Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ναι καλά! Συνεχίζουμε τα θεϊκά και τεκμηριωμένα πειράματα! Τι τυχαίο που βγήκαν αμέσως τη μέρα που κυκλοφόρησε! Ό,τι συνέβαινε και τις άλλες φορές! Έτσι και με το wifi του ipad και τώρα 3.000.000 ιδιοκτήτες σου λέει δεν ξέρουν τι να κάνουν που πήραν ipads προβληματικά!

:devil:B):lol:

Μπορώ να έχω ένα από τα προβληματικά iphones? Ας μου το χαρίσει κάποιος που χάνει κλήσεις επειδή το δεξί του ...χέρι πιάνει καλύτερο σήμα!

Το θεμα ειναι οτι δεν προκεται για απλους χρηστες, αλλα για συντακτες του engadget, που ειναι γνωστο ποσο apple fanboys ειναι.

Αυτο εμενα με βαζει σε σκεψεις.

http://www.engadget.com/2010/06/24/some-iphone-4-models-see-signals-drop-to-0-when-held-left-handed/

Μαλιστα ειπαν οτι συνεβαινε μονο σε 1 απο τα 2 iphone 4 που δοκιμασαν οι συντακτες του engadget.

@steven

Μπορεις να κανεις την δοκιμη με το δικο σου iphone 4 ? Να το κρατησεις δηλαδη με το αριστερο χερι και να ακουμπας εκει που ενωνονται κατω αριστερα οι 2 κεραιες?

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
Το θεμα ειναι οτι δεν προκεται για απλους χρηστες, αλλα για συντακτες του engadget, που ειναι γνωστο ποσο apple fanboys ειναι.

Αυτο εμενα με βαζει σε σκεψεις.

http://www.engadget.com/2010/06/24/some-iphone-4-models-see-signals-drop-to-0-when-held-left-handed/

Εμένα καθόλου γιατί το έχω ξαναδεί το έργο πολλές φορές! Αυτό το "bug" παραείναι ηλίθιο για να ξέφυγε από την apple όταν περιμένει απο μια συσκευή εκατομμύρια πωλήσεις!

B)

Δημοσ.
Τι τυχαίο που βγήκαν αμέσως τη μέρα που κυκλοφόρησε!

χωρίς να υποστηρίζω οτι είναι αλήθεια, αυτό δεν είναι το ποιό λογικό όμως; Αν δεν κυκλοφορήσουν κάποια αρνητικά ή θετικά σχόλια την πρώτη μέρα που το πείρανε οι χρήστες στα χέρια τους, πότε θα κυκλοφορήσουν.

ΚΑι δεν είναι μόνο το engadget, αλλά και σε αρκετά apple forums

Δημοσ.
Εμένα καθόλου γιατί το έχω ξαναδεί το έργο πολλές φορές! Αυτό το "bug" παραείναι ηλίθιο για να ξέφυγε από την apple όταν περιμένει απο μια συσκευή εκατομμύρια πωλήσεις!

B)

Εγω προσωπικα δεν το εχω ξαναδει το εργο απο τους συντακτες της ιδιας της engadget. (εκτος βεβαια των περιπτωσεων που πραγματι υπηρχε θεμα)

Οσο για το αν διεφυγε απο την apple , δεν μου φαινεται διολου απιθανο.

Εδω οταν πρωτοπηγε σε intel πουλαγε φορητους που εκλειναν λογω θερμοτητας ή ακομα και το πρωτο macbook air ειχε σοβαρα προβληματα θερμοκρασιας και εκλεινε ο ενας πυρηνας(το διασημο core shutdown, μεχρι και ειδικος ορος βγηκε) οταν εβλεπες youtube videos, σε σημειο που το παραδεχθηκε και η ιδια η apple.

Δημοσ.

μαλλον θα συμβαινει και ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ , αλλα εγω θα το παρω γιατι απλα ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ... και δεν θελω να παρω οποιαδηποτε αλλο κινητο και να λεω κοιταξτε ειναι καλυτερο απο το iphone , απλα και μονο για να δικαιολογησω την αγορα μου ....

Δημοσ.

ρε παιδια παιδικη ασθενεια ειναι...

βεβαια κλασικα η Apple δεν προκειται να το παραδεχτει...

ατυχοι οι αριστεροχειρες!!!!!

Δημοσ.
Ναι καλά! Συνεχίζουμε τα θεϊκά και τεκμηριωμένα πειράματα! Τι τυχαίο που βγήκαν αμέσως τη μέρα που κυκλοφόρησε! Ό,τι συνέβαινε και τις άλλες φορές! Έτσι και με το wifi του ipad και τώρα 3.000.000 ιδιοκτήτες σου λέει δεν ξέρουν τι να κάνουν που πήραν ipads προβληματικά!

:devil:B):lol:

Μπορώ να έχω ένα από τα προβληματικά iphones? Ας μου το χαρίσει κάποιος που χάνει κλήσεις επειδή το δεξί του ...χέρι πιάνει καλύτερο σήμα!

Δύο συσκευές είχε το engadget, η μία το παρουσίασε, η άλλη όχι. Είναι τόσες πολλές οι μαρτυρίες που νομίζω ότι το πρόβλημα είναι υπαρκτό, θα δούμε σε ποιό βαθμό!

Δημοσ.

Μόνο που δεν εμφανίζεται σε όλες τις συσκευές αλλά σε μερικές μόνο και το γεγονός αυτό φαίνεται να ξεκαθαρίζει όσο περνάνε οι ώρες. Να δούμε τι θα γίνει.

Δημοσ.

απο ότι φαίνεται έχει να κάνει και σε ποια εταιρία είσαι, και μάλλον και με το οτι το iphone συνδέεται οχι με την κεραία τηλεφωνιας με το δυνατότερο σήμα αλλά με το ποιο σταθερό;

Δημοσ.
Προσωπικά για την ώρα τα θεωρώ

λίγο ύποπτα, πόσο μάλλον όταν προέρχονται από το ...Gizmodo! ΄Οταν θα δω επιστημονικές και σοβαρές δοκιμές θα το αξιολογήσω!

B)

Πάλι έξω θα πέσει το gizmodo, όπως τότε που παρουσίασε εκείνο το άθλιο κινέζικο κατασκεύασμα που δήθεν βρήκε σε ένα μπαρ (χωρίς καμπύλες και με εγκοπές στα πλαϊνά) σαν το νέο iphone4. Τότε που κάποιοι κανανε δηλώσεις ότι θα κόψουν διαφορα μέρη του σώματός τους αν η apple είχε κάνει τέτοια γκάφα :lol:

Τι επιστημονικές δοκιμές θές? Απλά δώσε το 700ευρω, και ας μην πιανει σήμα ούτε κάτω απο την κεραία, ας μην μπορείς να το κρατήσεις με το αριστερό χέρι και ας γίνει μεσα σε ένα μήνα σαν κινητό του 40€ απο τις γρατζουνιες..... Σε καλή μεριά.

• Super Moderators
Δημοσ.
απο το επίσημο φορουμ της apple, το ανάλογο thread, http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=2475309&start=0&tstart=30, είναι αρκετοί αυτοί που έχουν το πρόβλημα και δεν είναι θέμα software, αλλά design

Ά! Έφτασαν τόσο μακρυα οι εκτιμήσεις και σε θέματα design! Και γω ρε παιδί μου πήραν ένα τηλέφωνο και το χούφτωσα γύρω γύρω και παρατήρησα πως το σήμα έπεσε μερικές γραμμές! Τα λεφτά μου πίσω!!!

Και μερικές φορές που μπαίνω στο ασανσερ, το 3gs μου χάνει το σήμα! Με κορόιδεψε η Apple!

:lol:B)

---------- Προσθήκη στις 20:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:24 ----------

Πάλι έξω θα πέσει το gizmodo, όπως τότε που παρουσίασε εκείνο το άθλιο κινέζικο κατασκεύασμα που δήθεν βρήκε σε ένα μπαρ (χωρίς καμπύλες και με εγκοπές στα πλαϊνά) σαν το νέο iphone4. Τότε που κάποιοι κανανε δηλώσεις ότι θα κόψουν διαφορα μέρη του σώματός τους αν η apple είχε κάνει τέτοια γκάφα :lol:

Τι επιστημονικές δοκιμές θές? Απλά δώσε το 700ευρω, και ας μην πιανει σήμα ούτε κάτω απο την κεραία, ας μην μπορείς να το κρατήσεις με το αριστερό χέρι και ας γίνει μεσα σε ένα μήνα σαν κινητό του 40€ απο τις γρατζουνιες..... Σε καλή μεριά.

Δεν σχολιάζω, με κάλυψες! Αυτό το post περίμενα!

B)

Δημοσ.

Παντως απο οτι φαινεται το προβλημα το εχουν αρκετοι (οχι ολοι ομως).

Φαινεται πως η ιδεα με την εξωτερικη κεραια δεν ηταν οτι καλυτερο.

Τα apple fanboys βεβαια θα συνεχιζουν να λενε τα δικα τους και να βγαζουν ψευτες τους συντακτες μεγαλων εγκυρων sites.

Δημοσ.
Τώρα καί στο BBC:

Users report 'fault' on iPhone 4

A number of users are reporting problems with their iPhone 4.

Πληρωμένοι και αυτοί. Αν δεν κάνει έγκυρα και αξιόπιστα το τεστ κάποιος μηχανικός της apple δεν πιστεύουμε τίποτα και κανέναν άλλον. :X

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...