμπήσει μιά κεραία, γίνεται και το ίδιο μέρος της κεραίας.

Αν έχεις 2 κεραίες και τις ακουμπήσεις καί τις 2, τότε τις "εννώνεις" μεταξύ τους.

Στο iphone, οι κεραίες τηλεφωνίας και Wifi(?) είναι στο εξωτερικό τμήμα του κινητού και έρχονται σε επαφή με το σώμα σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

απλα τραγικο...πρεπει δηλαδη να προσεχουμε πώς θα πιανουμε το κινητο...ετσι εξηγουνται και τα bumpers και η πανυψηλη τιμη τους (30 ευρω για ενα κομματι πλαστικο αν ειναι δυνατον:mad:)...δεν προστατευει απλα το iphone αλλα βελτιωνει την επικοινωνια μας. magic bumpers!

• Super Moderators
Πανω στη σύγχυση σου εχεις μπερδεψει την engadget με το gizmondo. Μην αγχωνεσαι ετσι, δεν ειναι της δικιας σου εταιριας το κινητο που φαινεται σε μεγαλα sites να εχει προβλημα να κανει τηλεφωνα!

Το βασικο billdanos ειναι να πεισεις εσυ τον εαυτο σου οτι το κινητο δεν εχει προβλημα, παρολο που συντακτες μεγαλου και εγκυρου site , προσκειμενοου μαλιστα στην apple (λεγε με engadget ) ειπαν οτι το προβλημα παρουσιαστηκε και σε αυτους.

Δεν μιλαμε για απλους χρηστες, αλλα για τους συντακτες ισως του πιο γνωστου τεχνολογικου site!

Τελος, επαναλαμβανω:

προσωπικα χθες πουλησα το iphone 3gs μου για να παρω το iphone 4 και ενας λογος ηταν οτι το iphone 4 υποτιθεται θα ειχε καλυτερο σημα. (γιατι ως γνωστον το iphone 3gs ηταν απο τα χειροτερα κινητα σε αυτο το θεμα)

Αν τωρα το iphone 4 αποδειχθει χειροτερο, τοτε θα εχω προβλημα, γιατι με το ζορι θα πιανει σπιτι μου.

Και επειδη στην γνωμη των πρωτων αγοραστων/απλων χρηστων δεν μπορεις να δωσεις ευκολα βαρυτητα, αλλα στους συντακτες της engadget μπορεις, ,για αυτο παρακολουθω με ενδιαφερον τις εξελιξεις και ανησυχω..

Οπως ειπα και πιο πριν , δεν μιλαω για τον απλο κοσμο, αλλα για τους συντακτες διαφορων γνωστων τεχνολογικων sites.

It's not a bug, it's a Feature! :P

Eμεις στην apple θεωρουμε οτι οι χρηστες ειναι καλυτερα να χρησιμοποιουν το δεξι χερι για να μιλανε στο τηλεφωνο και με αυτον τον τροπο(να πεφτει το σημα οταν το πιανουν με το αριστερο) αγωνιζομαστε να κανουμε τους χρηστες δεξιοχειρες που ειναι πιο πρακτικο. :lol:

Βλέπεις λοιπόν πως έχεις το ίδιο "πρόβλημα" για το οποίο "κατηγορείς" εμένα, απλά από την ανάποδη! Άρα έχουμε ισορροπία στη φύση! :P

Βασικά για όποιους παρακολουθούν την υπόθεση, τα πράγματα είναι πλέον πολύ καθαρά:

Το αριστερό πλαϊνό τμήμα (κεραία τηλεφωνίας) χωρίζεται με μία εγκωπή από το κάτω πλαϊνό τμήμα(κεραία Wi-Fi?).

Αν κρατήσεις το κινητό με το αριστερό χέρι, τα 2 τμήματα βραχυκυλώνουν και χάνεται το σήμα.

Έχει ήδη επιβεβαιωθεί από αυτούς που έχουν το πρόβλημα, ότι αν φορέσεις στο iphone προστατευτικό πλαστικό περίβλημα, το πρόβλημα λύνεται.

Ακόμα πιό απλά, με λίγη μονωτική ταινία, το πρόβλημα λύνεται άμεσα και γρήγορα χωρίς το περίβλημα.

500x_tapescotch.jpg

Τώρα μερικούς μπορεί να τους κακοφανεί ότι πρέπει να φοράνε περίβλημα ή να βάλουν κολλητική ταινία στο εκατοντάδων ευρώ high-tech κινητό τους για να μπορεί να επιτελέσει τη κύρια λειτουργία του.

Εγώ προσωπικά θα ανακουφιζόμουν με μιά τόσο απλή λύση του προβλήματος ανεξάρτητα από το πώς θα χειριστεί το θέμα η apple.

απλα τραγικο...πρεπει δηλαδη να προσεχουμε πώς θα πιανουμε το κινητο...ετσι εξηγουνται και τα bumpers και η πανυψηλη τιμη τους (30 ευρω για ενα κομματι πλαστικο αν ειναι δυνατον:mad:)...δεν προστατευει απλα το iphone αλλα βελτιωνει την επικοινωνια μας!

Καλά ε τα έχω δει όλα! Άκου "βραχυκυκλώνει" η κεραία! Μέχρι τώρα μας έλεγαν πως έχει πρόβλημα το iphone γιατί δεν μπορείς με γάντια να πατήσεις στην οθόνη, τώρα θα λένε αγοράστε γάντια για να έχετε σήμα! Λες και ολόκληρη Apple να μην έχει μελετήσει το θέμα της κεραίας, ειδικά σε κάτι τόσο ...χαζό! Το να αποδειχτεί πως το πρόβλημα παρουσιάζεται υπό ορισμένες συνθήκες (πχ με ανοιχτό bluetooth, wifi κλπ), ίσως να μου φανεί πιο λογικό από το "το δάχτυλο ενώνει τις κεραίες και τις βραχυκυκλώνει"!

:lol:B)

• Super Moderators
In other news... τα bumber είναι άσχημα, ακριβά και προς το παρών μόνο σε μαύρο...

Καλά στην τιμή δεν περίμενα κάτι καλύτερο για apple προϊόν αλλά ρε παιδί μου είναι όντως χάλια! Και γενικότερα σιχαίνομαι οτιδήποτε σε θήκη, κάλυμα, μεμβρανες κλπ!

B)

Καλά ε τα έχω δει όλα! Άκου "βραχυκυκλώνει" η κεραία! Μέχρι τώρα μας έλεγαν πως έχει πρόβλημα το iphone γιατί δεν μπορείς με γάντια να πατήσεις στην οθόνη, τώρα θα λένε αγοράστε γάντια για να έχετε σήμα! Λες και ολόκληρη Apple να μην έχει μελετήσει το θέμα της κεραίας, ειδικά σε κάτι τόσο ...χαζό! Το να αποδειχτεί πως το πρόβλημα παρουσιάζεται υπό ορισμένες συνθήκες (πχ με ανοιχτό bluetooth, wifi κλπ), ίσως να μου φανεί πιο λογικό από το "το δάχτυλο ενώνει τις κεραίες και τις βραχυκυκλώνει"!

:lol:B)

Φίλε μου, αλήθεια, είσαι τίποτα της apple?

Δεν καταλαβαίνω το όλο υφάκι σου στα πόστς σου και τη κριτική που ασκείς, χωρίς κανένα επιχείρημα πλήν του λόγου σου.

Ο κόσμος το'χει τούμπανο και σύ κρυφό καμάρι.

Ένα κάρο βίντεο κυκλοφορήσαν που επαληθεύουν το πρόβλημα με ακριβώς τον ίδιο τρόπο. Το βίντεο με το κλειδί έχει ακριβώς αυτό το σκοπό: Να σου δείξει ότι το πρόβλημα είναι η ένωση των 2 μεταλλικών σημείων. Ουσιαστικά μιλάμε για βραχυκύκλωμα.

Αν έχεις κάποιο καλύτερο ορισμό για αυτό που βλέπουμε μπορείς να μας το πείς, διότι απ'ότι βλέπω τα 13 χρόνια Ηλεκτρονικής Μηχανικής δεν μου φτάνουν.

Προφανώς με κάποιο μαγικό τρόπο γνωρίζεις ότι όλα αυτά είναι μπαρούφες, οπότε αν έχεις την καλοσύνη να μας πείς από πού αντλείς τις πληροφορίες σου.

http://www.engadget.com/2010/06/24/iphone-4-retina-display-vs-galaxy-s-super-amoled-fight/

http://www.engadget.com/photos/iphone-4-vs-samsung-galaxy-s-display-face-off/#3115646

retina-vs-amoled-1.jpg

Display:iphone 4 vs samsung galaxy s

(1-0)

-Viewing angles are pretty much impossible to split, though we're inclined to give the iPhone the thinnest of edges here as it seemed to give us that bit more definition from tight viewpoints

(1-1)

-When we brought the pair outside for some time in the sunshine,.....Once again, it's a pretty impossible task to differentiate between the output of the Retina Display and Super AMOLED, though if we have to choose, Samsung will get the nod.

(2-1)

-the Retina Display really whoops on the Super AMOLED on the pixel level. Definition still looks ridiculous on the iPhone 4, and Samsung simply can't match it there.

(2-2)

-In fact, checking out our giraffe picture comparison, the Super AMOLED seems to exhibit stronger color saturation and sharper definition, in spite of looking pixelated sat next to Apple's smoother curvatures.

Verdict:Stick both at a normal distance away from the user, and it will likely come down to personal preference again.

• Super Moderators

Αν έχεις κάποιο καλύτερο ορισμό για αυτό που βλέπουμε μπορείς να μας το πείς, διότι απ'ότι βλέπω τα 13 χρόνια Ηλεκτρονικής Μηχανικής δεν μου φτάνουν.

Προφανώς με κάποιο μαγικό τρόπο γνωρίζεις ότι όλα αυτά είναι μπαρούφες, οπότε αν έχεις την καλοσύνη να μας πείς από πού αντλείς τις πληροφορίες σου.

Καταρχήν συγχαρητήρια για τα 13 χρόνια σπουδών κλπ κλπ.

Από την άλλη αντλώ τις πληροφορίες μου από την απλή λογική και αυτό που λέμε "στο ίδιο έργο θεατές". Κάνετε λες και δεν γνωρίζετε τι συμβαίνει κάθε φορά που κυκλοφορεί κάτι η Apple. Και όταν μετά το ξεχνάμε, όλα καλά και πάμε στο επόμενο!

Εσύ ας πούμε με τα 13 χρόνια ενασχόλησης με το αντικείμενο, θεωρείς μια εταιρία σαν την apple και οι μηχανικοί της, να μην υπολόγισαν αυτό που περιγράφεις σαν πρόβλημα???

Sorry δεν το δέχομαι και μπορώ να υποστηρίζω ότι θέλω!

Θα το δούμε στην πορεία!

B)

Και για μένα υπάρχει θέμα αλλά ακόμα δεν είμαι σίγουρος για τα αίτια. Πρώτον γιατί ορισμένοι μας διαβεβαιώνουν (engadget,iphonehellas) ότι τουλάχιστον μια συσκευή τους δεν παρουσίασε το πρόβλημα και δεύτερον, βίντεο που δείχνουν τα 3G και 3GS με ακριβώς την ίδια συμπεριφορά.

Βλέπεις λοιπόν πως έχεις το ίδιο "πρόβλημα" για το οποίο "κατηγορείς" εμένα, απλά από την ανάποδη! Άρα έχουμε ισορροπία στη φύση! :P

Παλι βλεπω οτι μπερδευτηκες!

Δεν ειμαι εγω που απορριπτω κατι που γραφουν συντακτες μεγαλων sites(ουσιαστικα λες οτι λενε ψεμματα), εσυ εισαι αυτος που το κανει χωρις μαλιστα στοιχεια.

Εγω ειμαι σκεπτικος και ανησυχος(ειδικα επιεδη το αναφερουν μεγαλα sites), εσυ εισαι σιγουρος οτι συντακτες μεγαλων sites λενε ψεμματα και οτι το iphone 4 δεν χανει σημα οταν το πιανεις απο αριστερα.

Επαναλαμβανω:

Αν τωρα το iphone 4 αποδειχθει χειροτερο, τοτε θα εχω προβλημα, γιατι με το ζορι θα πιανει σπιτι μου.

Και επειδη στην γνωμη των πρωτων αγοραστων/απλων χρηστων δεν μπορεις να δωσεις ευκολα βαρυτητα, αλλα στους συντακτες της engadget μπορεις, ,για αυτο παρακολουθω με ενδιαφερον τις εξελιξεις και ανησυχω..

Καταρχήν συγχαρητήρια για τα 13 χρόνια σπουδών κλπ κλπ.

Από την άλλη αντλώ τις πληροφορίες μου από την απλή λογική και αυτό που λέμε "στο ίδιο έργο θεατές". Κάνετε λες και δεν γνωρίζετε τι συμβαίνει κάθε φορά που κυκλοφορεί κάτι η Apple. Και όταν μετά το ξεχνάμε, όλα καλά και πάμε στο επόμενο!

Εσύ ας πούμε με τα 13 χρόνια ενασχόλησης με το αντικείμενο, θεωρείς μια εταιρία σαν την apple και οι μηχανικοί της, να μην υπολόγισαν αυτό που περιγράφεις σαν πρόβλημα???

Sorry δεν το δέχομαι και μπορώ να υποστηρίζω ότι θέλω!

Θα το δούμε στην πορεία!

B)

Ευχαριστώ για τα συγχαρητήριά σου αλλά είναι 4 χρόνια σπουδές και 9 χρόνια εργασίας στην Ηλεκτρονική Μηχανική, συμπεριλαμβανωμένης και της σχεδίασης ηλεκτρονικού βιομηχανικού εξοπλισμού.

Η απλή λογική σε συνδυασμό με τις γνώσεις μου, μου λένε 3 πράγματα.

1) είναι προφανές ότι είσαι fan της apple, σε βαθμό που να περνάς σύνδρομο άρνησης επειδή η αγαπημένη σου εταιρία έχει κάποιο πρόβλημα με το καινούργιο πολυαναμενόμενο προϊόν της.

2) Είναι πάρα πολύ πιθανό το iphone να έχει προστατευτικό μονωτικό φίλμ πάνω από τις μεταλλικές κεραίες ώστε να μήν βραχυκυκλώνονται μεταξύ τους. Με αυτη τη λογική, ίσως κάποια παρτίδα να μήν έχει το φίλμ αυτό και να υπάρχει το παρών πρόβλημα σε μερικά άτομα.

3) Είναι επίσης πιθανό, όντως να είναι σχεδιαστικό πρόβλημα, οπότε και θα δούμε το προστατευτικό μονωτικό φίλμ στις επόμενες παρτίδες που θα παραχθούν.

• Super Moderators
Παλι βλεπω οτι μπερδευτηκες!

Δεν ειμαι εγω που απορριπτω κατι που γραφουν συντακτες μεγαλων sites(ουσιαστικα λες οτι λενε ψεμματα), εσυ εισαι αυτος που το κανει χωρις μαλιστα στοιχεια.

Εγω ειμαι σκεπτικος και ανησυχος(ειδικα επιεδη το αναφερουν μεγαλα sites), εσυ εισαι σιγουρος οτι συντακτες μεγαλων sites λενε ψεμματα και οτι το iphone 4 δεν χανει σημα οταν το πιανεις απο αριστερα.

Επαναλαμβανω:

Επαναλαμβάνω: Δεν λέω πως τα sites λένε ψέμματα (όχι όλα τουλάχιστον). ΑΛΛΑ θεωρώ χαζό και μπακαλίστικο να συμπεράνουμε πως η συσκευή γενικότερα έχει πρόβλημα στην υλοποίηση τηε κεραίας επειδή 1-2-5-10 συσκευές ανάμεσα στις εκατοντάδες χιλιάδες παρουσίασαν πρόβλημα! Οποιαδήποτε συσκευή "χουφτώσεις" οι μπάρες του σήματος θα μειωθούν!

Τα ίδια έλεγαν και με το πρώτο iphone με το κάτω πλαστικό, μετά περάσαμε στο 3g, μετά στο ipad κλπ κλπ κλπ! Δεν είδα ποτέ όμως να υπάρχει σοβαρό πρόβλημα ή να γίνονται επισκευές ή ανάκληση παρτίδων!

Απλά και λογικά!

B)

Προσωπικά πιο πολύ με προβληματίζουν οι αναφορές για κίτρινες κηλίδες παρά το θέμα σήμα...

Δεν το στηρίζω σε κανένα στοιχείο/review/αναφορά... απλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι έκανε τέτοια γκάφα η apple (ή μήπως να γράψω "θέλω να πιστεύω" ;;; )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...